Şimdi Ara

amd x2 3800+ için anakart?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd x2 3800+ almak istiyorum fakat bu işlemci için hangi anakart iyidir bilmiyorum. asus tercihim, fakat amd için genelde msi ya da epox tavsiye ediyorlar; nasıllardır pek bilmiyorum. stabilite benim için oldukça önemli, bu nedenle herhangi bir overclock işlemi yapmayacağım. en fazla 250$ civarı bir kart bakıyorum. önerebileceğiniz model var mı?

• Madem overclock yapmıycaksın işlemcinde çift çekirdekli o zaman Asus un A8N SLI modelini al ilerde çift ekran kartıda takarsın.
  • Abit Fatal1ty
  • Madem overclock yok bencede Asus A8N olabilir. Yanlız burdan sanki overclock kabiliyeti yüksek anakartlar stabil değil gibi yargı ortaya çıkıyor ki öle bişe yok. Kullandığım 9NPA+ Ultra herşeyiyle iyi...
  • abit fatal1t an8 sli
  • peki arkadaşlar ben intel kullanıyorum amd kartlarıyla pek haşır neşir değilim çift çekirdekli amd de hız aşırtma yapılmak isteniyorsa hangi kart tercih edilmeli...
  • abitfatal1ty ile / çünkü menüsü var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu bilgisayarda kurgu (montaj) yapıcam, bu nedenle overclock yapmak istemiyorum. DFI marka bir anakart buldum, kodu LP-NF4-SLI-DR sanırım. Asus A8N SLI'ya göre ne gibi artıları ve eksileri var, bilen var mı?
  • Anlamadıgım birsey var bu forumda herkese tavsiye edilen anakrtlar hep slı fakat kmse slı yapmıyor o yuzden bana cok gereksiz gelio bu olay..

dfı anakrt almanı onermem nedeni performansı değil fakat oyun icin tasarlanıolar ve 2 pci yuvası ve bunun gibi eksileri var bence dfı tercih etme ilerde bisi takcak fln olursun takamassın.kart yuvası cok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nugury -- 12 Kasım 2005, 16:42:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.