Şimdi Ara

Amdfx9590 işlemcim 4 ghz geçmiyor yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birincisi rev2 yaziyor diye rev2 olmuyor benimkinde de rev2 yaziyor ama rev3.ben sitesinden baktim rev1.x o alet 9590 desteklemiyor ama yurdum kullanicisi dandik asus anakartlarda bile 9590 kullanarak destekli olmasa da calistigini gostermistir.fena isinma yapabilir.ayrica cpu-z'de gozunuzun onunde carpan 25 yaziyor yani 5 ghz'ye kadar yolu var ama coolnquiet acik oldugu icin 1.4 ghz'ye dusuyor sen kullanirken de 4 ghz oluyordur bir test yapip bakabilirsin.iki tane cpu-z ac biri islemci bolumunde kalsin digerini bench yazan yere getir testi baslat bak bakalim oteki pencerede kac mhz oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehançer

Arkadaşlar yeni aldım ürünü fakat windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.bilgisayarım Özelliklerden baktığım zaman 4 .00 ghz gösteriyor. Normalde 4.7 ghz olması lazımken bu sorunu bir türlü çözemedim. Allah rızası için bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
     Amdfx9590 işlemcim 4 ghz geçmiyor yardım edin

İade et Gaming 3 + 4690K al keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:22:35 >
  • Şu foruma danışmayıp sistemi aldıktan sonra burda feryat ediyorsunuz yapılan iş çok mu mantıklı 9590 tdp si yüksek bir işlemci anakart da tam desteklemeyince böyle oluyor.

Hiç bilgisi olmayan biri şu forumda çok değil 2 arama yapsa 9590 ALMAYIN diye bas bas bağırdığımızı görür. Bİlmiyor olabilirsin hiç anlamıyor olabilirsin bilene sormadan gidip lap diye 9590 almazsın arkadaş kanıyorsunuz bunun cigoherzine böyle oluyor piyasada DÜZGÜN DESTEKLEYEN ANAKART Bile sayılı adet var.

Değişme fırsatın varsa değiştir.,

İleri derece edit

http://forum.donanimhaber.com/m_109908355/f_//tm.htm yahu bu nedir birde fx 8150 satıyormuşssun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Eylül 2015; 17:09:01 >

• yeni aldım demişsiniz, büyük bir hata olmuş anakartıyla beraber iade edin
  • 9590 pismanliktir. Sicaklik yuksek maliyetli anakart + cpu cooler. Alinmamasi gerekirdi.

H81 + i7 neredeyse daha uygun oluyor. İade edin. İlla amd kullanacagim diyorsan 8350 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart desteklemiyor 219w tdp nedir ya benim 1090t 125w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadıgım kısım neden iade edilip 8350 alınıyor adam hiçbişeyden anlamıyor gidip onu 4.7ghz'e overclock mu edecek? Hoş iade edebiliyorsa etsin bi i5 falan alsında hatta boardu düşük tutup i7 bile alabilir ama işlemciler iade edilmiyor malesef kutusundan cıktıgı gibi kullanmaya mecbursun

220tdp yanar kızarır vs gibi bişey yok soğutucu almışsın mis gibi kullanırsın
    9590 oyunlarda en azından bi i5 4460 performansı sunar üzülmenin anlamı yok
    elektrik faturası konusundada kafana takılacak bişey yok 100w fazla harcıyor diye 30 lira fatura farkı ödemezsin 2-3 lirayı geçmez evinde çalıştırdığın buzdolabı 2200w elektrik tüketiyor 7/24 açık ona yan o zaman

Alınmış hayırlı olsun anakartın işlemciyi desteklemediği için büyük ihtimal çarpan ayarlarını tanımlayamıyor bios güncellemesi ile sorun aşılabilir veya el ile çarpan ayarlanırsa 4.7ghzde calısabilir fakat bunu sana nasıl anlatabileceğim hakkında bir fikrim yok gerçekten bilgili bir bilgisayarcıya veya aldıgın yere götürüp durumu anlat halledeceklerdir

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    2-3 lira değil bilgisayarın günde 10 saat açık kalacağını düşünürsek fx8350 ile karşılaştırınca sadece işlemci farkıyla elektrik faturasına yaklaşık 10 lira fark eder.

ayrıca buzdolabı dediğin şey 2200watt harcamaz, 7*24 2200watt ile çalışsa 360lira + vergi kadar elektrik faturası olur. (sadece buzdolabı için, normal fatura+(360lira+vergisi))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.