Şimdi Ara

AMD yeni teknoloji demosu Mecha HK-2207'yi yayınladı, Nvidia görüşünü açıkladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

nVidia'dan bu tür açıklama ve cevaplara fazlasıyla alışık olduğumuz için dediklerinin değeri sıfırın altında.

videoyu izlemeden yorum yapınca insan sonra söyleyecek birşey bulamıyor değil mi?
  • amd bomba firma ya physx e karsı habok yapmıslardı.. sah mat olayı zaten bomba otesi birde ustune bu cıktı.. yemin ediyorum nvidia ne kadar profesyonel bir firma ise atide o kadar amator arkadas bundada neye gore ne yaptıkları belirsiz acıkcası ama nvidia feyk slaytlarla bile ezmeye yeter ha

yazık la firmaya bir yandan intel diger yandan nvidia adamlar bişeyler yapabilmek için ugrasıyor yıllardır.. koskoca sony microsoftun yanında ezilecek gibi duruken adamlar bas basa olmasada bi sekilde rekatbet edebiliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 21 Aralık 2010; 23:12:08 >

• asıl amacı olan testi ne kadar iyi yapıyor bilemem ama görünüşü hiç güzel değil.
  • demo süpermiş valla

haydi arkadaşlar hazırlanın voltranı oluşturacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 21 Aralık 2010; 23:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

amd bomba firma ya physx e karsı habok yapmıslardı.. sah mat olayı zaten bomba otesi birde ustune bu cıktı.. yemin ediyorum nvidia ne kadar profesyonel bir firma ise atide o kadar amator arkadas bundada neye gore ne yaptıkları belirsiz acıkcası ama nvidia feyk slaytlarla bile ezmeye yeter ha

yazık la firmaya bir yandan intel diger yandan nvidia adamlar bişeyler yapabilmek için ugrasıyor yıllardır.. koskoca sony microsoftun yanında ezilecek gibi duruken adamlar bas basa olmasada bi sekilde rekatbet edebiliyorlar..

Bahsettiğin fizik seti "habok " değil "havok" ve amd yle ilgisi yoktur. Havok intel tarafından satın alındı. Amd Physx e karşı açık kaynak kodlu "bullet" ı desteklediğini açıklamıştı, ardından nvidia bullet ın geliştirilmesine yardım ediyoruz diye açıklama yaptı. Ancak o açıklamalar yapılalı belki 2 yıl geçmesine rağmen amd tarafından fizik hakkında duyduğumuz tek şey yakın zaman sürücü notlarında ufak bir satırdan ibaret. adam gibi kullanıldığında havok physx e gerek bırakmayacak bir motor ancak çok az oyunda düzgün şekilde kullanılıyor. Ben en çok BFBC2 de hpşlandım. Physx bir halta yaramaz demeyi düşünen arkdaşlara şu linki tavsiye ederim.

Kullanıldığı oyun sayısı: 265 Yapım aşamasında: 31

http://physxinfo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 21 Aralık 2010; 23:29:44 >

• Şimdi bu demoyu hd 6xxx serisinden sonra sunduklarına göre(misal endless city= gtx580 gibi) burdan şu anlam çıkarmak mümkün;
    Haci tesellationun dibine vurabilirdik, ama aklımıza verecegi performans gelince vaz gectik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 21 Aralık 2010; 23:27:51 >
  • vay be yaw fizik ageia şirketinin di.Ekran kartından ayrı olark fizik hesaplarını yapması için bir karttı.Nvidia da ati ye nasıl bir fark yaparım diye fiziği aldı kartına koydu.bunlar tırı vırı f/p bana fiziğin bir getirisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

amd bomba firma ya physx e karsı habok yapmıslardı.. sah mat olayı zaten bomba otesi birde ustune bu cıktı.. yemin ediyorum nvidia ne kadar profesyonel bir firma ise atide o kadar amator arkadas bundada neye gore ne yaptıkları belirsiz acıkcası ama nvidia feyk slaytlarla bile ezmeye yeter ha

