sen daha islemci kıyaslamayı bilmiyorsun aplikasyon skoru olarak 13600k 7950x e denk bir islemci değil .13600k oyun performansi olarak 5800x3d ile kapışabilir anakart ve bellek fiyatini kıyaslarsak am4 çok daha uygun bunuda kenara yazalım.ki 7950x aplikasyonda 13900k ya denktir fiyatları buna göre karsilastir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Zen 5 işlemcilerin özellikleri ve çıkış tarihi ortaya çıktı (2. sayfa)
-
-
Hocam bilmediğim için soruyorum, AMD şirketinin sahibininde Yahudi olmadığını nereden biliyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seçime kadar topla bari, sonrasında bi daha toplayamayacaksın.
-
olabilir hele once ortaya ciksin bakariz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen seçimden sonra kimse toplayamadı mı? ???????? :)))?)):):) aslında elitlere ve popilizme ayak uyduranlara inanmak gerekiyor bi dk ya bana kıvırcık bişi hatırlattı ha koyun şimdi hatırladım.Ahanda böyleleri insanları kekliyor piskolojik enflasyon .aynı sizde zengin olmak istermisin click baitli videolrdaki vasıfsız insanları hatırlatıyorsunuz bana.benlik bir sorun yok kanka seçmezsen seçme ben avrupaya gitçem zaten gajfhakfjs birbirini kandırarak üreyen ilk canlı organizma bulundu :) bu muhabbetler olalı 3 sene oldu 3 stokta gpu bulamiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 27 Ocak 2024; 17:53:59 >
AMD muhtemelen tek bir seride %25'lik IPC artışı yapabilecek kapasiteye sahip. Karşıda maalesef rekabet olmayınca şirketler elindeki kaynakları kullanmayı zamana yayıyor. Emin olun Intel tekrar öne geçse AMD'den en az %30'luk IPC artışı geldi. Performans artışını önden yükleyerek verdiğin zaman yarışın geleceği sıkıntıya giriyor (şirket perspektifinden).
-
yazdığın cümlelerden hiçbişey anlaşılmıyor güzel kardeşim... yani diyorsun ki ekonomimiz iyidir, öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 28 Ocak 2024; 11:55:32 > -
Hay eline koluna sağlık. Fanboy yorumları okumaktan tilt olmaya başlamıştım. Her ne kadar ryzen işlemciler bir tık daha ilgilimi çekse de her zamanki gibi aynı şeyin lacivertini üretiyorlar. Yok birinin çekirdeği fazlaymış, yok biri daha az ısınıyormuş, yok biri A oyununda 3 fps fazla almış yok diğerinin ön belliği daha fazlaymış. Güncel üst seviye bir bilgisayar olmuş 200k tl, millet elin firmasının fanboyluğu ile uğraşıyor. Yıllar bizden kaç fps aldının derdinde olmayıp A şirketinin fazladan aldığı 3 fps'i savunmak nedir ya.
-
hocam hem eskiden toplayamadığım pc yi şimdi toplayabiliyorum demişsin hem de şimdinin orta seviye kartı eskinin amiral gemisi fiyatına satılıyor demişsin. Ben anlamadım seni :)
-
12 tane pc toplamışım 2000 yılından beri. 10 tanesinde intel kullanmışım. Son 2 sistem amd olmuş. 3700x ve 7700x. Ben bile bir intelci olarak çok net şekilde Intel mi kaldı diyorum. Tartışmaya gerek yok her açıdan dönem artık Amd'nin dönemi. Tek sıkıntı şu oldu. Amd liderlik tahtına oturur oturmaz Intel gibi davranıp yüksek fiyattan saçma modeller sundu. Eleştiriyi aldı Bu açıdan Biz kullanıcılar için çokta bişey değişmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dolar bazında dememişmiyim ?
