İki sistem arasından sizce hangisini seçmeliyim. Sistem özellikle mühendislik çizimleri ve oyun amaçlı kullanılacaktır. Sistem A4 Tech X7 Klavye mouse+ LG 2261VP-PF 21,5" DVİ monitör ve Creative 5+1 ses sistemi ile tamamlanacaktır.
NOT: gerçi biraz bekleyip ekran kartını ATİ 58XX serisi kartlarda alınabilir düşüncesi içindeyim. Sz ne dersiniz?
1.sistem için,ocz ram+gigabayt ikilisi için uyum sorunu olduğu söyleniyor kullanıcılar tarafından,o yüzden ben corsair markasını seçtim tavsiye ederim,kasa olarak Lian Li markasının Lancool adıyla çıkardığı 700w olan modelini tavsiye ederim, psu çok iyi yolda bırakmaz.İncelemesine göz at istersen.http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/lancool-k60_k56-01
Ayrıca intel sisteme nvidea gtx275 yakışır kanaatindeyim,tabii seçtiğin ekran kartı da güzel sen bilirsin,ekran olarak samsung 2250 modelini tavsiye ederim,öyle ve ya böyle iki sistemde güzel ama nvidea'nın oyunlara ve şirketlere verdiği desteği düşünürsek bir adım önde görünüyor,ben olsam intel sistemi tercih ederdim..
seçtiğin lg monitör güzel..
onun haricinde @talatcaner in önerilerine aynen katılıyorum.. sistem olarak intel sistem+gtx275 önerisine katılıyorum.. lianli 700w ta güzel olur... ram olarak şu da düşünülebilir