Bildirim
AMD X3 270 mi yoksa, Intel E7600 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Ben AMD x3 720 derim... cok cekirdek destekleyen programlarda kazanir. 7600'e VR koydu mu intel ? Koymadi ise AMD'nin onde oldugu bir ozellik daha !.. Ayrica AM3 anakart alirsin sanirm ve ilerisi acik... AMD gorunuse gore soket degisikligi yapmiycak yakinda... Bence AMD Phenom II x3 720 -
VR dediğiniz nedir ? -
işlemci önbelleği önemlidir. amd 720 derimquote:
Orijinalden alıntı: js30kv
VR dediğiniz nedir ?
bknz:google -
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Ben AMD x3 720 derim... cok cekirdek destekleyen programlarda kazanir. 7600'e VR koydu mu intel ? Koymadi ise AMD'nin onde oldugu bir ozellik daha !.. Ayrica AM3 anakart alirsin sanirm ve ilerisi acik... AMD gorunuse gore soket degisikligi yapmiycak yakinda... Bence AMD Phenom II x3 720
Kesinlikle katılıyorum çok çekirdek çoğu yerde işine yarayacaktır.3 Çekirdeli bir işlemci seni uzun süre idare edebilir gibi geliyor -
VR : Intel® Virtualization Technologyquote:
Orijinalden alıntı: Billy Pilgrimquote:
Ben AMD x3 720 derim... cok cekirdek destekleyen programlarda kazanir. 7600'e VR koydu mu intel ? Koymadi ise AMD'nin onde oldugu bir ozellik daha !.. Ayrica AM3 anakart alirsin sanirm ve ilerisi acik... AMD gorunuse gore soket degisikligi yapmiycak yakinda... Bence AMD Phenom II x3 720
Kesinlikle katılıyorum çok çekirdek çoğu yerde işine yarayacaktır.3 Çekirdeli bir işlemci seni uzun süre idare edebilir gibi geliyor
Alıntıları Göster
ve evet 7600'e nihayet bu ozelligi eklemis. AMD'nin x2 250'sinde bile vardi , hepsinde var AMD'lerin. Mecbur intel de artik koymus.
Buyrun bakiniz :http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm?iid=prod_core2duo+tab_spec
Intel® Virtualization Technology (Intel® VT): Daha fazla güvenlik, yönetilebilirlik, ve kullanım.
-
Bu durumda tercih edecegin yola bakar... alacagin anakart intel LGA 775 olacak (Ram DDR2 olacak) , ileride bu yeni cikan i5, i7'lere falan geceyim desen komple sistemi degistireceksin. Diger yandan AMD AM3 , DDR3 anakart ile x3 720 alirsan bu seni epey goturecek bir temel olacaktir kanisindayim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Ağustos 2009; 22:14:24 >
-
e7600 değil ,toplam performansı esas aldığımızda e8400den bile üstün bir işlemcidir x3 720quote:
VR : Intel® Virtualization Technology
ve evet 7600'e nihayet bu ozelligi eklemis. AMD'nin x2 250'sinde bile vardi , hepsinde var AMD'lerin. Mecbur intel de artik koymus.
Buyrun bakiniz :http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm?iid=prod_core2duo+tab_spec
Intel® Virtualization Technology (Intel® VT): Daha fazla güvenlik, yönetilebilirlik, ve kullanım.
-
Bu durumda tercih edecegin yola bakar... alacagin anakart intel LGA 775 olacak (Ram DDR2 olacak) , ileride bu yeni cikan i5, i7'lere falan geceyim desen komple sistemi degistireceksin. Diger yandan AMD AM3 , DDR3 anakart ile x3 720 alirsan bu seni epey goturecek bir temel olacaktir kanisindayim.
