Şimdi Ara

AMD VENINE 3200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: emir_

ben de yakın zamanda intelden amdye geçicem. bak içime kurt düşürdün

AMD ye bekleriz.sen rahat ol.
  • garip bir durum bence bu arkadaş hala intel kullanıyor ve burada konu açmasının tek nedeni amd yi kötüleyip kavga cıkarmak
  • anlamadığımda şu ne zevk alıyorlar yane .....tamam amd dunyanın en b.ktan markası...aha noldu şimdi mutlumu oldunuz.........benim işlemcimde intel ben yeni bilgisayar toplamadan önce amd athlon 1000mhz işlemci wardı bende ve 74 derece idi oyun oynarken bende ondan intelin az ısındığı düşüncesiyle(eskilerde kalmış soğuk inteller) intel aldım.....ama noldu intel meersem yeni işlemcilerde ısınma sorunu yaşıyormuş....benden geçti artık zalman fatality alıyorum yarın işte para dokuyoz soğutmak için işlemciyi.....amd ye b.k atmayın lutfen intel de amd de iyi markalar hangisi iyi çıkarırsa onu alırım......kapışsınlar keratalar bu da bize yarasın daha ne.........konuşma fazla sen o yuzden.....bi şeye b.k atma ya hakkın yok senin.....sen git amd den daha iyi bir işlemci yap da ondan sonra amdyi kotule ......millete bak ya cart ona etiket aha bu kotudur diye...cart buna etiket aha bu iyidir diye.....cehalet arkadaşlar başka birşey deil CEHALET...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 1 Nisan 2006; 5:31:41 >

• @All_Eyez_On_Me

nokta ile argo sözcük gizlemeye devam ediyorsunuz bu ceza sebebidir uyarıldınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

quote:

Orjinalden alıntı: emir_

ben de yakın zamanda intelden amdye geçicem. bak içime kurt düşürdün

AMD ye bekleriz.sen rahat ol.

her koşulda geçicem zaten, hiç bi şey kararımdan vazgeçiremez!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesi007

böyle saçma işler yapıp mmarka kötülemeye bayılıyorsunuz..biriside bende geçicektim ama içime kurt düştü diyor..arkadaşım aynı sınıftaki ürünler arasında yükseltme yapıcaksan yazık olur..

biraz formu incele ve amd nin neden üstün olduğunu gör...aynı performansı hatta daha iyisini daha ucuza alabildiğini öğren..aynı sınıftaki ürünler hiçbir zaman yükseltmede kullanılmaz..

muhabbet amacıyla söylemiştim o lafı. tartışmanızda kullanmanız için deil
  • Bende de p3 3,0 478 pin işlemci vardı imzamdaki sisteme geçtim.Genel anlamda gayet tatminkar,intel sistemim 65 lerdeydi;şimdi çok yüklenirsem 40a anca yanaşıyor.Fakat intelin hakkını intele vermek lazım;video dekode ederken benim amd bayıldı resmen;winampı bile açamadım yanına.Ama intel olsaydı ne bayılırdı ne başka bişi olurdu.Sonuç olarak çok çok memnunum.Forumun gazıyla toplamıştım sistemi;iyi ki de toplamışım.Bir de borcunu bitirsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

quote:

Orjinalden alıntı: gattuso 48

İş sadece İşlemciyi değiştirmekle bitmiyor ki keşke pc nin dier parçalarınıda yazsaydın. Ama AMD de en büyük sorun ısınma pc nin dier özllikleride iyiyse soğutma sistemine bi bak derim...

amd artık 40 dereceyi geçmiyor. hemde %100 de..

40 mı benim işlemcim ortalama 24 derece 1900 Mhz de. 40 olsa atarım cope. gerçi biraz eskidi benim işlemcim yeni nesil AMD ler ne sıcaklıklarda onu bilmiyorum

• cagdas27 hariç diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim. cagdas27 doğru diyorsun gerçektende sanane ben zaten senin yorumuna ihtiyaç duymadım sana sormadım sen gelip cevap yazıyorsun ve banane diyorsun ilginç. ... Ben amd işlemcimcen mennunum raid yaptım çok iyi oldu. hatta süper diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEHMET84

cagdas27 hariç diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim. cagdas27 doğru diyorsun gerçektende sanane ben zaten senin yorumuna ihtiyaç duymadım sana sormadım sen gelip cevap yazıyorsun ve banane diyorsun ilginç. ... Ben amd işlemcimcen mennunum raid yaptım çok iyi oldu. hatta süper diyebilirim.

kardeş tek iki soru soracam.Hatta 3 soru.
    1.Sen kafanı bir yere mi çarptın.İlk mesajında Amd'ye etmediğin laf kalmadı.Diğer mesajında amd çok iyi diyorsun.Hafıza kaybı olabilir mi?
    2.Senin zeka geriliğin mi var?Ama ciddiyim.Argo kullanmak amacında değilim.
    3.Sen fakesen p.m atda bilelim en azından fakeye laf atıp durmayalım.

