Şimdi Ara

Amd tabanlı sistem topladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herkese iyi forumlar,

P4 windows xp kurulu makinamın artık miladını doldurmuş olmasından dolayı sistem toplamaya karar verdim. :) Sistem için fiyatı maksimum 1700 tl civarı düşünüyorum. Önerebileceğiniz başka bir parça olabilir mi diye konu açtım. Özellikle kasa gerçekten iyi duruyor. Diğer parçalarında sistemle uyumlu olduğunu düşünüyorum.

Bir de Dh yönetiminden bir ricam olacak, YANKILAR nickim' i mail problemli geri alamadım bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim, emektar 9 senelik nickim Tşkler.

İŞLEMCİ: AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM / 333TL
    -> Vatan Bilgisayar

ANAKART: Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 DDR3 2000MHz(OC) Soket AM3 mATX / 322TL
    -> Hepsiburada

RAM: Corsair Vengeance LP 8GB (2x4GB) 1600Mhz DDR3 / 199TL
    -> Hepsiburada

EKRAN KARTI: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 550 Tİ 1GB 192Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 2.0 / 264TL
    -> Hepsiburada

KASA: Corsair Carbide 400R Mid-Tower Kasa / 258TL
    -> Hepsiburada

FAN SOĞUTUCU: COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 /136TL
    -> Vatanbilgisayar

Toplam : 1512

Hdd mevcut.

• beyazmarti kullanıcısına yanıt
    Oyun performansi olarak cok beklentin yoksa, gayet duzgun bir sistem.
  • Hocam o bütçeye eski bir kart yakışmaz bence. HD7870 veya 270x düşünebilirsiniz.
  • Power Supply ne düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazmarti

Herkese iyi forumlar,

P4 windows xp kurulu makinamın artık miladını doldurmuş olmasından dolayı sistem toplamaya karar verdim. :) Sistem için fiyatı maksimum 1700 tl civarı düşünüyorum. Önerebileceğiniz başka bir parça olabilir mi diye konu açtım. Özellikle kasa gerçekten iyi duruyor. Diğer parçalarında sistemle uyumlu olduğunu düşünüyorum.

Bir de Dh yönetiminden bir ricam olacak, YANKILAR nickim' i mail problemli geri alamadım bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim, emektar 9 senelik nickim Tşkler.

Toplam : 1512

Hdd mevcut.

İşlemci: AMD FX X6 6300

Anakart: Gigabyte 970A-UD3P

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB Sniper DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

Ekran Kartı: ASUS R9 270 OC DCU II GDDR5 2 GB 256 Bit DX 11.2

İşlemci soğutucu: Akasa Nero 3 Intel / AMD Soğutucu

Kasa+PSU: Cooler Master NSE-400 600 Watt MidT ATX Siyah

http://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-n400-nse-400-kka600-n-600w-kasa-pmu32677

TOPLAM: 1700 lira.. BTMağaza.comwww.btmagaza.com

• Evet power supply için öneriniz varsa olabilir arkadaşlar, oyun için crysis 3 vardı elimde laptopta kasıyor, sistemde düşük ayarda oynayabilirim diye düşündüm. Tv de film izlemeyi sevmediğimdem led monitör ile bu işi çözebilirim diye düşündüm bu kart 1080p film oynatır sanırım.
  • quote:

Evet power supply için öneriniz varsa olabilir arkadaşlar, oyun için crysis 3 vardı elimde laptopta kasıyor, sistemde düşük ayarda oynayabilirim diye düşündüm. Tv de film izlemeyi sevmediğimdem led monitör ile bu işi çözebilirim diye düşündüm bu kart 1080p film oynatır sanırım.

Tercih ettiğin sistem genel olarak dengeli ve iyi bir sistem değil kardeşim.. Yazdığım sistem parana göre daha F/P, uzun süre götürür ve memnun kalırsın.. bir incele derim.. :) İstersen daha da iyi hale gelebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade - intel VS Amd
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Evet power supply için öneriniz varsa olabilir arkadaşlar, oyun için crysis 3 vardı elimde laptopta kasıyor, sistemde düşük ayarda oynayabilirim diye düşündüm. Tv de film izlemeyi sevmediğimdem led monitör ile bu işi çözebilirim diye düşündüm bu kart 1080p film oynatır sanırım.

Tercih ettiğin sistem genel olarak dengeli ve iyi bir sistem değil kardeşim.. Yazdığım sistem parana göre daha F/P, uzun süre götürür ve memnun kalırsın.. bir incele derim.. :) İstersen daha da iyi hale gelebilir..

Eyvallah Angelmax

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.