Şimdi Ara

AMD Ryzen 7 5700X3D kutulu fan çıkıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Ryzen 7 5700X3D bu işlemciden fan çıkıyor mu çıkmıyorsa ryzen5 3600 ün fanını kullansam ne olur yoksa illa almam lazım mı

kasam Rampage X-HORSE Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus Polat Değirmenci -- 9 Eylül 2024; 1:48:19 >

• Yunus Polat Değirmenci Y kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim 3 seçenek var tray kutusuz fansiz, kutulu fanli,ya da sadece kutulu sıvı soğutma tavsiye ederim fan ile soğutma artık bana göre eskisi gibi randımanlı değil tabiki son kullanıcı sizsiniz uzun yıllar sıvı soğutma kullandığım için bunu tavsiye ediyorum fanli işlemci soğutucusu da çok kaliteli birşey alırsanız işinizi fazlasi ile görür 👍🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

ne önerirsin soğutucu olarak çok pahalı olmasın ama :D 2000'i geçmese daha iyi

Ryzen 3000 bin serisindeki fan 5000 bin anakarta uyuyorsa idarelik kullanabilirsin işlemci soket genişlikleri aynı mi 3000 bin 5000 bin serisi anakartlar da ?

• anakartım

MSI B550-A PRO AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart bu

olucak işlemci gelince

• AMD Ryzen 7 5700X3D kutulu fan çıkıyor mu AMD Ryzen 7 5700X3D kutulu fan çıkıyor mu

• Çok da bi seçenek yok 2 bin TL bandinda en iyi bunlar var gibi geri kalan malum 3 4 bin TL üzeri değişiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kasanin üst tepesinden vida yerleri var ise olur yok ise çift fanli olmaz tek radyatör tek fanli olabilir onu da egzoz fanı yerine takman gerekecektir bu yolladigin hava soğutma da fazlası ile iyi karar sana kalmış elindeki mevcut kasa bütçe ne ise ona göre karar verip alman daha mantili olacaktır şimdiden hayırlısı olsun.

kasamın üstünde boş bi alan var halandırma yeri ve kölerinde boşluklar var kasm bu arada Rampage X-HORSE Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Gaming Kasa bu

Tamam baktım kasaniza dediğim gibi çift radyatörlu çift fanli uyum sağlar gerisi sizin cebinize kalmış bir durum bana soracak olursanız sıvı soğutma derim hava soğutma artık eskisi gibi değil ben öyle düşünüyorum kullanan bir çok kullanıcı da vardır bende kullandım devir sıvı soğutma devri dediğim gibi bütçe durumunuza göre karar verip alırsınız saygılar.

Güzel ürün güle güle kullanın şimdiden

çok teşekkür ederim yardımınız için sağolun iyi geceler

• Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu bu soğutucu  MSI B550-A PRO AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)Mhz ATX Gaming

ankartım bu kasam da Rampage X-HORSE Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze 4*Rainbow Fan 1*Usb 3.0 1*Usb 2.0 Gaming bu soğutucuyu montelerken bir sıkıntı çıkar mı sizce ramlerimde GSKILL 32GB (2x16GB

böyle 42 mm

Sorun olacağını sanmiyorum kule tipi fan alırsan sorun belki yaşayabilirsin ama sıvı soğutma aldığın için haliyle ram bolumleri de sağı solu fazlası ile boş kalacaktır

tamamdır çok teşekkür ederim aga

Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden 👍🏼

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.