Şimdi Ara

AMD Turion ve Sandiago core

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin Japonayada gecirecegim sondan 2.gun olacak. Dun yine Tokyodaki Akihabara elektrik kentine gittim. AMD Turion ML32 ve 34 islemciler OEM olarak piyasada mevcuttu. Sandiago core lu 3700+ ve Venice 3800+ da yeni gelmisti. Eger yarin gitme sansim olursa isteyene islemcilerden alabilirim. Tasimasi sorun olmadigi icin isteyen varsa bilgi versin lutfen. Kar istemiyorum sadece isteyene getircem. Fiyatlari cok hatirlamiyorum ancak yaklasik asagidaki gibiydi.

turion ml32 280dolar
    turion ml34 320dolar
    3700+ 300 gibi (hatirladigim kadari ile)
    3800+ 400 e yakin (hatirladigim kadari ile)

o/c icin gercekten getirmemi isteyen varsa talep ederse sevinirim. tokyoda ulasim pahali oldugu icin git gel yapmam bana 10-15 dolardan asagi patlamiyor. sabah isteyen olursa, yarin gidebilirsem alacagim. fiyat konusunda kesin birsey diyemiyorum yukardakilerin yaklasik rakamlari olmali. isteyen sinir koysun su su arasi ise bana al gibi. ayrica 1 kisiye getirebilecegim gibi. kredi karti gecerse 2 olabilir. faturasinida getirecegim

saygilar

• İyi akşamlar sayın russell@ size pm attım , teşekkürler..
  • bana yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    pm de atmıştım ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: QUALITY

İyi akşamlar sayın russell@ size pm attım , teşekkürler..

Guzel sıstemın war fx 55 lemı degıstırcen alıcagın ıslemcıyı bıde sıstem fotosunu alabılırmıyız.
  • @QUALITY

Aman tanrım o sistem ne öyle
  • slm arkadaşım.. AMD 3200+ Venice işlemcilerin fiyatını alabildinmi 200 dolara kadar alabilirsen '' 2 TANE ''alırım saygılar... cevabını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecko79 -- 2 Mayıs 2005, 22:18:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecko79

slm arkadaşım.. AMD 3200+ Venice işlemcilerin fiyatını alabildinmi 200 dolara kadar alabilirsen bir tanede ben istiyorum saygılar... cevabını bekliyorum..

hocam bu islemciden varsa bende isterim.. eheüehüüeh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese PM attim. biraz once gece uykusundan bi kalktim bakayim diye mesajlara. PM lerde yazdiklarima benzeri yine yaziyorum genele.

dun 3000+ venice hic gormedim. 3200 gordum ancak hepsi bitmisti. burda acayip bir urun sirkulasyonu var. millet bazi urunler icin resmen kapida yatiyor. benim zaten burayi ve burdaki urun cesidini gormemle aklim hayalim durmus sekilde. 3 saat sip diye geciyor. bazi magazalarin sadece oc katlari var. ben super merakli olmadigim icin cook ilgimi cekmedi ama anormal seyler var. neyse konuya doneyim,

3200 un fiyatini 230 dolar gibi hatirliyorum ama cok az eminim. japon yeni dolar paritesi boyuna degidiyor zaten. kredi karti ile alabilirsem, ekstredeki TL cinsini isteecegim arkadaslardan. pesin alirsam o gunki dolar paritesi ile olacak artik. acikcada soyliyim, sadece islemci almak icin gidebilirsem gidecegim akihabaraya eniden. bu nedenle yol parasini uzerine koyacagim. 5dolar ekstra yani. umarim anlayisla karsilarsiniz.

carsamba tr deyim ins. persembe teslim edebliilrim islemcileri. ben turion isteyen olur dedim ama kimse cikmadi. biri alsada denemeler yapsak.

saygilar

• quote:

Orjinalden alıntı: ers1n

quote:

Orjinalden alıntı: QUALITY

İyi akşamlar sayın russell@ size pm attım , teşekkürler..

bıde sıstem fotosunu alabılırmıyız.

öyle deme kızıo

Bench foto falan diyince kötü oluoz...ama mach2Gt nin performansı merak edıom harbiden...

Biz alamıoz,alanlardan yararlanalım dioz o da olmuo

@russell...

tam fiyat öğrenirsen banada san diego 3700 için pm atabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 2 Mayıs 2005, 23:27:04 >

• Sayın @russell size tekrar pm attım :) bu arada işlemciyi kendime almıyorum sevgili arkadaşlar yakın bir arkadaşıma alıyorum aslında sık sık abd ye gidiyorum ( mesela en son 1 hafta önce ) ama tr deki işlerim çok yoğun olduğundan dolayı inanın bu güzel sistemi doğru dürüst kullanamıyorum anca pazar günleri biraz müsaait oluyorum oda anca 3-4 saat sistemimi merak edenler gelip bizzat görebilirler tabii ankarada ikamet edenler hepinize iyi akşamlar dilerim..

SAYGILAR & SEVGİLER
  • quality sistemine inanamıyorum. gerçekten mükemmel tahmini fiyatı nekadar acaba bende alacamda
    Bu arada Russell arkadaşım venice bulabilirsen bende almayı düşünüyorum. PM atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayaman -- 4 Mayıs 2005, 1:36:12 >
  • BİR FOTO KOYMAK ÇOK MU ZOR ???
  • arkadaslar, bugun donus icin son gunum oldugu icin cikan bazi islerim nedeni ile akihabaraya gidemedim. yuzde 50 gibi ihtimalim vardi. ne yazikki gerceklesmedi. herkesten ozur diliyorum suni bir iyimserlik havasi yaptiysam. kusura bakmayin

saygilar
  • canın sağolsun hocam
  • bide skor görsek o sistemden lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.