Şimdi Ara

Amd stok fan sizde de sesli mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

silverstone NT06-E soğutucu

üzerine

AKASA APACHE 12cm fan (6.9-16.05 db(A) )

fan yerleştirerek çözdüm..
    kasamın içi çok dar olmasına rağmen iyi sonuçlar aldım...

Amd stok fan sizde de sesli mi ?
  • anakartın üzerindeki konumu

• Bende kullandım 6000 Devirde çalışıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uskgrim

Bende kullandım 6000 Devirde çalışıyodu

Çamaşır makinası mübarek
  • Sen bide bendekini gör her oyun açmamda 7000 rpm. 7 kiloya kadar desteği var :P
    şaka bir yana evet amd stock fan çok sesli ve sunbeam'ı henüz kötüleyen görmedim ve bende ondan alacağım.
  • Arkadaşlar speedfan ile kullanın fanınızı ve configure seçeneğine girip ordan advanced kısmından fanınızı manual pwm ye getirin ayarları hatırla diyin ve elle kısın pc yi açtığınızda bu programı çalıştırarak. 1000 rmp e kadar düşürüyor. oyunlarda isterseniz kendiniz elle arttırabiliyosunuz istediğiniz kadar.

ama yine de benim bi sorum daha var :)

şimdi 800 rpm de çalışan bi soğutucu buldum:

https://www.ucuzuburada.com/Products-17766-xilence-pwm-amd-am3-aluminyum-92mm-islemci-fani-coo-xpxpuam3pwm.html

bu sitede 16 tl ( bir sürü alış verişim oldu iyi sitedir )

hepsi burada da 2 katı 32 tl :

http://www.hepsiburada.com/liste/xilence-amd-am3-pwm-amd-754-939-940-am2-am3-uyumlu-92mm-islemci-sogutucu/productDetails.aspx?productId=bd300639&categoryId=1125

ucuzuburada dan 16 tl ye almayı düşünüyorum stock fandan biraz daha az sesli ve az da olsa daha iyi soğutuyorsa alacam. sizce alınabilir bi ürün mü? lütfen yüksek fiyatlı ürün göstermeyiniz onları biliyorum. ben sadece biraz daha sessiz ve performanslı olsa yeter diyorum. sizce alıyım mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Arkadaşlar speedfan ile kullanın fanınızı ve configure seçeneğine girip ordan advanced kısmından fanınızı manual pwm ye getirin ayarları hatırla diyin ve elle kısın pc yi açtığınızda bu programı çalıştırarak. 1000 rmp e kadar düşürüyor. oyunlarda isterseniz kendiniz elle arttırabiliyosunuz istediğiniz kadar.

ama yine de benim bi sorum daha var :)

şimdi 800 rpm de çalışan bi soğutucu buldum:

https://www.ucuzuburada.com/Products-17766-xilence-pwm-amd-am3-aluminyum-92mm-islemci-fani-coo-xpxpuam3pwm.html

bu sitede 16 tl ( bir sürü alış verişim oldu iyi sitedir )

hepsi burada da 2 katı 32 tl :

http://www.hepsiburada.com/liste/xilence-amd-am3-pwm-amd-754-939-940-am2-am3-uyumlu-92mm-islemci-sogutucu/productDetails.aspx?productId=bd300639&categoryId=1125

ucuzuburada dan 16 tl ye almayı düşünüyorum stock fandan biraz daha az sesli ve az da olsa daha iyi soğutuyorsa alacam. sizce alınabilir bi ürün mü? lütfen yüksek fiyatlı ürün göstermeyiniz onları biliyorum. ben sadece biraz daha sessiz ve performanslı olsa yeter diyorum. sizce alıyım mi?

Bence 80 ve 92mm fan almak artık hata olur 120 ve 140mm fanlı modelleri inceleyiniz..

