Şimdi Ara

Amd stok fan sizde de sesli mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Athlon II X4 Stok fanı var sadece tozlanınca 500 devirli camasır makınası gibi ses yapıyor simdi toz fılan yok calıstıgı anlasılmıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ekiz

Athlon II X4 Stok fanı var sadece tozlanınca 500 devirli camasır makınası gibi ses yapıyor simdi toz fılan yok calıstıgı anlasılmıyo :D

Ama bende de toz yok
  • Aslında phenom II lerin sogutucuları güzel yani bakır olan kısım fakat gel gelelim üstünde 7-8cmlik bi fan var bu yüzden hem performansı kötü hem çok ses yapıyor aslında sadece sogutucu üzerindeki fanı söküp başka bi fan taksak sorun çözülücek
  • Arkadaşlar herkese merhaba iki hafta önce fx8150 aldim stok fani sesi jet motoru gibi bostayken ortalama 30-40 derece oyun falan acikken 50-60 olabiliyor benim overclockla falan isim yok normal kullaniyorum ama ses beni öldürüyor kasam normal atx kasa ekstra fazla para harcayıp kasa ve iyi bir sogutucu almak yerine sadece isi dagiticinin ustundeki islemci fanini degistirsem benim işimi görürmü yoksa mecburen bir sogutucu almak durumundayim simdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecancer

Arkadaşlar herkese merhaba iki hafta önce fx8150 aldim stok fani sesi jet motoru gibi bostayken ortalama 30-40 derece oyun falan acikken 50-60 olabiliyor benim overclockla falan isim yok normal kullaniyorum ama ses beni öldürüyor kasam normal atx kasa ekstra fazla para harcayıp kasa ve iyi bir sogutucu almak yerine sadece isi dagiticinin ustundeki islemci fanini degistirsem benim işimi görürmü yoksa mecburen bir sogutucu almak durumundayim simdiden teşekkürler.

Hocam bence değiştir ben sıvı soğutma sistemi kurucam 2. el parçalar buldum yaklaşık olarak 130tl mal olucak bana....
  • Degisim yapmak istiyorum aslinda ama bu islerden cok uzak kaldim ikinci el yada sifir en az maliyetle nasil yaparim bilmiyorum.aslinda yapmisken bu tip malzemelerde almisken iyi alip sonra ucuz malzemelerin sorunlariylada ugrasmak isteyorum ama en az maliyetle yapmak istiyorum yinede bakalim aramaya devam artik uygun bisiler

• quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Merhaba arkadaşlar x3 450 kullanmaktayım işlemcimi alalı daha 3 ay oldu soğutucu üzerinde toz falan yok sistem boşta 40 derecede çalışırken af edersiniz ama uzay gemisi gibi ses yapıyor abi hayatımda böyle bir ses duymadım ya rezillik resmen Sizdede böyle ses yapıyor mu

Not yanlış takmışın falan demeyin yıllardan beri bu işleri yapıyorum

phenom IIx4 965 stok fanı boşta 5500rpm yükte 7000 rpm idi elektrik süpürgesi misali

şimdilerde coolmaster v8 var boşta 1500rpm yükte 1650 rpm ses yok

ekran kartımın fanı çok yüksekte hd4850 oda uçuyor oyunlarda psu' m 500w onun fanıda 2650 rpm sabit pek duyulmuyor

tavsiyem:stok fanını değiştir al akasa venom 50-60 tl civarında yada xigimatek kurtul stok fandan.

• evet arkadaşlar bende stok fanı çöpe atıp yerine xigmatek bir fan taktım allahım resmen çin işkencesi çekiyormuşuz o iğrenç ses gitti yerine sessizlik hakim şimdi artı kasayı ben monte etmemiştim işler dolayısıyla fx 8150 ile gelen stok fan tam rezalet artı ısı dağıtıcısıda rezalet resmen kola kutusundan yapmışlar aluminyum bile değil o kadar rezalet yani eğer ısı dağıtıcısı kalsın sadece fanı değiştirsem yeter diye düşünenler varsa hemen fikrini değiştirsiner 30-50 tl arası bir fan çok daha iyi merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecancer

evet arkadaşlar bende stok fanı çöpe atıp yerine xigmatek bir fan taktım allahım resmen çin işkencesi çekiyormuşuz o iğrenç ses gitti yerine sessizlik hakim şimdi artı kasayı ben monte etmemiştim işler dolayısıyla fx 8150 ile gelen stok fan tam rezalet artı ısı dağıtıcısıda rezalet resmen kola kutusundan yapmışlar aluminyum bile değil o kadar rezalet yani eğer ısı dağıtıcısı kalsın sadece fanı değiştirsem yeter diye düşünenler varsa hemen fikrini değiştirsiner 30-50 tl arası bir fan çok daha iyi merak etmeyin.

Xigmatek in hangi fanını alıp taktınız. Bende arıyorum. AMD X4 Black Edit. var bendede. Fanın sesi inanılmaz rahatsız edici.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-ep-cd901-apache-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=42543

benim taktığım fan bu fakat ben arkadaşımdan ücretsiz olarak aldım sıfırı 25-30 tl arası değişiyor sıfır almak yerine forumdan bu fandan biraz daha iyisini bulabilirsiniz ben şahsen öyle yapacaktım fakat maddi durumlar şimdilik el vermiyor normal bir bilgisayar kullanıcısıysanız bu fanda size yetecektir

• Akasanin fani 92 mm yine sesli calisacagini dsnuyorum . Bnm kullandigim sogutucu xigmatek hdt1284 tavsiye ederim

• Akasanin fani 92 mm yine sesli calisacagini dsnuyorum . Bnm kullandigim sogutucu xigmatek hdt1284 tavsiye ederim

• Bazen z5500 ile aralarında akrabalık olduğunu düşünüyorum Phenom II X4 850 nin o kadar sesli
  • Arkadaşlar 955 be stok fanla kullanıyorum ama fan resmen 7000rpm dönüyor. Bildiğin taşikardi var fanda ya. Komşular falan gelecek artık o derece bir ses var. Tavsiye ettiğiniz soğutucu var mı uygun fiyatlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Arkadaşlar 955 be stok fanla kullanıyorum ama fan resmen 7000rpm dönüyor. Bildiğin taşikardi var fanda ya. Komşular falan gelecek artık o derece bir ses var. Tavsiye ettiğiniz soğutucu var mı uygun fiyatlı?

Valla kardeş bende arıyom tavsiye varsa alalım...
  • XIGMATEK LOKI SD963 INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-loki-sd963-loki-sd963-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51607

Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

XIGMATEK LOKI SD963 INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-loki-sd963-loki-sd963-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51607

hocam fanı 92 mm uzun vade kullanımda ses yapabilir...

• x2 555 be var. stok 3bin rpm civarıydı yüksüz. oyun falan oynayınca 5bini aşıyordu. traktör gibiydi. heves edip xigmatek hdt s1284f aldım. pek bişey değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

XIGMATEK LOKI SD963 INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

hocam fanı 92 mm uzun vade kullanımda ses yapabilir...

Uzun vadede ses yapması nasıl oluyor, tozlanmasından dolayımı?
    Şuanda sesin 3 te 2 si kesildi. Stok fan aşırı rahatsız ediciydi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.