Bildirim
AMD X2 3800+ işlemciyi nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
X2 3800'ün 35 watt olanındanmı bahsediyorsun? -
şu gigatek görünenden bahsediyorum. gelicek yazıyor. 2 Ghz saaat hızı falan var ama 35 watt olayını bilmiyorum. -
o 35 wattlıklar am2 platformuyla gelecek bunlar 89 watt çekiyorquote:
Orjinalden alıntı: dellino
X2 3800'ün 35 watt olanındanmı bahsediyorsun?
s939
işlemciye gelirsek. bu işlemciyi arkadaşıma aldık. gerçekten performanslı bir işlemci ayrı çok kolay oc oluyor. iyi hava soğutmayla 2.5 ghzde günlük kullanılabileceği bir çok donanim sitesinde kanıtlandı. ilk çıktığında intelin 820 modelinin rakibi olarak gösteriliyordu fakat bu işlemciyi ezdi ayrıca daha pahalı olduğu için 830la karşılaştırmak gerekiyordu. 830la yakın performanslar veriyordu. hala cazip bir işlemci fakat 930 modelinin gerisinde kalıyor hem performans hem de fiyat açısından. 930dan yaklaşık 120 dolar artı kdvd pahalı ama onu geçemiyor
gördüğün üzere 930 ile karşılaştırmak gerekiyor bu işlemciyi . 3800 x2 gayet iyi bir işlemci fakat 120 dolar ucuza aynı performansı veren bir işlemci de var bunu da unutma. eğer imzandaki sistemden x2 3800lü bir sisteme geçeceksen gayet uygun.
ekran kartı konusuna gelince. oyunlar ekran kartına daha çok bağlıdır. yani x2 3800ve 7900gtli bir sistem , x2 4400ve 7600gt li bir sistemi her zaman geçer.burada da böyle yapabilirsin. aaradaki fiyat farkıyla daha yüksek bir ekran kartı alabilirisn.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 16 Mayıs 2006; 23:48:57 >
-
ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı -
teşekkürler. baya ayrıntılı bilgi sahibi oldu. sonuçta gereksiz olduğu kanaatine vardım. oyun için anlamsız masraftan ibaret gibi duruyor, en azından bu fiyatlarıyla. -
Bende x2 3800+ var.Çok memnunum.Uçuyor desem yeridir.Tavsiye ederim Farkı göreceksindir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 17 Mayıs 2006; 18:19:15 > -
ii biliriz -
biraz daha para biriktir, 7900gt ve 4400 al bence -
AMD diyorsun,X2 diyorsun,3800+ diyorsun ve nasıl diye soruyorsun...Yuh diyorum yani nasıl olacak fıstık gibi işlemci,iyi bi Abit anakartla da buluşturursan iyice uçurursun aleti. -
özellikle 3dsmax'te vray render performansı mükemmel... -
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
AMD diyorsun,X2 diyorsun,3800+ diyorsun ve nasıl diye soruyorsun...Yuh diyorum yani nasıl olacak fıstık gibi işlemci,iyi bi Abit anakartla da buluşturursan iyice uçurursun aleti.
-
iyi biliriz ama 930'u tavsiye ederiz -
ya abi bende aldımda bay aoldu..
lakin kanıma giriolar.şimdi..opteron 170 almayı düşünürom..halbuki yeni aldım sayılır.
ne bilim..ole uçuk bi fark olurmu sizce?
mantıklı bi değüişim olurmu..
(sırf stokta yoktu aldığım yerde.beklemek istemedim.siparişi werdim bu 3800 ü..3 hafta sonra geldi namerd:))ama keşke 170 mi... -
faati2222 +1111
100$ fark verme ekran kartına yatırırsın 930 al neyine yetmiyor. -
bizde daha venice 3500 var -
quote:
Orjinalden alıntı: unalb01370
bizde daha venice 3500 var
şükret haline. milet p3 lerle idare etmeye çalışıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: fortuneteller
quote:
Orjinalden alıntı: unalb01370
bizde daha venice 3500 var
şükret haline. milet p3 lerle idare etmeye çalışıyor.
doğru söylüyorsun wallah...benim işlemci taş gibi taş...ama bir 4800+ üm olsaydı da fena olmazdı
hadi konuyu bulandırmıyım...
-
amd x2 3800+ amd nin en düşük çift çekirdekli modelidir ve yaklaşık 350$ gibi bir fiyatı vardır...bu yüzden bunun yerine intel D 930 almak daha mantıklı olacaktır fiyat olarak avantajlı ve performansıda yeterli düzeyde... D 930 alırsan ekran kartınada yatırım yapabilirsin
-
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainCapitaL
amd x2 3800+ amd nin en düşük çift çekirdekli modelidir ve yaklaşık 350$ gibi bir fiyatı vardır...bu yüzden bunun yerine intel D 930 almak daha mantıklı olacaktırfiyat olarak avantajlı ve performansıda yeterli düzeyde... D 930 alırsan ekran kartınada yatırım yapabilirsin
+ 1907
Ben olsam ben de bunu yapardım.AMD işçi sınıfına ihanette bulunuyor bu yüksek fiyatlı çift çekirdekler ile
Benzer içerikler
- tray işlemci nedir
- fan kontrol programı
- itopya indirim kodu
- ryzen 5 5500 vs 5600
- i5 mi i7 mi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- kirin 9010
- snapdragon x plus
- termal macun önerisi
- cpu nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X