Şimdi Ara

Sanatçı Telif Hakkı Alma SoundCloud

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 yıldır aktif bir şekilde kullandığım sanatçı ismimi başka bir grup benden çalıp kullanmakta. İsmimin telif haklarını nasıl alırım? Başkalarının kullanmasını nasıl engellerim?

• Örneğin , Ghost adı altında bir sürü grup dolanıyor dünyada. Eğer sen ve karşındaki sanatçı(lar) plak şirketleriyle anlaşmış durumda değilsen böyle bir engellemeyi yapamazsın. Eğer ki dediğim gibi bir şirketle çalışıyorsan ortaya resmi belgeler çıkar. Fakat sanal alemde herkes istediği ismi kullanabilir. Sana çok özel bir isim değilse, yani sallıyorum ; mistikbaklava13$$1 gibi bir şey değilse kolay kolay engelleyebileceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 28 Nisan 2016; 13:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Örneğin , Ghost adı altında bir sürü grup dolanıyor dünyada. Eğer sen ve karşındaki sanatçı(lar) plak şirketleriyle anlaşmış durumda değilsen böyle bir engellemeyi yapamazsın. Eğer ki dediğim gibi bir şirketle çalışıyorsan ortaya resmi belgeler çıkar. Fakat sanal alemde herkes istediği ismi kullanabilir. Sana çok özel bir isim değilse, yani sallıyorum ; mistikbaklava13$$1 gibi bir şey değilse kolay kolay engelleyebileceğini zannetmiyorum.

o zaman işi karalama kampanyasına çevirmek daha mantıklı.
  • İsmin Tiesto mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

İsmin Tiesto mu?

aynen tiesto diye bi eleman çıkmış kaç yıldır ismimi kullanıyor :D İyi de müzik yapıyor ama istemiyorum piyasada durmasını çakmam o benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsim Hakkı Satın Alma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.