Şimdi Ara

Onboard intel Grafik kartımı göremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakartım ASUS P8B75M LX
    işlemci İ7 2600K
    ekran kartım hd 6970

arkadaşlar 1-2 hafta önce ekran mavi ekrana düşüp ekranda dikey çizgiler oluşunca, dahili onboardla ekran kartı ile anakartı test etmek için harici ekran kartımı çıkarıp, vga ve dvi dan farklı farklı deneyerek görüntü almaya çalıştım.fakat ekran siyah biosa bile giremedim. bu sırada harici ekran kartını hallettim, fakat bios ta dahil hiçbiryerde dahili ekran kartımı göremiyorum. aygıt yöneticisinde sadece harici ekran kartım var. donanım ekle diyip elle driver yüklüyorum falan ama nafile kod31 hatası veriyor.(sarı ünlem işareti veriyor)

bu arada videoda "igpu frequency 350 mhz", yazan yerin bendeki karşılığı "igpu frequency n/a" yani biosta da görmüyor dahili kartı.

konu hakkında fikri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.

ilgili video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exqrcist -- 16 Mart 2019; 18:24:26 >

• Biosu resetleyip denediniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaptığım işlemler

ekran kartını çıkarıp vga çıkışından, dvi çıkışından monıtore girdi sağlamak.

biosu resetlemek

tüm donanımı serbest bırakıp sadece göruntu almaya zorlamak.

tüm driverları denemek (bunu biosta bile görmediğini bilmediğim zaman yapmıştım.biosta görmediğini anlayınca denemeyi bıraktım.)

anakart 5 yaşında bilfiil hergün çalışıyor. pille ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. fakat görüntü biriminde donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. fırınlama denilen bir sistem var fakat güvenemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi AMD VS NVIDIA
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.