Şimdi Ara

AMD Uyumlu Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yeni İşlemci İle Anakart Alıcam Alcagım anakart maximum 250 TL Beni 2-3 Yıl idare edicek yeni çıkan amd işlemcilerini desteklicek bi kart arıyorum marka olarak Asus Çok öneriyolar Bende bunu göz önünde bulundurmak istedim . Yardımlarınızı bekliorum

İyi Forumlar

• CF düşünüyomsun ilerde??
    Ve nasıl bi anakart?
    İşlemcin var mı?? Yoksa alcakmısın bularu yazarsan ii olur ona göre cvp veriyim
  • İşlemcim AMD x4 phenom 955 CF düşünüyorum ama cok ilerleyen zamanlarda suanda gereksiz goruyorum
  • MSI 990FXA
    Gigabyte 990 chipsetli modeller
    Asus M5A99 EVO
    Asus Sabertooth 990FX Chipset

Crossfire yapacaksan bunları alabilirsin. Ama Crossfire yapmak istemen sana pahalıya patlar benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

MSI 990FXA
    Asus M5A99 EVO

Crossfire yapacaksan bunları alabilirsin. Ama Crossfire yapmak istemen sana pahalıya patlar benden söylemesi.

önerdiğiniz anakartlar içerisinde 250 lira altında olan ürün olduğunu düşünmüyorum gigabyte anakartlardan ağzı yanan baya oldu . msi 990x gd55 nokta atışı olabilir %25 indirimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

MSI 990FXA
    Asus M5A99 EVO

önerdiğiniz anakartlar içerisinde 250 lira altında olan ürün olduğunu düşünmüyorum gigabyte anakartlardan ağzı yanan baya oldu . msi 990x gd55 nokta atışı olabilir %25 indirimde

Crossfire yapmazsan eğer ASUS M5A97 EVO tam sana göre. Hemde istediğin fiyata

• eger cf dusunmuyorsan gigabyte'in 990x veya msi 990x modellerini alabilirsin yanlis degilsem 300 lira civari fiyatlari var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Amd İşlemci Tavsiyesi Hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.

970 çipsetli anakartla 16x/4x CF olur. O nedenle tasviye etmem.
    990X çipsetli anakartla 16x/8x CF olur.Bişey kaybetmezsiniz.
    990FX çipsetli anakartla 16x/16x CF yapılır.Fazladan 2-3 fps.

Bu nedenle tavsiyem
    http://www.teknolojix.com/?urun-39983-GIGABYTE-990XA-UD3-AMD-DDR3-S-GL-AM3-ATX.html
    Hem CF yapılır.Hemde 10 sene kullanılır.
  • teşekkürler yorumlarınız için cf gerek yok ozaman bana uygun olarak su modeli buldum önerirmisiniz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a87-m5a87-amd-870sb850-am3+-ddr3-2000mhz-%28o.c.%29-usb-3.0-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55464
  • Arkadaş M5A97 demiş bizde EVO yu ekleyelim tam olsun M5A97 EVO alırsan ömür boyu kullanırsın. Çok kaliteli bir anakart. Ha dersen ki M5A97 mi M5A97 Evo'mu diye; M5A97 EVO daha iyidir Link aşağıda. İnceleyebilirsin. Yorumları okuyunca sende evo diyeceksin

http://forum.donanimhaber.com/m_54285074/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.