Bildirim
AMD Vision Control Center Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cvp yokmuuuuu -
lütfen alın ss de atıyorum aynı zamanda windows 7 nin aero özelliklerini de kullanamıyorum masaüstü pencere yöneticisi devre dışı diyor sorun giderme ama hizmetlere bakıyorum açık ekran kartım da ati radeon hd4580 -
işte ss
-
arkadaşlar bir cvp verirseniz memnun olurum 38 kişi okuyor bir kişi cvp vermiyor bu ne biçim bir şey -
ya bir cvp yazın yha çok ihtiyacım varrrrrrrr -
1- EKran kartı modeli : 4850 mi yoksa gerçekten 4580 mi?
2- AMD Catalyst'n hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
3- Bu sistem daha önce de bu şekilde ve sorunsuz mu çalışıyordu yoksa yeni mi kurdunuz?
4- Sisteminizin aşağıdaki 3 bileşeni de belirtirseniz cevaplar gelmeye başlayacak...
PSU :?
CPU :?
Anakart :? -
1- Ati Radeon HD4850
2-11.11 versiyonu
3-Sorunsuzdu bu vision bole oldugundan beri aero özelliklerini de kullanamıyorum
4-PSU:600W marka bilmiyorum
CPU:AMD Phenom X4 945 3.0 GHz
Anakart:Asus M4N78SE -
bir cvp yazsanızzzzzzzzzzzzzzzz -
quote:
Orijinalden alıntı: dartik
bir cvp yazsanızzzzzzzzzzzzzzzz
11.11 Catalyst'den önce sorunsuz kullandığınız bir versiyon var mıydı? 11.10 - 11.9 vs... Driver Sweeper programını indirip ATI'ye dair bütün sürücüleri sistemden silip, 11.11'i tekrar kurun, sorun devam ederse aynı yöntem ile 11.11'i sistemden tekrar silip en son düzgün çalışan sürümü kurun. Benden şimdilik bu kadar. -
driver sweeper ile sildiğimde res atmamı istiyor sonra windows 7 bida açılmıyor bende sistem geri yükleme yaptım normal yolla silersem aynı şey devam ediyor eski versiyonu hatırlamıyorum ama sırayla gittim birde bu win7 nin aero özelliklerini eskieden kullanıodm saydamlık fln ama şu an kullanamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: dartik
driver sweeper ile sildiğimde res atmamı istiyor sonra windows 7 bida açılmıyor bende sistem geri yükleme yaptım normal yolla silersem aynı şey devam ediyor eski versiyonu hatırlamıyorum ama sırayla gittim birde bu win7 nin aero özelliklerini eskieden kullanıodm saydamlık fln ama şu an kullanamıyorum
GPU sürücüsünü sildiğiniz zaman sistemin açılmaması normal durum değiil. Sistemin, GPU'nun temel özelliklerinden faydalanacak şekilde açması lazım (düşük çözünürlük directx kapalı vs...) Sorun sürücüden değil gibi görünüyor. GPU'nun garantisi devam ediyor mu bilmiyorum ama benzer bir sorunu tecrübe etmiş arkadaşımız varsa bilgilendirsin. Benim önerim GPU veya anakart ile ilgili donanımsal bir sorun olabilir bundan ötürü bir teknik destek almak icap edebilir.
Bir de şunu deneyin. GPU'yu anakarttan söküp slotu diş fırçası veya kompresör ile temizleyip kartı tekrar takın. En başında bahsettiğimiz işlemleri tekrarlayın belki cihaz sadece naz yapıyordur (tozlanma veya hesap edemediğimiz başka şapşal bir durum başına çokkez gelmiştir ve kartı söküp tekrar takmak da çoğu zaman işe yaramıştır)
Edit: İmla + ekleme...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 24 Kasım 2011; 15:04:45 >
-
sorunu biliyorum sanırım ;
çünkü aynısını ben yaşadım ;
sanırım korsan win7 kullanıyorsunuz ; (kullanmıyorsanız da aynı sorun olabilir )
yapmanız gereken şu sürücüyü kaldırınız ; sonra sistem reset atsın ; win7 yüklemeye başlamadan önce f8 yada f11 di sanırım ; ona devamlı basınız ;güvenli mod ekranı açılır ; açılan menüde sürücü imzalamayı devre dışı bırak diye bir seçenek olması lazım ;
onu onaylayarak win7 yi açın ; win7 nin açıldığını göreceksiniz ;
hemen kartınızın son catalyst sürücüsünü yükleyiniz ; (11.11 hd 4xxx pciex win7 32 bit veya 64 bit sürücüsü ; kaç bit win7 sürümü kullanıyorsanız artık)
ALLAH ın izniyle sorununuz ihş ALLAH çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 24 Kasım 2011; 15:58:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X