• pardon 2 defa aynı mesajı atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas27 -- 4 Nisan 2006; 12:51:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

e.kartı test proğramı ile test etmişsin. bende ki 754 pin athlon 64 3000+ 820 pentiumD kodlu intelden iyi süper pi alıyor.

aynı anda 2 tane spi aç.o zaman anlarsın alıyo mu almıyo mu?
  • Biraz araştırsaydın. Hemen o işlemciyi almasaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEHMET84

arkadaşlar son 1 yıldır intel kullanıyorum amd ye sırf meraktan geçtim p43000 i parçalayıp amd 3200 e terfi ettim 3DMARK ta 8300 intel - 8420 puanamd -amd 120 puan sadece fark etti, diğer uygulamalarda pek fark anlamadım. Buna deyermi..... 200 ytl sıfırlamak için masraf ettim. kısaca beni amd mutlu etmedi... daha hızlı açılıp kapanmasını masaüstü performansı bekliyordum ama sanki daha da yavaş....

forumda benim herzaman dile getirdiğim bir şey var.o da elinde iyi sayılabilecek bir sistemin varsa tutupda aynı klansmandaki bir işlemciye upgrade yapmamak gerekir.niye p4 3.0 varken amdye geçtin.madem geçecektin çift çekirdekliye geçseydin.ikiside aynı ayarda bir işlemci tabiki aradaki fark yok denecek kadar az olacak.keşke almadan önce yurtdışı kıyaslandırmalarına baksaydın.

• maymunkral yakalamışken sorayım
    senin işlemcinin stok fsb si kaç ?
    intele oc yapanlar fsb mi çarpan üzerinden mi yapıyor (saçma bi soru olabilir) ?
    fsb sayısının ve çarpan sayısının performansa etkisi nedir ?
    örn = 200 * 10 = 133 * 15 midir ? değil ama neden?

bi de intel in yeni conroe larda amd ler gibi mhz hızları düştü, bu yeni intel işlemcilerin fsb lerinin arttığı çarpanın düştüğü yönünde algılanabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

maymunkral yakalamışken sorayım
    senin işlemcinin stok fsb si kaç ?
    intele oc yapanlar fsb mi çarpan üzerinden mi yapıyor (saçma bi soru olabilir) ?
    fsb sayısının ve çarpan sayısının performansa etkisi nedir ?
    örn = 200 * 10 = 133 * 15 midir ? değil ama neden?

bi de intel in yeni conroe larda amd ler gibi mhz hızları düştü, bu yeni intel işlemcilerin fsb lerinin arttığı çarpanın düştüğü yönünde algılanabilir mi?

benim işlemcinin stok fsb si 800.ama şu an oc ile 1000 oldu.
    intelde EE(extreme ed.) serisi hariç işlemcilerin çarpanı kırık değildir dolayısıyla çarpan üzerinden oc yapamzsın.tek yol fsb artırımı.
    fsb sayısıda çarpan sayısıda performansa direk etki eder.ama aynı frekansa sahip işlemcilerde fsb kuşkusuz daha önemlidir.
    200*10=133*15 olamaz çünkü arada fsb farkları var.fsb hızını işlemcinin sistemle olan haberleşme hızı olarak düşünebiliriz.senin verdiğin işlemcilerin frekansları birbirine yakın olmasına rağmen biri sistemle 800mhz de diğeri ise 533mhz de haberleşiyor.işte bu nedenle fsb burada önem kazanıyor.

• hayır anlatamadım sanırım amd de fsb 200 mhz stokda, örn venice 3000 200*9
    senin 820 de bu rakam kaç? eğer 800 se fsb amd yerlerde sürünmesi lazım 200 le ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

hayır anlatamadım sanırım amd de fsb 200 mhz stokda, örn venice 3000 200*9
    senin 820 de bu rakam kaç? eğer 800 se fsb amd yerlerde sürünmesi lazım 200 le ?

intelde de 200.bunu sormana gerek yok ki zaten intelin işlemcilerine bakarsan fsb*çarpan olarak görünürler.yani 200*14 gibi.ama 133fsb ye sahip olan işlemcilerde vardır.genelde 200dür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.