Şimdi Ara

Amelie Telif Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Malum karantina günlerinde kafa dağıtmak için diskimi temizlerken filmlerin olduğu klasörü sildim. Diğerlerine pek acımam ama Ameile için saatlerdir indirmeye çalışıyorum. Bir çok siteye girdim hepsinde telif hakkı vs. yazıyordu. Ben anlamadım daha geçen yıl bu zamanlar indirmiştim filmi ve genelde indirmek için 720 p izle sitesini kullanırım. Maalesef film yoktu orda. Başka bi sitede gördüm idm ile indirince telefondan 3 defa hata verdi (part 730/728 de kaldı). Pc den yapıncada gene olmadı. Büyük ihtimalle sitenin formatı değişiktiryada bunları yapmayalım diye bilerek ters köşe yazılım kullanmışlardır.Bu film benim gözbebeğim başka yerden indirme şansım varmı bildiğiniz siteler?

• Merhaba, iyi akşamlar. Az önce ben de bu filmi izlemek için birçok siteye bakındım fakat dediğiniz şeyle karşılaştım. Herhangi bir site önerisi de yapılmamış indirmek için, bu beni üzdü. Sanıyorum siz de bulamadınız.
  • Filmin altyazısı dahi bulunmuyor hadi diyeceğim torrent falan yapalım ama. İlla ingilizce izleyeceğiz. Yakın zamanda araştırdım ben de bulamadım maalesef.

Bu arada altyazı sitelerinde de sorun var sanırım bu ara onlar da patlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha geçen seneye ait Coma filmini bulamadım, anca torrentte bulabilmiştim. Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, Apple Tv Plus, Blutv gibi servisler geldiğinden ve çoğaldığından beri çok ciddi darbeler yedi korsan. Yerli filmleri zaten hiç bulamıyorsunuz belki torrentte.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda da hangi film hangi birinde belli değil. Hepsini almak da imkansız. Vpn ile girebildim altyazı sitesine ama sonuçta bu altyazı ne bileyim engellenir diye düşünmemiştim hiç.

• ben buldum türkçe dublaj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Videoları Telif Durumu
    2 hafta önce açıldı
    Dizi indirmek (altyazı sorunu)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.