Şimdi Ara

AMD & WİNDOWS 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 Yükselttikten Sonra GTA IV Oyununu Açtığımda Graphics Hatası Veriyor Ekran Çok Ufak. Galiba Ekran Kartımı Görmüyorum. Amd'nin Kendi Sitesinin W10 Driver Yükledim. Fakat Düzelmedi. Yardımlarını Bekliyorum

• Benzer sorunları ben de yaşıyorum. Amd'nin müthiş sürücüleri işte bunlar. En son windows kendi güncelledi sürücüyü, belki onda bir sorun yoktur. Bir bakmak lazım. Buraya yazarım durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama W10 kurayım diye düşünürken ne güzel oldu
  • R9 280X kullanıyorum herhangi bir sorun yok win10 içinde en azından ben rastlamadım. Denetim masasından ekran kartı bileşenlerini temizleyip daha sonra DDU ile kökten herşeyini silip yeniden kurmayı deneyin birde.
  • Hd 7870 sahibiyim bende hiç bir sorunla karşılaşmadım aksine her oyunda performans artışı yaşamaktayım. Büyük ihtimalle dizüstü kullanıyorsun Windows 10 dizüstülere karşı bir alerjisi var sanırım çoğu dizüstü kullanıcısı sıkıntı yaşamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: New_User

Windows 10 Yükselttikten Sonra GTA IV Oyununu Açtığımda Graphics Hatası Veriyor Ekran Çok Ufak. Galiba Ekran Kartımı Görmüyorum. Amd'nin Kendi Sitesinin W10 Driver Yükledim. Fakat Düzelmedi. Yardımlarını Bekliyorum

Windows 10 arka planda sürücüleri otomatik olarak yüklediği için sürücülerde sorunlar yaşanıyor. Bunun önüne geçmek için Windows'u kurar kurmaz masaüstü ekrana geldiğinde bilgisayarım'dan sistem özelliklerine girmeli, orada donanım sekmesi altında aygıt yükleme ayarlarında otomatik sürücü yüklemeyi kapatmanız gerekiyor. Yoksa siz en güncel sürücüyü bile kursanız Windows 10 üzerine eski sürücüyü kurmaya kalkıyor, sonrası ise geçmiş olsun. Ha bu dediğim tabii ki NVidia sürücüleri için de geçerli çünkü sorun AMD/NVidia sorunu değil, Windows 10'un zorla sürücü kurmaya kalkmasında.

• Amd nvidia farketmiyor cok win 10 daa cogu kisi sorunsuz kullansada arada boyle durumlar oluyor, yukseltmenizi sorunsuz tamamladiysaniz temiz kurulum yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus r9 390 kullanıcısıyım, iki gündür ekran kartı ile ilgili küçücük bir sorun dahi yaşamadım.
  • R9 290X . Kaymak gibi . Sorun yok .

• Crossfire ve Eyefinity gibi iki standart dışı teknolojiyi beraber kullanıyorum. Win 8.1den Win10 a yükseltme yaptım. Eyefinity setup ı tekrar yapmam gerekti. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.
  • 280X kullanıyorum ekran kartı ile ilgili sorun yaşamadım henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta IV'te problem oluyordu Win 10'da. Technopatta çözümü vardı.

• 280x kullaniyorum herhangi bir sorun yok ve dahada kendine geldi ekran karti

• Hiç Bir Şekilde Düzeltemedim. Bir Fikriniz Yok Mu ? Ne Yapmalıyım. Windows 8.1 Kullanırken Kendi Sistemi Geri Yükleme Noktamı Oluşturmuştum. O'da Gitmiş :S
  • Amd'nin son 1 yıldaki birçok sürücüsünde Gta4 gibi eski oyunlarda sorunlar çıkıyor. Yeni bir şey değil. Daha önce de yazdık ama millet sorunu görmek yerine farklı bir şeymiş gibi anlatmaya çalışıyor. Amd'nin yığınla sorunu çözdük dediği Omega'da bile EFLC'de doku sorunları yaşanıyordu. Daha doğrusu oyun oynanmaz haldeydi. Şimdi de hata veriyorsa mevzu win10'dan ziyade sürücüyle ilgilidir derim ben.
  • R9 290x win 10 ile beraber şimdiye kadar bir sorunum olmadı. Dying Light ve Project Cars oynuyorum. İki oyunda da bariz rahatlık oldu. Hele Project Cars amd için çok sorunluydu ama şu an acayip memnunum. Kardeşim de GTA5 oynuyor sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 18 Ağustos 2015; 9:43:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 ilk çıkışından itibaren kullanıyorum.Herhangi bir sorun görmedim.Ancak bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarına sürücüyü br türlü kuramadım onuda forumdaki konu ile çözdüm.

• Hala Bir Yardım Konusu Söz Değil. Birilerini veya Birşeyleri Kötülemek Yerine Çözüm Arıyorum Ben !
  • HD7870, şu ana kadar hiç bir oyunda sıkıntı yok, windows 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlüminyumGPU -- 18 Ağustos 2015; 13:40:37 >
  • R9 290x kullaniyorum sorun yok bende

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.