Şimdi Ara

AMD X2 3800+ işlemciyi nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben werdiğşim paradan yana pişman deilim ..performans çok iyi..sonuçta amd nin intelde olmayan ince bi esprisi war.kalite..
    ayrıca hiç bi yerde reklamı karşıma çıkmamasına rağmen..en az 4 tane amd işlemci kullandım..buda ticari ve teknik başarıdır.
    ayrıca 3800 giriş seviyesidir falan diosunuz..bu olayları bilirsiniz..oturaklı bi donanım olmuştur.ilk çıkanı almican die bişey derler.
    nekadar doğrudur tartışılır ama..3800 almak gayet mantıklı.en azından ne aldığını bilosun arkadaş...

((ama benim şu anki aklım olsa ustune koyardım 200 ytl küsür falan alırdım bi opteron 170
  • arkadaşlar gerekeni zaten söylemiş bencede fiyat farkı bu kadar büyükken amd yerine d930 daha mantıklı.
  • intel 930 al
  • 3800+ yerine D 930 gerçekten daha iyi seçim olur ancak en iyi seçim ne dersen bekle ve CONROE al derim.
  • Falla bende daha yeni x2 3800 aldım. Ama aynı paraya eski anakart, ram ve işlemciyi satıp çok rahat 930 yapabilirdim. Ama ne yalan söliyim üşendim. Şimdi işin yoksa yedek al, makinayı dağıt, sonra tekrar topla, işletim sistemini bir daha kur. Yemedi annıycan ve verdiğin parayı hakketmeyen x2 3800 aldım. Kesinlikle bu paraya sıfırdan 3800 toplanmaz. Ben sadece işin kolayına kaçtım...
  • bende ikisinden de var,930 ve x2 3800...kağıt üzerinde neredeyse eşit ikisi ama pratikte x2 daha performanslı...ama arada 100$+kdv fiyat farkı var ve bu farka değmez kesinlikle...x2 3800 yerine 930 alınmalı
  • x2 3800 kullandım her halukarda iyi işlemcidir grafik işlemesi çok başarılıdır pişman olmazsın o bebeği alırsan
    yalnız ucuz fiyat veren yerlerden uzak dur bavul işlemcileri çıkıyor onlar kıytırık olanından alma
    arzu edersen firmam adınada ihtiyacın ne varsa tedarik ederiz. 3800 10 numara işlemcidir kendi sınıfında ;) kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

Falla bende daha yeni x2 3800 aldım. Ama aynı paraya eski anakart, ram ve işlemciyi satıp çok rahat 930 yapabilirdim. Ama ne yalan söliyim üşendim. Şimdi işin yoksa yedek al, makinayı dağıt, sonra tekrar topla, işletim sistemini bir daha kur. Yemedi annıycan ve verdiğin parayı hakketmeyen x2 3800 aldım. Kesinlikle bu paraya sıfırdan 3800 toplanmaz. Ben sadece işin kolayına kaçtım...

işlemcine güven gayet iyi işlemcidir o başarılıdır
  • forumda kısa bir süre öncesine kadar AMDciler vardı.Şimdi İNTELciler diye tabir edebileceğim bir kesim oluştu.Ben işlemcide AMD mi yoksa İNTEL mi alayım diye soruğumda İNTELin ismi bile geçmedi.Şimdide herkes AMD diyor.o yüzden "iori_yagami ", sen testlere bak.ona göre karar ver.
  • WHİTE_PREDETOR çok güzel bi tespit abisi:))
    bende üşenmiştim..belkide bu amd bizim gibileri hesaplıo .
    ama yinede güzel işlemcidir..bide unutmamak gereklidir yine belirtiyorum..3800x2 olayı en sağlam olanıdır çünkü benim şahsi kanaatim bi firma bişey üretiyorsa geçişleri süper yapmalıdır..buda yeni olmasına rağmen çift çekirdekte ilktir..ben en çok buna güvenirim..
    her halıukarda 3800 sağlamdır ve zamanın en iyi 2-3 alternatifinden biridir..intele hayır!
  • niye yazıların yarısı görünmüyor..yanlış anlaşılcak..orda şunu belirttim göremeyenler için.
    (FİRMALAR geçişlerde devrim yada benzeri bi olayla girerler piyasaya..bu 3800de dualcorede ilk olayıdır amd nin..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeLONi

niye yazıların yarısı görünmüyor..yanlış anlaşılcak..orda şunu belirttim göremeyenler için.
    (FİRMALAR geçişlerde devrim yada benzeri bi olayla girerler piyasaya..bu 3800de dualcorede ilk olayıdır amd nin..)

imzanı düzelt.aradaki _ karakterleri kaldır.sonra yazıları düzelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.