Şimdi Ara

Amd Turion X2 STİCKER Nereden Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, laptopumun üzerindeki amd stickeri malesef koptu. Çok aradım fakat yenisini bulamıyorum
    Bulabileceğim bir yer var mıdır? Etiket resimdekindendi...

Amd Turion X2 STİCKER Nereden Bulabilirim?

• Evet bu tür sticker'ları nereden bulabiliriz?
  • bulunmuyor bunlar..2007 de benim laptopu servise gönderdiğimde içine etmişlerdi stıckerların sonra yenisini bi türlü bulamadım..sadece fabrikada üretildikten sonra basılıyormuş temin edilemezmiş miş miş...bayada araştırmıştım ama yok.yani unutun siz o stıckerları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

bulunmuyor bunlar..2007 de benim laptopu servise gönderdiğimde içine etmişlerdi stıckerların sonra yenisini bi türlü bulamadım..sadece fabrikada üretildikten sonra basılıyormuş temin edilemezmiş miş miş...bayada araştırmıştım ama yok.yani unutun siz o stıckerları..

corel de çizip tabelacıdamı çıkartsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ery_

quote:

bulunmuyor bunlar..2007 de benim laptopu servise gönderdiğimde içine etmişlerdi stıckerların sonra yenisini bi türlü bulamadım..sadece fabrikada üretildikten sonra basılıyormuş temin edilemezmiş miş miş...bayada araştırmıştım ama yok.yani unutun siz o stıckerları..

kardeşim senin durumunu pek iyi görmedim ben:D o kadar önemlimi yani zamanla zaten deforme oluyor bu etiketler falan.bende çok önem veririm aslında ama senin kadar yaratıcı olamamıştım:))coreli bilmiyorum ben mümkünmü bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 6 Eylül 2010; 0:18:00 >

• quote:

quote:

quote:

kardeşim senin durumunu pek iyi görmedim ben:D o kadar önemlimi yani zamanla zaten deforme oluyor bu etiketler falan.bende çok önem veririm aslında ama senin kadar yaratıcı olamamıştım:))coreli bilmiyorum ben mümkünmü bu?

herşey mümkün hocam bu etiket bilgisayarın şanı şerefi, onur madalyası... bilgisayarım onursuz görünsün istemem
    ortalama 5lira tutar, orijinal olsun dedim ama olmuyorsa böyle yaparız artık... göz zevkimi bozuyor hocam, sinir yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eramaNia -- 6 Eylül 2010; 1:28:43 >

• başka bişi yapıştır sünger bob felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

başka bişi yapıştır sünger bob felan

bak durumu benden daha kötü olanlar da varmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA006

başka bişi yapıştır sünger bob felan

bak durumu benden daha kötü olanlar da varmış

yok benim pc de sorun yok intel stickeri sapasağlam yerinde ama seçenek sunuyum dedim sadece ya da hangi takımlıysan onun stickerini yapıştır, soran olursa da çok uğraştım sökmek için ama değdi fln dersin havan olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.