Şimdi Ara

Amd x6 işlemci fanı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba amd x6 1090 t b.e işlemcim için sessiz calışabilicek bir fan arıyorum. cok az oyun oynuorum zamnımın cogu nette geçiyo bu yüzden cok iyi bişeye ihtiycım yok önemli olan sessiz calışabilmeesi mevcut stok fan yuzunden film dahi izleyemiyorum ortalam 70 tl felan dusunuyorum ama 10 tlyede varsa oda işimi görür teşekkürler.

• yokmu hiç yardım edicek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat-Jan

merhaba amd x6 1090 t b.e işlemcim için sessiz calışabilicek bir fan arıyorum. cok az oyun oynuorum zamnımın cogu nette geçiyo bu yüzden cok iyi bişeye ihtiycım yok önemli olan sessiz calışabilmeesi mevcut stok fan yuzunden film dahi izleyemiyorum ortalam 70 tl felan dusunuyorum ama 10 tlyede varsa oda işimi görür teşekkürler.

bu fanı öneririm:

www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-hdt-s1284f-hdt-s1284f-intel-lga-1156-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=57616

• Teşekkürler tek çarem bu sanırım yardımın için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat-Jan

Teşekkürler tek çarem bu sanırım yardımın için saol

bişey değil.
  • Ucuzun etin yahnisi yavan olur dostum hdt işini fazlasıyla görür ama dolar acayip yükselince tüm ürünlerde yükseldi yoksa fiyatı düşüktü hdtnin neyse iyi forumlar
  • fiyatta-üründe kaliteli seviyede sayılır...bence arkadaş 11.5 dan vurmuş daha ne yapsın

Chrstrr
    Çavuş
    tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.