Bildirim
AMD X24000+ Brisbane ve MSI K9N Ultra O/C
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Kingston 667 MHz Ramler ile 2520 MHz den yukarıya çıkamadığım işlemci ile Kingston yerine HI-LEVEL 2Gb 800 MHz ramler ile
Hi-level ram demek istedin galiba?o anakarta ben tek ram taktigimda 9.5*333=3170 yapiyorum ve sogutucu takilmis kingston 512*2 667 yi 900 kusur yaptim ki senin ram degerinden yuksek.islemciyi yukari cekecem diye ram hizini hatta ht linki katletmissin.madem elinde 800 luk tek ram var 667 ye alip yap bari 756 da nerenin alan kodu?gecen sene sundan mi bundan mi demedigimiz parcan kalmis miydi ram demedik mi yani?cok sasirmissin da baslik filan acmissin.geber kingston yasa hi-level huh?peki... -
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
Hi-level ram demek istedin galiba?o anakarta ben tek ram taktigimda 9.5*333=3170 yapiyorum ve sogutucu takilmis kingston 512*2 667 yi 900 kusur yaptim ki senin ram degerinden yuksek.islemciyi yukari cekecem diye ram hizini hatta ht linki katletmissin.madem elinde 800 luk tek ram var 667 ye alip yap bari 756 da nerenin alan kodu?gecen sene sundan mi bundan mi demedigimiz parcan kalmis miydi ram demedik mi yani?cok sasirmissin da baslik filan acmissin.geber kingston yasa hi-level huh?peki...
Geçen yıl ki konuyu bulamadım o yüzden yeni başlık açtım. Arka arkaya öyle bir sıralamışsın ki lafları kızıyor musun, arka mı çıkıyorsun anlayamadım.
O/C nin ilk heyecanıyla ilk yaptığım denemeler onlar, yavaş yavaş hepsini deneyeceğim. Hatta hi-level in yanına dün kingstonları da ekleyerek denedim; hi-level'den utandıkları için onlar da o/c ye katıldılar.
Konu bahsettiğin başlığa aktarılabilir. Nasıl yapılacağını bilmiyorum ama.
-
800ht ve 667 ram ayarı ile 2.2 ram volatjı ile en son çıktığım hız resimdeki gibi.
ikinci resimde ise ramlere 2.25 v verdim, daha yukaru çıkabilirmiyim ram voltajı konusunda bilemiyorum. Diğerleri resimde var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytekin45 -- 3 Nisan 2008; 1:45:11 > -
o baslik bitti overclocking sistemini satiyor.su ikinci gosterdigin resim guzel gibi aslinda 1.3v vermissin cpuya 2.8 ghz.benim kizdigim ramler dusuk kalmis.ben de 1.3v cpu 2.85ghz, ram 475 2.0v veya 1.35v 2.95ghz ram 489 2.1v corsair 675 promos cip ile.2.2 yi verdikten sonra 667 ye aldiginda cikmasi lazim rahat.667 ile 800 ayni anda oc olur mu?valla ben yaptim oluyor.carpani 10 yap fsb yi 300 yap gene 1.3v 1.35v ile filan yapman lazim.rame de veriyorsun zaten yeterli.dene bakalim. -
geçen sefer o/c olmayınca kuzey köprüsündeki soğutucuyu standardı ile değiştirmiştim. geri taksam bir şeyler değişir mi diye düşünmeye başladım. Gerçi ben şu an nereye kadar çıkacak onu merak ediyorum. Aslında düşündüğüm ram'in üst sınırını bulup çarpanı ona göre ayarlamak ve 2.7GHz lerde işlemciyi kullanmak. Şu anda işyerindeyim, akşam bir iki deneme daha yaparım. -
Son durum bu, HT ve RAM gayet iyi gözüküyor. Buradan yukarıya çıkmadı.
-
-
İşemciyi resimdeki şekilde, yani ram'lere ve işlemciye voltaj vermeden kullanmak istiyorum. Bana 2.7 GHz yeter.
Ayrıca bilgiler için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X