Şimdi Ara

AMD X3 270 mi yoksa, Intel E7600 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testlerinde çok yakın sonuçlar verdiği için fikrinizi almak istedim. Amd phenom II x3 720 ile Intel Core2Duo E7600 arasında pek bi fiyat farkı yok. Amd nin cahce i 7.5 mb, Intel inki ise 3 mb. Ve amd 2.8 ghz x3, intel 3.06 ghz x2. Siz hangisini önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim

• Ben AMD x3 720 derim... cok cekirdek destekleyen programlarda kazanir. 7600'e VR koydu mu intel ? Koymadi ise AMD'nin onde oldugu bir ozellik daha !.. Ayrica AM3 anakart alirsin sanirm ve ilerisi acik... AMD gorunuse gore soket degisikligi yapmiycak yakinda... Bence AMD Phenom II x3 720
  • VR dediğiniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: js30kv

VR dediğiniz nedir ?
    işlemci önbelleği önemlidir. amd 720 derim
    bknz:google
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Ben AMD x3 720 derim... cok cekirdek destekleyen programlarda kazanir. 7600'e VR koydu mu intel ? Koymadi ise AMD'nin onde oldugu bir ozellik daha !.. Ayrica AM3 anakart alirsin sanirm ve ilerisi acik... AMD gorunuse gore soket degisikligi yapmiycak yakinda... Bence AMD Phenom II x3 720

Kesinlikle katılıyorum çok çekirdek çoğu yerde işine yarayacaktır.3 Çekirdeli bir işlemci seni uzun süre idare edebilir gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

quote:

Ben AMD x3 720 derim... cok cekirdek destekleyen programlarda kazanir. 7600'e VR koydu mu intel ? Koymadi ise AMD'nin onde oldugu bir ozellik daha !.. Ayrica AM3 anakart alirsin sanirm ve ilerisi acik... AMD gorunuse gore soket degisikligi yapmiycak yakinda... Bence AMD Phenom II x3 720

Kesinlikle katılıyorum çok çekirdek çoğu yerde işine yarayacaktır.3 Çekirdeli bir işlemci seni uzun süre idare edebilir gibi geliyor

Alıntıları Göster
    VR : Intel® Virtualization Technology
    ve evet 7600'e nihayet bu ozelligi eklemis. AMD'nin x2 250'sinde bile vardi , hepsinde var AMD'lerin. Mecbur intel de artik koymus.
    Buyrun bakiniz :http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm?iid=prod_core2duo+tab_spec
    Intel® Virtualization Technology (Intel® VT): Daha fazla güvenlik, yönetilebilirlik, ve kullanım.
    -
    Bu durumda tercih edecegin yola bakar... alacagin anakart intel LGA 775 olacak (Ram DDR2 olacak) , ileride bu yeni cikan i5, i7'lere falan geceyim desen komple sistemi degistireceksin. Diger yandan AMD AM3 , DDR3 anakart ile x3 720 alirsan bu seni epey goturecek bir temel olacaktir kanisindayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Ağustos 2009; 22:14:24 >

• quote:

VR : Intel® Virtualization Technology
    ve evet 7600'e nihayet bu ozelligi eklemis. AMD'nin x2 250'sinde bile vardi , hepsinde var AMD'lerin. Mecbur intel de artik koymus.
    Buyrun bakiniz :http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm?iid=prod_core2duo+tab_spec
    Intel® Virtualization Technology (Intel® VT): Daha fazla güvenlik, yönetilebilirlik, ve kullanım.
    -
    Bu durumda tercih edecegin yola bakar... alacagin anakart intel LGA 775 olacak (Ram DDR2 olacak) , ileride bu yeni cikan i5, i7'lere falan geceyim desen komple sistemi degistireceksin. Diger yandan AMD AM3 , DDR3 anakart ile x3 720 alirsan bu seni epey goturecek bir temel olacaktir kanisindayim.

Alıntıları Göster
    e7600 değil ,toplam performansı esas aldığımızda e8400den bile üstün bir işlemcidir x3 720

• quote:

Orijinalden alıntı: 575m

e7600 değil ,toplam performansı esas aldığımızda e8400den bile üstün bir işlemcidir x3 720

Alıntıları Göster
    X3 daha güçlü bir işlemci tabiki, ancak güç tüketimi de yüksek, bence o performansa değmez, X550 daha mantıklı bence.
  • konuda bahsi geçen intel işlemcilerden kullanma şansım olmadı.ama testlerde gördüğüm kadarı ile intel in işlemcileride sağlam işlemciler.ben amd phenom II x3 720 ddr3 1600 bellekli ve hd 4890 ekrankartlı sistem kullanma şansım oldu.gerçekten müthiş performans veriyor.nekadar uğraştımsada işlemciyi bayıltamadım.
    hem şuda var bence aynı paraya neden bir çekirdek daha fazla olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VMTX

konuda bahsi geçen intel işlemcilerden kullanma şansım olmadı.ama testlerde gördüğüm kadarı ile intel in işlemcileride sağlam işlemciler.ben amd phenom II x3 720 ddr3 1600 bellekli ve hd 4890 ekrankartlı sistem kullanma şansım oldu.gerçekten müthiş performans veriyor.nekadar uğraştımsada işlemciyi bayıltamadım.
    hem şuda var bence aynı paraya neden bir çekirdek daha fazla olmasın.
    720be müthiş işlemci 3,2 de buz gibi çalışıyor. 4. çekirdekde süpriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XivA

720be müthiş işlemci 3,2 de buz gibi çalışıyor. 4. çekirdekde süpriz :D

Alıntıları Göster
    x3 720
  • quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

x3 720

Alıntıları Göster
    x3 720 alırsan; x4 olma şansı var bunu da unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

x3 720 alırsan; x4 olma şansı var bunu da unutma

Alıntıları Göster
    herkes p2 x3 720 önermişde çok yakın fiyata p2 x4 810 var daha iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

herkes p2 x3 720 önermişde çok yakın fiyata p2 x4 810 var daha iyi değil mi?

Alıntıları Göster
    bence üstüne 50-60 tl ekleyerek Q8400 alabilir her yönden daha üstün x3 X2 550 ve E7500den
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

bence üstüne 50-60 tl ekleyerek Q8400 alabilir her yönden daha üstün x3 X2 550 ve E7500den

O zaman anakart fiyatıda artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Alıntıları Göster
    çekirdek sayısı bazı oyunlarda ve programlarda öne çıkar o yüzden x3 720 derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

o zaman tercihleri arasında x3 720 ye yönelmesi daha iyi olur..yada biraz daha ekleyerek II X4 940 alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

quote:

quote:

o zaman tercihleri arasında x3 720 ye yönelmesi daha iyi olur..yada biraz daha ekleyerek II X4 940 alabilir

Alıntıları Göster
    4 çekirdek biraz fazla benim için arkadaşlar. 3 ya da 2 yeterli olur sanırım ama yinede teşekkür ederim ilginize

• quote:

quote:

Öyle bir kaide yok. Ben 85liralık kartla 3000mhz de çalıştırıyorum. Hadi 120 liralık kart olsun 3400 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

quote:

Öyle bir kaide yok. Ben 85liralık kartla 3000mhz de çalıştırıyorum. Hadi 120 liralık kart olsun 3400 olsun.

Alıntıları Göster
    Ben AMD-Intel anakart fiyatları için söylemiştim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.