Bildirim
AMD Temash ile yüksek performanslı, oyun oynatabilen tabletler geliyor 'Özel Video'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çift çekirdekli bir rakibe karşı 4 çekirdekli ürünle cevap vermek..AMD bunu her zaman yapıyor.
Edit:Yorumum Amd fan boylarının hoşuna gitmemiş
Bu arada ben de Amd kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Blackeye. -- 28 Şubat 2013; 19:18:08 >
-
GO AMD GO ''Diyenler gelir şimdi'' :) -
atom z2760 beğenmediğim bir işlemci ama bununla karşılaştırmak adil olmamış, o işlemci 2 watt düşük tdp'ye sahip.
-
4 çekirdek ve HD 8000G grafik birimi ile yüksek oyun deneyimi vaat ediyor ise özelleşmiş bir 8 çekirdek ve özelleşmiş bir Grafik birimi ile PS4 ve XBox 720 de durum nasıl olur merak ediyorum ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 28 Şubat 2013; 14:09:15 >
-
Başlık: AMD Temash ile yüksek performanslı, oyun oynatabilen tabletler geliyor "Özel Video"
Oynanan oyun: LOL
Anlıyorum.
-
AMD artik oyun piyasasinda rakiplerini geride birakip lider oldu PS4 bunun bir kaniti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
atom serisi, intelin en büyük dolandırıcılığıdır, rakibi c30 - c60 işlemciler dir.. bu videodaki işlemci tabletler için karıştırmayın ürünleri..
-
gazetee turkcell yerli akıllı telefon üretecek diye haberler çıktı standı varmı acaba
-
hiahahahaiaha
amd iyi işler çıkarıyorda atom koymuş yanına :d
fazla iddalı olmayabilirler mi acaba?
-
fiyata bakar olay 2 çekirdeğe yada 4 çekirdeğe değil.amd fiyat olarak z2760 ın karşısına konuşlandırırsa kimse yok 2 çekirdekli ürün karşısına 4 çekirdekli ürün koymuşlar ondan böyle oluyor demez.
-
HArici ekran kartından kastınız PCI ekran kartı felansa çok iyi :D
-
amd şöyle böyle -
Mükemmel cihaz olmuş, halen beğenmiyorlar, fazla bile bizim millete, sırf kasasına 600 milyon bayılıp gelince güzel diyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: T.Blackeye.
Çift çekirdekli bir rakibe karşı 4 çekirdekli ürünle cevap vermek..AMD bunu her zaman yapıyor.
Yıl olmuş 2013 hala çekirdek sayısını önemseyenler var... -
Amd fanboylar doluşmuş hemen -
quote:
Orijinalden alıntı: Prequel
Başlık: AMD Temash ile yüksek performanslı, oyun oynatabilen tabletler geliyor "Özel Video"
Oynanan oyun: LOL
Anlıyorum.
her sakallıyı deden sananlardansın galiba, lol değil ki o oyun -
cCc amd cCc -
quote:
Orijinalden alıntı: grafman09
atom serisi, intelin en büyük dolandırıcılığıdır, rakibi c30 - c60 işlemciler dir.. bu videodaki işlemci tabletler için karıştırmayın ürünleri..
İstersen önce "c" serisi işlemcilerin atomlarla karşılaştırmalı videolarını izle. C serisi grafik oolarak biraz daha iyi ama diğer işlemlerde çok geriler. Anneme c serisi bir laptop almak istedim ama videoları izledikten sonra koşarak kaçtım. Ama bu seri tabletler için güzel görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 28 Şubat 2013; 16:15:20 > -
Tablette benchmark kasacak haliniz mi var anlamıyorum.
Test edilen iki tablet aynı fiyatlarda satılsa siz hangisini alırsınız ?
Benzer içerikler
- twitter ücretli mi
- instagram giriş yap google
- twitter mavi tik ücreti
- telegram premium fiyat
- instagram yardım merkezi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X