Bahsettiğin fizik seti "habok " değil "havok" ve amd yle ilgisi yoktur. Havok intel tarafından satın alındı. Amd Physx e karşı açık kaynak kodlu "bullet" ı desteklediğini açıklamıştı, ardından nvidia bullet ın geliştirilmesine yardım ediyoruz diye açıklama yaptı. Ancak o açıklamalar yapılalı belki 2 yıl geçmesine rağmen amd tarafından fizik hakkında duyduğumuz tek şey yakın zaman sürücü notlarında ufak bir satırdan ibaret. adam gibi kullanıldığında havok physx e gerek bırakmayacak bir motor ancak çok az oyunda düzgün şekilde kullanılıyor. Ben en çok BFBC2 de hpşlandım. Physx bir halta yaramaz demeyi düşünen arkdaşlara şu linki tavsiye ederim.

Tahminimce kasti bir yanlış yazım var haBok kısmında.

• yarın izlerim dx8 diyo millet ama
  • spam festival
  • Bir de NVIDIA'nın GeForce GTX 280 ile çıkan Medusa teknoloji demosu için olan çalışmasına göz atın derim. Önce konsept çizimler, Medusa'nın yüzünün yapılması ve diğer şeyler:

http://developer.download.nvidia.com/presentations/2008/NVISION/NVISION08_DemoTeamSecrets.pdf
  • Meğersem nVidia AMD ye demiş ki:

Biz bir tane demo yaptık. Görüntüsü biraz kötü. Biz şimdi bunu çıkartacağız. Siz de biz çıkarttık diyeceksiniz. Biz de ses etmeyeceğiz. Karşılığında ise size 1Milyar USD vereceğiz. Tamam mı ?

Yesss.

• directx 11 buysa 9 da kalmak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Tahminimce kasti bir yanlış yazım var haBok kısmında.

yanlıs hatırlamıyosam nurien demo vardı nvidia da sunum nasıl yapılır teknoloji demosu ders niteliğindeydi..

atide yerinde duramadı tabi illa sıvayacak hazır sıvama fırsatı var havok temelli gpu fizik hızlandırma demosu cıkardı boyle etekli bi kız boslukta dans ediyo filan.. tabi demo hakkatende kotuydu bu bildigin cag atlamıs oyle diyeyim o eteklinin yanında... biri cıkıp bu olsa olsa habok olur demişti ona binaen oyle yazdım..

physxin kumas ve su gibi ciddi +ları var kullanılmıyor o ayrı.. zaten optimizasyon diye bisey yok nvidia da physx oylesine destekleniyor.. adam gibi kullanılsa bir oyunda ve optimize olsa neler neler yapılır havok ancak su haliyle nal toplar ki onun olması içinde rahat bir 15-20 sene var.. hatta intel vs. oldukca belkide hic olmayacak..

• ya ne bu amıga 500 grafikleri gibi ,anlaşılan içeriden birileri amd nin altına bomba koymaya başladı.
  • Yeni bir compaq cq10-500 netbook aldım :) videosunda bile takılıyor grafikler
  • Müziği merak edenler ve dinlemek isteyenler için;

Alba Wings - Say Goodbye to Yesterday

http://fizy.com/#s/1mf6h9

Sizde videonun ne olduğunu söyleyin lütfen :/ AMD nin kara mizah anlayışı mı bu? Şaka gibi.
  • Videoyu izleyince "Duke Nukem 3D" geldi aklıma
  • aga bune! ben 6870 cf kullanan amd fanatiği deilde amn taraftarı olan biriyim böle rezalet görmedim.demoyu daha önce yayınlasalardı almazdım bu kartları yemin ediyorum.
  • yaw bune nebiçim grafikler bunlar dediği gibi 10 varhe one öle adam gibi bişey yapsalardıya dx11 den basediyoruz bunlar yanlış anlayıp dx8 kulanırlar :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.