Şimdi Ara

Ameliyat Vesvesesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende ''güvercin göğüsü'' denilen rahatsızlık var. Bugün doktora gittim; ameliyat olmalısın dedi. Ameliyat dediği kapalı ameliyat 2 platin takacak. Açıkçası ameliyat denince bir korktum. Ama sonra düşününce mantıklı geldi. Önceden bu ameliyatı olan varsa bir bilgi versin, olmayanlarda yorumunu yazsın. Şimdiden teşekkürler.

• Yardımcı olacak veya fikir önerecek birisi yok mu yav?
  • Valla hic anlamam ama işkillendiysen başka bir doktora daha görün derim. İkinci gidecegin doktora kendi fikrini soylemeden birinci doktorun soylediklerini soyleme. Sonra de ki bu herif boyleboyle demisti ne dersiniz.. Çunku muhtmelen ikinci doktor farkli seyler onerecektir. Erkilemeden fikrini bir ogrenmis olursun. Ona gore mukayese edersin. Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

Valla hic anlamam ama işkillendiysen başka bir doktora daha görün derim. İkinci gidecegin doktora kendi fikrini soylemeden birinci doktorun soylediklerini soyleme. Sonra de ki bu herif boyleboyle demisti ne dersiniz.. Çunku muhtmelen ikinci doktor farkli seyler onerecektir. Erkilemeden fikrini bir ogrenmis olursun. Ona gore mukayese edersin. Gecmis olsun.

Teşekkürler hocam. Bende pazartesi başka bir doktora daha gidecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun kanaması
    3 yıl önce açıldı
    BADEMCİK AMELİYATI OLDUM
    9 yıl önce açıldı
    Epilepsi ameliyatı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.