Şimdi Ara

AMD x4 965 BE için Fan Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmakta olduğum AMD x4 965 BE işlemci için sessiz ve performanslı bir fan önerebilir misiniz? Yazılım ile fan kontrolü desteği olmasını tercih ederim.
    Sessizlik benim için çok önemli. İşlemciye çok yüklenmiyorum genelde ama %100'e yakın çalışmasını gerektiren analizler yapıyorum arada.
    Bunun için ayırdığım bütçe ise 100 TL civarı.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 14 Eylül 2012; 19:30:07 >

• Kardeş bende de aynı işlemci var ve ben Fan tercihimi Coolermaster Hyper 412 S ile kullandım.Şuan çok memnunum.Tavsiye ederim.
  • Biraz araştırdım Thermalright Macho HR02 aklımı çeldi ne yalan söyleyeyim. Sizin dediğiniz ürüne de bakıyorum.

• cok sagol kacırmıyacagım indirimi ama bi sorum daha olucak ben asagı yukarı 1 hafta falan acık bırakacağım pc yi herhangi bi sorun cıkarmaz dmi ?
  • Bir sitede uygun bir fiyata yakalayınca Thermalright Macho HR02 soğutucu aldım. Takması biraz zahmetli oldu ama performansından şimdilik memnunum. Stok soğutucuya kıyasla en azından 15 derece daha soğuk işlemci. Ayrıca, o kadar sessiz çalışıyor ki çalışıp çalışmadığından şüphe ettim ilk başta:)
  • Sunbeam ccf al.Çok iyiBen kullanıyorum aynı işlemcide stok fanla en az 10 derce boşta fark oluyor.Yükte fark daha fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.