Alıntıları Göster
-
X3 daha güçlü bir işlemci tabiki, ancak güç tüketimi de yüksek, bence o performansa değmez, X550 daha mantıklı bence.quote:
Orijinalden alıntı: 575m
e7600 değil ,toplam performansı esas aldığımızda e8400den bile üstün bir işlemcidir x3 720
Alıntıları Göster -
konuda bahsi geçen intel işlemcilerden kullanma şansım olmadı.ama testlerde gördüğüm kadarı ile intel in işlemcileride sağlam işlemciler.ben amd phenom II x3 720 ddr3 1600 bellekli ve hd 4890 ekrankartlı sistem kullanma şansım oldu.gerçekten müthiş performans veriyor.nekadar uğraştımsada işlemciyi bayıltamadım.
hem şuda var bence aynı paraya neden bir çekirdek daha fazla olmasın. -
720be müthiş işlemci 3,2 de buz gibi çalışıyor. 4. çekirdekde süpriz :Dquote:
Orijinalden alıntı: VMTX
konuda bahsi geçen intel işlemcilerden kullanma şansım olmadı.ama testlerde gördüğüm kadarı ile intel in işlemcileride sağlam işlemciler.ben amd phenom II x3 720 ddr3 1600 bellekli ve hd 4890 ekrankartlı sistem kullanma şansım oldu.gerçekten müthiş performans veriyor.nekadar uğraştımsada işlemciyi bayıltamadım.
hem şuda var bence aynı paraya neden bir çekirdek daha fazla olmasın. -
x3 720quote:
Orijinalden alıntı: XivA
720be müthiş işlemci 3,2 de buz gibi çalışıyor. 4. çekirdekde süpriz :D
Alıntıları Göster -
x3 720 alırsan; x4 olma şansı var bunu da unutmaquote:
Orijinalden alıntı: --FOSSA--
x3 720
Alıntıları Göster -
herkes p2 x3 720 önermişde çok yakın fiyata p2 x4 810 var daha iyi değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinsky
x3 720 alırsan; x4 olma şansı var bunu da unutma
Alıntıları Göster -
bence üstüne 50-60 tl ekleyerek Q8400 alabilir her yönden daha üstün x3 X2 550 ve E7500denquote:
Orijinalden alıntı: itachi84
herkes p2 x3 720 önermişde çok yakın fiyata p2 x4 810 var daha iyi değil mi?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: DEATH71
bence üstüne 50-60 tl ekleyerek Q8400 alabilir her yönden daha üstün x3 X2 550 ve E7500den
O zaman anakart fiyatıda artar -
çekirdek sayısı bazı oyunlarda ve programlarda öne çıkar o yüzden x3 720 derim..quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinskyquote:
bence üstüne 50-60 tl ekleyerek Q8400 alabilir her yönden daha üstün x3 X2 550 ve E7500den
O zaman anakart fiyatıda artar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
quote:
o zaman tercihleri arasında x3 720 ye yönelmesi daha iyi olur..yada biraz daha ekleyerek II X4 940 alabilir -
4 çekirdek biraz fazla benim için arkadaşlar. 3 ya da 2 yeterli olur sanırım ama yinede teşekkür ederim ilginizequote:
Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0quote:
quote:
o zaman tercihleri arasında x3 720 ye yönelmesi daha iyi olur..yada biraz daha ekleyerek II X4 940 alabilir
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Öyle bir kaide yok. Ben 85liralık kartla 3000mhz de çalıştırıyorum. Hadi 120 liralık kart olsun 3400 olsun. -
Ben AMD-Intel anakart fiyatları için söylemiştim...quote:
Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasırquote:
quote:
Öyle bir kaide yok. Ben 85liralık kartla 3000mhz de çalıştırıyorum. Hadi 120 liralık kart olsun 3400 olsun.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- vt-d nedir
- ryzen ne demek
- 4060 ti için işlemci
- işlemci ghz arttırma
- tray işlemci nedir
- ryzen 7 7800x3d
- dünyanın en iyi işlemcisi
- apu sistem nedir
- mediatek dimensity 9300+
- darboğaz testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X