Şimdi Ara

BADEMCİK AMELİYATI OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bademcik ameliyatı oldum, bugun 2. gunum kulaklarımda agrı yok ancak konuşamıyorum yani konuşasım yok yutkununca siddetli bi acı var genel atestezi ile devlet hastanesinde oldum sadece su ve meyveli yogurt ile besleniyorum. Ameliyat olanlar bundan sonra ki süreçte ne yapabilirim? Bilgi verirlerse şimdiden çok teşekkür ederim.

• Bademcik ameliyatı tuhaf şeyler çağrıştırdı ama

Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun acısı çok fena... allahtan ben küçükken olmuştum ama hala aklımda ağrısı.... boğazım parçalanıyo gibi birşeydi ameliyatdan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

geçmiş olsun acısı çok fena... allahtan ben küçükken olmuştum ama hala aklımda ağrısı.... boğazım parçalanıyo gibi birşeydi ameliyatdan sonra.

sağolun hocam aslında aldırmama taraftarındaydım bu acıları filan hepsini okudum okumadıgım site sayfa kalmadı, ancak doktorum ilerlerse bazı hastalıklara yol açabilcegini soyledi yılda 6 - 7 den fazla şişiyordu yuksek ates vs vs.
  • Amaaaaaan boşver ameliyatı mameliyatı patlat bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

Bademcik ameliyatı tuhaf şeyler çağrıştırdı ama

Geçmiş olsun

sağolun hocam.
  • konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Hemoroid olmuşum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun kardeşim.Buralar için bağdemciğe ihtiyacın yoktu zaten.

• Geçmiş olsun hocam. 8 gün bişey yiyemeZsiniz. Dut pekmezi yersen çabuk iyileşirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

quote:

geçmiş olsun acısı çok fena... allahtan ben küçükken olmuştum ama hala aklımda ağrısı.... boğazım parçalanıyo gibi birşeydi ameliyatdan sonra.

sağolun hocam aslında aldırmama taraftarındaydım bu acıları filan hepsini okudum okumadıgım site sayfa kalmadı, ancak doktorum ilerlerse bazı hastalıklara yol açabilcegini soyledi yılda 6 - 7 den fazla şişiyordu yuksek ates vs vs.

hocam öncelikle geçmiş olsun bende şubat ayında aldırıcam benim 3 ayda 5 kere şişti ve çok şiddetli geçti halsizlik ateş eklem ağrııları hat safhadaydı ocak 2015den eylül 2015 e kadar 7 kere oldu en son eylül ayında şişti o günden beri lenf bezleri de şiş doktor ilaçları kullan onlarda inecektir dedi hala inmedi şubatı bekliyorum aldırmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahat_lnsan -- 9 Ekim 2015; 21:38:20 >

• Geçmiş olsun umarım kısa zamanda geçer ağrılarınız sağlığınıza kavuşursunuz biran önce.Keyifli geceler dilerim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahat_lnsan

quote:

quote:

hocam öncelikle geçmiş olsun bende şubat ayında aldırıcam benim 3 ayda 5 kere şişti ve çok şiddetli geçti halsizlik ateş eklem ağrııları hat safhadaydı ocak 2015den eylül 2015 e kadar 7 kere oldu en son eylül ayında şişti o günden beri lenf bezleri de şiş doktor ilaçları kullan onlarda inecektir dedi hala inmedi şubatı bekliyorum aldırmak için

sağolun hocam, cidden senede 6 dan fazla şişiyorsa aldırmamız gerekiyormuş. Çünkü artık o bademciğin bize faydası olmayıp zararı oluyormus sürekli antibiyotik ilaçlar diğer organlara zarar veriyormuş. Ama ameliyattan sonra ki süreci dikkate alıyorsanız hiç düşünmeden olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Geçmiş olsun umarım kısa zamanda geçer ağrılarınız sağlığınıza kavuşursunuz biran önce.Keyifli geceler dilerim. =)

çok teşekkkür ederim hocam sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MikoLFighter-

Geçmiş olsun hocam. 8 gün bişey yiyemeZsiniz. Dut pekmezi yersen çabuk iyileşirsin

Sizde mi bu ameliyatı geçirdiniz hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -MikoLFighter-

Geçmiş olsun hocam. 8 gün bişey yiyemeZsiniz. Dut pekmezi yersen çabuk iyileşirsin

Sizde mi bu ameliyatı geçirdiniz hocam?

Evet

• Bende aldırdım en iyi ilaç sagopa felsefe yapmıyorum

• Küçükken ben de aldırmıştım acısı fenadır bilirim geçmiş olsun sana.. Dondurma yedirirler genelde doktor böyle bişey söyledi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende ağrı sızı yok ama bademcikleri aldırmak istiyorum.
    Aldırabilir miyim? Bademciklerin olmamasının bir sürü +1'i varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Hocam bende ağrı sızı yok ama bademcikleri aldırmak istiyorum.
    Aldırabilir miyim? Bademciklerin olmamasının bir sürü +1'i varmış

Hocam benim aldır veya aldırma demem doğru olmaz, eğer zaten problem yoksa doktorlar aldırmanıza musade etmez. En iyisi doktora gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revealling

Bende aldırdım en iyi ilaç sagopa felsefe yapmıyorum

kaç günde normal yaşantınıza döndünüz hocam? erken iyileşme için tavsiyeleriniz varsa alırım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.