Şimdi Ara

Msi afterburner 4.1.1, İşlemci Sıcaklığı Gözükmüyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi, işlemci sıcaklığınıda görmek istiyorum ama gözükmüyr nasıl yapacağım? cpu sıcaklığı diye bir kısım yok, internetten bakıyorum millette gözüküyor.
    izleme kısmında gpu kullanımı ve gpu sıcaklığı diye işaret var onlarda sorun yok.

Ama cpu için sıcaklık gösteren bir seçenek yok

cpu1 usage
    cpu2 usage
    cpu3 usage
    cpu4 usage
    cpu5 usage
    cpu6 usage
    cpu7 usage
    cpu8 usage
    cpu usage

Şeklinde bir sıralama var

Sistem ryzen 1500x, prime b350m-k, 8gb ram, gtx 1050ti

• up up up
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    şöyle bişey olucak

• MSI Afterburner'ı aç ve ayarlar kısmından izleme kısmına gir. Oradan görmek istediği verinin mesela cpu1 usage'ın sol tarafında bir tik işareti var ona tıkla ve sonra OSD'de göster (Bilgi Ekranı) seçeneğini aktif et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

MSI Afterburner'ı aç ve ayarlar kısmından izleme kısmına gir. Oradan görmek istediği verinin mesela cpu1 usage'ın sol tarafında bir tik işareti var ona tıkla ve sonra OSD'de göster (Bilgi Ekranı) seçeneğini aktif et.

kaptan oyunda değerleri göstermede sıkıntım yok, lakin seçenekler arasında cpu sıcaklığı için bir seçenek yok, onu nasıl yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

şöyle bişey olucak

kaptan problemim işte o, bende öyle bir kısım yok "cpu tempurate" şeklinde bir kısım yok, sadece cpu1 usage kısımlarını var yukarda saydığım gibi,

hwinfo indirdim, orada mesela cpu sıcaklığı gözüküyor ama msi afterburner da öyle bir seçenek çıkmıyor, aynısı aida64 kurdum ordada vardı, bütün değerler gözüküyor ama cpu sıcaklığı gözükmüyor.

• Daha güncel bir Afterburner sürümüyle denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 25 Temmuz 2017; 9:25:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.