Şimdi Ara

ACİL YARDIM CPU ID ANAKARTIM TMPIN8 100 DERECE GÖSTERİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oha PC'yi az önce temizledim ilk başta hiç açılmadı. RAM'larden birini çıkarttım açıldı sonra diğerini taktım açıldı. Şimdi açıldığından beri birazcık bile fan sesi azalmadı. CPUID HWMonitor'den aldığım bilgiye göre ASUSTeK P8H61-M lx r2.0 anakartım TMPIN8 108 derece ve şu an sadece Google da takılıyorum.

İşlemci GPU HDD'im hepsi 30 dereceler de 1-2 saattir kullanıyorum. O noktada sıkıntı yok ama ben mi zeka sorunları yaşıyorum. Yoksa orada cidden 106 derece mi yazıyor?

PC yi yeni temizledim ve temizlediğimden beri motor gibi çalışıyor namıssız

• Yanlış okuyordur büyük ihtimalle. Virüs programı varsa bir taratın yoksa indirip taratın.

• kaspersky vardı taratmıştım hiç bir şey yoktu kapatmıştım ondan sonra zaten hiç bir şey indirmedim kurmadım windows un güvenlik duvarı açıktı

• büyük ihtimal yanlış okudu o zaman çünkü 100 derecede kasaya dokunduğumda hafif sıcaklık hissetmem gerek kasa buz gibi

peki bir şey soracam ben büyük ihtimal temizlerken bu sensörü bozdum pc boşta iken bile fan gereksiz yere çok fazla çalışıyor eskiden çok az gelirdi ses şimdi çok fazla geliyor bu sensörle alakalı olabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.