anlamadıysan yorum yapma boşver.üretimden kaynakli enflasyon alım gücünü kalici etkiler psikolojik enflasyon dönemsel etkiler.dönemsel enflasyondan faydalanmak isteyen üretici stok skintisi ceker fiyati yukseltir tüketici doyuma ulasırsa satis yapamaz kuculmeye gider bunu sebebi kim hükümet hükümeeeet yaaaa 1 sene önce 200 tl den 5 litre aycicek yagi stoklayan yagi hala bitmediginde yav yag alacagima diger ihtiyaclarimada yönelseydim simdi asgari ücretin daha az yuzdesiyle yag alirdim diye kafasini duvara vuracagina 'bastakiler varya bastakiler' diye zırlar bence herkes hakediyor seçende seçmeyende bunu japonyada çinde okullarda öğretiyorlar .aslında ilkokul öğretmenimde hammadde alalim üretim montajlayıp satalım ozaman gelişiriz derken şimdi o yerli degil bunun motoru şu diye zırlıyor işte yirmi yıl önceki tavri ile şu zamandaki tavrı işine geldiği gibi kılıf uyduran insanın kalitesi gıcık ediyor hangi zihniyet olursa olsun yozlasan aydın da oluyormuş demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsanlar bilip bilmeden birşeyler yazıp çizip karalama politikası izliyor ki şöy bir kanıda var office için alacak isen intel oyun için alacak isen amd el kardeş derler bu bile AMD nin açık ara önde olduğunu gösteriyor ki ben amd nin fx3000 seri bilgisayarı ile yaptığım işlemi aynı özellikte intel 12 ci nesil işlemciyle yapmaya kalktığımda bahsettiğim eski nesil amd işlemcili bilgisayarın yanına yaklaşamıyor bile
Bu nu söylerken insanlar şu işi yapacaklar önce 1 den fala uygulama açıp bilgisayarları zorlayacak lar ben 1987 den beri bu sektörde yer alıyorum hani demiş ya 1970 de i5 vardı diye arkadaşım bilgi kirliliği yapmasın bilmediği yıllar hakkında da kimse yorum yapması zamanında XD dediğimiz ve x86 lar vardı sonrasında pentium lar ve. Vs. Gelişen teknolijiler neyse yani demem oki burada yorum yapan kişiler azıcık neyin ne olduğunu bilerek yapsalar ne güzel olur
-
Noktalama işaretlerine dikkat edersen yazdıkların daha anlaşılır olur. Ama genel anlamda iki tane düşüncen var, biri enflasyonla alakalı, enflasyon un nedeni hükümettir, hükümet istediği için enflasyon olur. Bir ülkenin kötü yönetilip yönetilmediğini anlamak için o ülkenin enflasyon oranına bakarsın, dünya da bu iş böyle. Lafı eğip büküp takla attırarak bu değiştirilemez. İkiincisi için söyleyecek bişey yok, kimsenin üretimle alakalı derdi yok ama bu üretim esnasında yanlış işler oluyorsa da vatanını seven herkes kardeşim bu yalnış der
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 31 Ocak 2024; 10:45:42 >
AMD iyi güzel hoşta ya stabilite? o kadar çok stabilite problemi yaşayan AMD kullanıcısı görüyorum ki forumlarda acaba demeden edemiyorum, İsterse intel AMD den 5 kat pahalı olsun kullanamayıp sürekli sorun yaşadıktan sonra insanlar illallah edebiliyor..
-
Arkadaşlar, sizce 3600'den 3700x'e geçmek ne kadar mantıklı? Halihazırda 3700x elimde mevcut. Normalde satmayı düşünüyordum ama gelen teklifler kullanırım daha iyi dedirtmeye başladı. Eğer kullanırsam cebimden 1600-1700tl çıkmış gibi olacak. Şuanki ekran kartım 1080ti ileride 2080ti'a yükseltmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O konu muallakta biraz. Ayni islemci ve anakart bende de var ve herhangi bir yanma problemi yasamadim. PBO ve Core uzerinde overclocklu olarak kullaniyorum aktif olarak gecen yil subat ayindan bu yana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X