Şimdi Ara

AMD & WİNDOWS 10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizüstünde biraz sorun var.Masaüstünde sorunlar oldukça az.Ama sıfır sorun gözükmüyor.Nispeten diğer windowslara göre sorun sayısı az denilebilir.
  • Yükseltme kaynaklı olabilir belki dediğiniz problem. Temiz kurulum yapmanızı öneririm.
  • SAPPHIRE R9 380. En ufak bir sorun yok. Bütün oyunlar sorunsuz. Tek bir hata ile bile karşılaşmadım henüz. En son çıkan driver kurulu.
  • Temiz Kurulum Derken ? Windows 10'u Baştan Mı ? Yoksa Orjinal İşletim Sistemini Mi Kurayım ?
  • temiz kurulum yapın yükseltme işleminde sıkıntılar olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Akşama W10 kurayım diye düşünürken ne güzel oldu

8.1 daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Amd'nin son 1 yıldaki birçok sürücüsünde Gta4 gibi eski oyunlarda sorunlar çıkıyor. Yeni bir şey değil. Daha önce de yazdık ama millet sorunu görmek yerine farklı bir şeymiş gibi anlatmaya çalışıyor. Amd'nin yığınla sorunu çözdük dediği Omega'da bile EFLC'de doku sorunları yaşanıyordu. Daha doğrusu oyun oynanmaz haldeydi. Şimdi de hata veriyorsa mevzu win10'dan ziyade sürücüyle ilgilidir derim ben.

Gta IV zamaninda Amd kartlara az cektirmedi surekli kirbaclanip durdular hd4xxx serisi zamaninda Crysis, Far Cry 2, Cod Waw gibi bircok oyunda ortaligi kasip kavuyuyordu 8800GT, yeniden isimlendirilmisi 9800GT, 9800GTX ve hatta 9800GTX+ gibi 4850-4870'e bircok rakip geldi kagit uzerinde hepsini geciyordu ama lanet Ati driver lari sayesinde oyuncular sorunlarla bogusmaktan hicbir sey yapamiyordu ustelik cok isinmalari ve referans tasarimli modellerin seslerinden de sikayetcilerdi (ta ki Iceq gelene kadar) Gta IV'de ise doku kaybolmalari, anlik kasilmalar hd4xxx serisinde cok gorulmustu mesela Nvidia tarafindan takir takir 180.84 gibi surucu paketleri gelip oyunu bir nebzi duzeltiyordu ama Amd hem daha gec cikartiyor hemde faydasi yok denilecek kadar az isler yapiyordu sonradan cogu kisi anlamisti zaten 8800GT gibi bir kart yag gibi akarken 4870 ler sorun yasiyordu bunun Nvidia ve Rockstar'in anlasmasinin cok faydasi oldugunu dusunuyorum.

• Windows 10 Ayarlarından Windows 8.1 Geri Döndüm. Şuan Hiç Sıkıntım Yok. Kesin Çözüm Windows 8.1 !!!!!!

Konuyu Yetkili Kilitleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: New_User

Windows 10 Ayarlarından Windows 8.1 Geri Döndüm. Şuan Hiç Sıkıntım Yok. Kesin Çözüm Windows 8.1 !!!!!!

Okullar açılsa kurtulsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: New_User

Windows 10 Ayarlarından Windows 8.1 Geri Döndüm. Şuan Hiç Sıkıntım Yok. Kesin Çözüm Windows 8.1 !!!!!!

Okullar açılsa kurtulsak.

Çocuk Senin gibi Çekemeyenlere Denir. ORrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmanlı belediyesi Müdürlüğü
  • Oyunu DX10 ile kullanın sorun kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.