• Kafa ütüler bir an önce kurtulun
  • 120 mmlik fanlı işlemci soğutucuları düşük devir ile sessiz ama büyük palleri sayesinde yüksek cfm değerlerine sahiptirler..
    anlayacağınız en az 120 mmlik fanlı soğutucular
  • alacağınız fanın devri ve kanat çapı önemli....
    soğutamayacağınız fanı almaya değmez...malum amd ler ufo sobası gibi

gürültü(db)sünü de hesaba katmak gerek

ben yukarıdaki soğutucuyu fansız olarak da kullandım 60 dercelere kadar çıkıyor..
    kışın fansız kullanılabilir

kullandığım akasa (apache) fan sınıfının en sessizi : (6.9-16.05 db(A)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flower -- 3 Eylül 2012; 13:36:47 >
  • arkadaşlar bende de fx8150 var daha bu gün elime geçti kasa ıslık öttürüyor sanki kurutma makinesi yani az saymadım stock fana bunu kendim değiştirebilirmiyim bir fan alıp lakin montajkonusunda pek bi bilgim yok ama bununla oyun oynanmaz kasam thermaltake 700 w havalandırma harika ama fan sesli :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

arkadaşlar bende de fx8150 var daha bu gün elime geçti kasa ıslık öttürüyor sanki kurutma makinesi yani az saymadım stock fana bunu kendim değiştirebilirmiyim bir fan alıp lakin montajkonusunda pek bi bilgim yok ama bununla oyun oynanmaz kasam thermaltake 700 w havalandırma harika ama fan sesli :/

amd soğutucu montajları çok basit . kendi başına yapabilirsin. tabi önce güzel bi ürün beğen . buraya yeni bi konu açıp tavsiye isteyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

arkadaşlar bende de fx8150 var daha bu gün elime geçti kasa ıslık öttürüyor sanki kurutma makinesi yani az saymadım stock fana bunu kendim değiştirebilirmiyim bir fan alıp lakin montajkonusunda pek bi bilgim yok ama bununla oyun oynanmaz kasam thermaltake 700 w havalandırma harika ama fan sesli :/

amd soğutucu montajları çok basit . kendi başına yapabilirsin. tabi önce güzel bi ürün beğen . buraya yeni bi konu açıp tavsiye isteyebilirsin

hocam tavsiyen nedir bana fan olarak kasanın içini açtım sanırım montajı yapabilirim ama sessiz ve soğutumu harika bi fan olması lazım intel fan kullanamazmıyım mesela amd işlemciye ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

hocam tavsiyen nedir bana fan olarak kasanın içini açtım sanırım montajı yapabilirim ama sessiz ve soğutumu harika bi fan olması lazım intel fan kullanamazmıyım mesela amd işlemciye ?

intel olmaz. zaten çoğu soğutucunun hem intel hem amd montaj aparatları var. senin bütçen nedir ona göre 1-2 tavsiyede bulunabilirim.

• bütçe 150 ye kadar çıkabilirim hocam tavsiyen nedir ?
  • quote:

bütçe 150 ye kadar çıkabilirim hocam tavsiyen nedir ?

khan gaming blackwolf
    thermalright macho
    sunbeam core contact freezer (senin işleciye uyar mı bilmiyorum ama uyarsa diğerlerine göre fiyat olarak daha iyi. alınabilir)
    cooler master HYPER 212 EVO
    thermaltake frio
    ilk aklıma bunlar eldi. sen bi araştır bak bunlara illa ki incelemeleri vardır ha hepsi iyi ürün ama belki sana uymaz.

bir de bu var. bence güzel ürün . yine de bi bak sen.
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-h612-13fk-r1-hyper-612s-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=60680

• quote:

Hocam kesinlikle sunbeam c.c.f ben aldım sorunsuzca kullanıyorum ses yok pc çalışıyormu belli değil.... Takması pek zor değil.... fiyatı ise 80 ve 100 lira arasında değişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Hocam kesinlikle sunbeam c.c.f ben aldım sorunsuzca kullanıyorum ses yok pc çalışıyormu belli değil.... Takması pek zor değil.... fiyatı ise 80 ve 100 lira arasında değişiyor...

hocam link verirsen sevinirim madem bu kadar memnunsun bir göz atmalı
  • dolaşırken bu gözüme çarptı nasıl hocam sizde 18 cm genişliği olan kasaya sığarmı ??
  • quote:

dolaşırken bu gözüme çarptı nasıl hocam sizde 18 cm genişliği olan kasaya sığarmı ??

sunbeam 15.5 cm uzunluğa sahip sığar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.