Şimdi Ara

AMD yeni teknoloji demosu Mecha HK-2207'yi yayınladı, Nvidia görüşünü açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
250
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yüksek performans segmenti için hazırladığı Radeon HD 6900 serisi ekran kartlarını geçtiğimiz hafta kullanıma sunan AMD, Mecha HK-2207 isimli yeni bir teknoloji demosu yayınladı. DirectX 11'in yeniliklerinden faydalanan ve depth-of-field başta olmak üzere çok sayıda post işleme efektine yer verilen teknoloji demosu aynı zamanda oyun motorlarındaki farklı ısıklandırma tekniklerinden de faydalanıyor. AMD'nin DirectX 11 için hazırladığı yeni teknoloji demosuna bu adresten ulaşabilirsiniz.

AMD Mecha HK-2207'nin kullanıma sunulmasının hemen ardından Nvidia cephesinden bir açıklama yapıldı. Nvidia'nın EMEA bölgesinden sorumlu kıdemli ürün yöneticisi Igor Stanek AMD'nin yeni teknoloji demosuyla ilgili olarak "Henüz test ettiğim Mecha Rampage demosu beni hayal kırıklığına uğrattı. DirectX 11 olması gereken demo, 10 yıl öncesinin fizikleriyle DirectX 8/9'a benziyor. Nvidia'nın Supersonic Sled, Aliens vs Triangles veya Endless City demoları sanki başka bir galaksiden gibi."

Editörün Notu:

AMD'nin yeni teknoloji demosu için sistem gereksinimleri olarak;

• Windows Vista veya Windows 7 işletim sistemi

• AMD Radeon HD 5000-6000 serisi ekran kartına ihtiyaç duyuluyor.

Mecha HK-2207'nin videosu;

• o adresten babayı alabildim ben
  • Doğrudan indirmek için;http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=6&go=giveme&dwn_id=1331
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • mükemmelmiş gerçekten gözlerimizin pasını aldı, keşke tüm oyunlar da görebilsek bunları.. nerde ATi zamanındaki ruby, 5000 serisindeki demolar nerde bu.. geceyle gündüz kadar fark var arada.. AMD yine ne kadar ileride olduğunu gösterdi.. nvidia pr elemanı da halt etmiş yani gitsin endless city'ye baksın o kadar üçgen koymakla yada ışın kılıcıyla alien ızgara yapmakla olmuyor işler.. bu demodaki gibi biraz sanatsal yaklaşsınlar olaya (!)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=263778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 21 Aralık 2010; 16:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

mükemmelmiş gerçekten gözlerimizin pasını aldı, keşke tüm oyunlar da görebilsek bunları.. nerde ATi zamanındaki ruby, 5000 serisindeki demolar nerde bu.. geceyle gündüz kadar fark var arada.. AMD yine ne kadar ileride olduğunu gösterdi.. nvidia pr elemanı da halt etmiş yani gitsin endless city'ye baksın o kadar üçgen koymakla yada ışın kılıcıyla alien ızgara yapmakla olmuyor işler.. bu demodaki gibi biraz sanatsal yaklaşsınlar olaya (!)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=263778

Sanatsal olmuş gerçektende, hiç birşeye benzememiş. Özelliklede "teknoloji demosu" hiç olmamış. İki aksiyon sahnesi yapacaklar diye DX11 ile alakasız bir demo çıkmış ortaya...

Videosu için:

Yorumum:
    DX8 dimi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 21 Aralık 2010; 16:53:55 >

• hakkaten adamın dediği kadar rezilmiş. kamera şakası gibi.
  • Arkadaşlar,

Yani illa güzel demek için güzel denilir mi Allahınızı severseniz bu grafik nedir böyle? Bariz çamur gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper sonic sleed gerçekten çok güzel ya en az 30 kez oynadım.
  • Bu video sanatsalsa bende sanat için soyunurum ya da sanat için robot olurum arkadaşTranformers değil mi buGTX580 videosu bundan daha güzeldi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

GTX580 videosu bundan daha güzeldi bence

GTX 580 slaytları demek istedin herhalde :)

Iphone'a çıkan bir oyun benzetmesi var MfA'nın linkinde. Katılıyorum o şahısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

GTX580 videosu bundan daha güzeldi bence

GTX 580 slaytları demek istedin herhalde :)

Iphone'a çıkan bir oyun benzetmesi var MfA'nın linkinde. Katılıyorum o şahısa.

Her projektörde gösterilen slaytmı oluyo
  • http://developer.amd.com/drivers/pages/default.aspx

buradan daha hızlı çekebilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alish -- 21 Aralık 2010; 17:40:05 >
  • amd bu sefer olmamış
  • Ben de anlamadım bu videonun neresi güzel ? Belki bunu ekran kartı üzerinden oynatılırken izleyince farkı fark ediliyordur. Şu hali harbiden saçma derecede kötü. Ati bunu böyle mi yapmış, inanmıyorum :)
  • bu videoya güzel diyenlerin adını bi yere not almak lazım bu adamlar ya tam süzme amd fanı yada hakkaten grafikten falan anlamıyorlar..
  • bende AMd kullanıorum ama çok basit işler yapıolar.
  • amd veya nvidia kartlari teknoloji demosu yapsinlar izleyelim diye almiyoruz oyun icin aliyoruz.bu islerle ugrasacaklarina dogru duzgun pc oyunu cikmasina katkida bulunsunlar soyle konsola filan cikmayacak cinsten.
  • Videoya bakılırsa çok basit duruyor. indirip bir daha bakacam inanamadım bu kadar kötü olamaz birde ekran kartım kasarsa iyice rezil bir durum
  • amd çizgi film sektörünemi girdi yahu.:D
  • Demo hiçte iyi degil arkadaşlar bu bir teknoloji demosu ve bundan daha iyi olması gerekirdi. bknz.http://www.scene.org/awards.php şunlardan bir kaçtane çekip deneyin bakalım :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.