Şimdi Ara

Amdfx9590 işlemcim 4 ghz geçmiyor yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldım ürünü fakat windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.bilgisayarım Özelliklerden baktığım zaman 4 .00 ghz gösteriyor. Normalde 4.7 ghz olması lazımken bu sorunu bir türlü çözemedim. Allah rızası için bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

• anakart ve psu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

anakart ve psu nedir

anakart gigabyte 990fxa ud5 anakar power 1200 wat
  • emrehançer E kullanıcısına yanıt
    rev kaç? rev1 ve rev2 9590 desteklemiyor, 3 ve üzeri lazım. cpuz ss'si de atar mısın
  • quote:

rev kaç? rev1 ve rev2 9590 desteklemiyor, 3 ve üzeri lazım. cpuz ss'si de atar mısın

rev dediğin ney tam olarak bilmiyorum normalde 4.7 ghz olması lazımken 4 ghz yazıor onu anlamadım kardeşim şimdik sana cpz resmini atim bak bakalım bişi anlicakmısın ben bişi anlmadım da .S

• quote:

rev dediğin şeyi bilmiyorum pk bilgim yok bu konularda . bilsayarım özelliklerden baktığım zaman 4.7 ghz olması lazımken 4.00 ghz onu anlmadım :S
    Mainboard sekmesinin resmini atar mısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

mainboard dediğin şey ney tam bilmiyorum bilgisayar hakkında ben :D
    Cpu-z yazılımında ki mainboard sekmesi var. Oranın fotoğrafını çek at.
    kardeş açtığın cpu-z programında üstteki sekmede mainoarda tıklayıp ss atıver

birde ne kadar oldu sistemi alalı. 9590 çok kötü tercih olmuş çok olmadıysa 8350 ile değiştirmen tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehançer

quote:

mainboard dediğin şey ney tam bilmiyorum bilgisayar hakkında ben :D

Alıntıları Göster
    Turbo boost özelliğiylemi yazıyordu,bide Win7 deyse tam olarak göremeyebilrisin
  • quote:

birde ne kadar oldu sistemi alalı. 9590 çok kötü tercih olmuş çok olmadıysa 8350 ile değiştirmen tavsiye edilir

dediğin şeyin resmini çektim bak burdan . deme oyle ya aldık bir kere :(

• quote:

Orijinalden alıntı: RhythmOfTheNight

Turbo boost özelliğiylemi yazıyordu,bide Win7 deyse tam olarak göremeyebilrisin

walla tubosunu felan bilmem normalde 4.7 ghz yazması lazımken 4 ghz yazıor hızını test ettim 4 ghz çıkıyor :S
  • quote:

quote:

dediğin şeyin resmini çektim bak burdan . deme oyle ya aldık bir kere :(

Alıntıları Göster
    istemsizce gülüyorum. o kadar para veriyorsun ne aldığından haberin yok. yahu insan en kötü gider bir internet cafeye yahut hasta falansan bir tlfndan falan girersin internete bilgisayarın en temel parçaları hakkında günde 1-2 saatten 1 hafta birşeyler okusan o 1 hafta sonunda en azından mainboard'ın ne olduğunu öğrenirsin.

• anakartın rev2. bana saçma geldi ama yukarıdaki arkadaşın dediğine göre anakartın işlemciyi desteklemiyor. isabet olmuş anakart işlemciyi değiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

anakartın rev2. bana saçma geldi ama yukarıdaki arkadaşın dediğine göre anakartın işlemciyi desteklemiyor. isabet olmuş anakart işlemciyi değiştir.
    biosun güncelmi bir ona bakıver giga sitesinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

kardeşim bıos hiç güncellemedim güncellemey calıştım ama yapamadım bana bir yardımcı olurmusun . ordaki satıcı arkdaşa sordum desteklediğini söledi bnde ona uyaraktan aldım
  • quote:

anakartın rev2. bana saçma geldi ama yukarıdaki arkadaşın dediğine göre anakartın işlemciyi desteklemiyor. isabet olmuş anakart işlemciyi değiştir.
    Kısa yoldan işlemcinizi değiştirebilirsiniz. Ama mantıken OC yaparak 4 GHz üzerine çıkabilmeniz lazım.
  • quote:

quote:

kardeşim bıos hiç güncellemedim güncellemey calıştım ama yapamadım bana bir yardımcı olurmusun . ordaki satıcı arkdaşa sordum desteklediğini söledi bnde ona uyaraktan aldım

biosun malesef güncel yeni bios çıkmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

biosun malesef güncel yeni bios çıkmamış

Alıntıları Göster
    4 ghz fx 8350 default hızıdır. Kutuya yanlış işlemci mi atmışlar?
    Coretemp ile de bakarmısnız hızlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.