Şimdi Ara

amd tabanlı sistemde nvidia ekran kartı performansını etkilermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese öncelikle merhaba demek istiyorum benim bir sıkıntım vede kafama takılı bir proplem var
    benim pc teknik özellikleri söyle
    AMD ATHLON II X3 425 2.7 GHZ(3.3GHZ)
    GİGABYTE 790XT-USB3
    G SKİLL DDR3 2X2 4GB 1600MHZ
    SEAGATE 1.5TB
    ZOTAC 9800GT 1gb 256BİT
    HUNTKEY 700W(600W)
    FEEL KASA
    AC ALPİN7 CPU SOGUTUCU

BEN BU SİSTEMİN OYUN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEGİLİM DİGER UYGULAMALARDA İYİ AMA OYUNLARDA İŞ KÖTÜLESİYOR 1920X1080 CÖZÜNÜRLÜKTE KULLANIYORUM
    İNTERNETTE ARASTIRDIM AKLIMA İKİ ADET GİGABYTE HD 5830 EKRAN KARTI ALMAK GELDİ SİZ NE ÖNERİRSİNİZ YADA BENİM BU SİSTEMLE İLGİLİ BASKA NE YAPMALIYIM
    YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM
    3D MARK'06 DA NORMAL AYARLARDA :10536 PUAN ALIYOR
    3D MARK'06 DA O.C DA:12326 PUAN VERİYOR

3D MARK VANTAGE'DE NORMAL :4489 PUAN
    3D MARK VANTAGE'DE O.C DA :6788 PUAN VERİYOR
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anamasli32 -- 27 Kasım 2010; 11:26:06 >

• ekran kartı olarak gigabyte gtx 460 alın şimdilik yeterli ilerde SLI yaparsınız
  • ama benim anakartım cross firex destekli calısırmı sli
  • Diğer pcı - ex slotunuz x8 hızında çalışıyor %5 gibi bi performans düşüşü oluyor sanırım(Bu konuyu biraz araştırın)
  • Yüksek çözünürlükte oynuyorsan ekran kartını daha iyi bir kart ile degistirmen yeterli olacaktır. Ati veya nvidia farketmez. 1Gb lık olmasına da dikkat ederek.
  • ama benim ekran kartım 1 gb 256 bit olan seriden anlayamadım gitti arkadasımda sappire ati hd3650 ekran kartı var 512 mb 256 bit benim performansın 2 katı kuvvetli calısıyor?????
  • Senin kart arkadaşının kartını çok fena döver. O kartla yüksek çözünürlükte oyun bile oynanmaz.Sen pc ne temiz bi format çek, driver ları güncelle. Oyunları 1920/1080 çözünürlükte en güçlü kartlar ancak oynatır. Çözünürlüğü ve ayarları bir miktar düşürüp tekrar deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.