Şimdi Ara

AMD sistem icin yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde hic kullanmadigim xbox umu su asagidaki ozelliklere sahip kasa ile degistiriyorum. Yanliz bu kasayi oyun oynamak icin upgrade edecegim. Oynayacagim oyunlar cod mw2 ve mw3 ciktigi zaman. Monitorum 19'' samsung ve destekledigi max cozunurluk 1444x900 bildigim kadariyla. Ne gibi bir upgrade yapmam gerek ve islemcinin overclock olmadan kullanilmasi cok onemli midir?

Amd x4 965 black edition
    MSI 890 GXM-G65 anakart
    Kingston 2x2gb 1333mhz value ram( bu ramlerde hic sogutma yok)
    320gb wd blue hdd
    Standart kasa ve 450w psu

Simdi ilk olarak psu yu degistirmem gerek buyuk ihtimalle, ve bir grafik karti lazim. Sadece bu iki bilesen eklenerek yeterli bir oyun performansi alabilir miyim?

Ikinci el bir saphire 1GB 5870 vapor x edition buldum, sisteme uyar mi sizce? Ve tavsiye eder misiniz?
    Psu olarak da 80+ bronz sertifikali moduler bir 700-750w psu almayi dusunuyorum.

Kasa ucuz oldugundan sogutmasi iyi olmayacak, ramlar overclock yapmaya uygun degil, islemci sogutucusu stok. Bu 3 sebepten dolayi overclock simdilik dusunmuyorum. Problem olur mu acaba oyun performansi icin?

Son olarak hdd cok kotu, ama merak ettigim nokta pc nin acilma hizi veya oyun yukleme hizi yavas olabilir onemli degil yanliz oyun oynarken performans dusuklugu yaratir mi?

Lutfen yardim edin arkadaslar ne yapacagimi bilemiyorum suan.

• 5870 350 tl ye al
    hdd oyun performansını fazla etkilemez
    800 watt xilence power al,akakçeye bak.

450 watt power supply kullanmayacaksan bana verebilirsin,powera ihtiyacım var

Bu arada foruma kayıtlı olmayan telin var mı?p.m atmak icin?
  • Kusura bakma arkadasim imkan olsa verirdim psu yu ancak ben yurtdisinda yasiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazit82

Kusura bakma arkadasim imkan olsa verirdim psu yu ancak ben yurtdisinda yasiyorum.

foruma kayıtlı olmayan
    telin var mı?p.m atmak icin?
  • Email atabilirsin: beyazitsahin@hotmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Email atabilirsin: beyazitsahin@hotmail.com

attım
  • quote:

Email atabilirsin: beyazitsahin@hotmail.com

baktın mı?
  • Arkadaslar baska tavsiye verebilecek yok mu? Ram konusunda tavsiyeye ihtiyacim var, bunlat en ucuz ramlarden, sogutma yok uzerlerinde. Problem olur mu? En azindan overclocksuz kullanim icin? Bu islemci ile 3.4 ghz de oyunlarda sorun yasar miyim? Cod serisi ve bfbc serisi icin diyorum. Bu halde en uygun ekran karti ne olabilir? Saphire 5870 hakkinda olumlu olumsuz gorus belirtebilir misiniz bu sistem icin? Ekran karti alinmadi halen, degisik secenekleri goz onunde bulundurmak istiyorum.
  • sapphire 5870 iyidir, alabilirsin psu yuda abartmana gerek yok 600 w bişi alsan yeter, galiba sapphire pure 625 vardır, o yeterli olacaktır.
  • Tesekkurler cevap icin, 5870 icin merak ettigim yeni gelecek mw3 ve bfbc3 de yeterli olur mu acaba? Ram lar hakkinda birsey diyebilir misiniz? Su an en merak ettigim nokta bu ramlari kullanmamin bir sakincasi var mi oyunlar icin?
  • yeterli olur, ramlerde yeterli olur merak etme ;)
  • Iyi vallahi icim bayagi rahatladi ozellikle ramlerden dolayi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.