Şimdi Ara

BADEMCİK AMELİYATI OLDUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

Küçükken ben de aldırmıştım acısı fenadır bilirim geçmiş olsun sana.. Dondurma yedirirler genelde doktor böyle bişey söyledi mi

evet hocam taburcu olmadan önce diyet listesi verdiler 4. gün makarna filan yazıyor ama yiyebilcegimi sanmıyorum herkes bu ameliyata nasıl basit diyor anlayamıyorum açıkcası.
  • Bu ameliyat bu kadar ağırmıydı la? 6 yaşındayken olmuştum gece çıkarmışlardı sonraki gün birşey yoktu. İşte hafıza ne kadar yanıltıyo zamanla aklımda kalanlar deforme olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

Küçükken ben de aldırmıştım acısı fenadır bilirim geçmiş olsun sana.. Dondurma yedirirler genelde doktor böyle bişey söyledi mi

evet hocam taburcu olmadan önce diyet listesi verdiler 4. gün makarna filan yazıyor ama yiyebilcegimi sanmıyorum herkes bu ameliyata nasıl basit diyor anlayamıyorum açıkcası.

Ameliyat sırasındaki İşlem ve taşıdığı risk anlamında çok basit bi operasyon.. Basit diye ona diyolardır.. Ama hasta için sıkıntılı tabi bi süre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzlicht

Bu ameliyat bu kadar ağırmıydı la? 6 yaşındayken olmuştum gece çıkarmışlardı sonraki gün birşey yoktu. İşte hafıza ne kadar yanıltıyo zamanla aklımda kalanlar deforme olmuş

hocam çocuklarda çok çabuk iyileşme olabiliyor yetişkinlerde daha ağrılı ve uzun sürüyor
  • ruskovbulgaria R kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapmana gerek yok yoğurt su falan devam iyileşecek zamanla ben de oldum ilk 1 hafta zor sonra düzelicek endişe etme

• quote:

Orijinalden alıntı: roolberkay

Bir şey yapmana gerek yok yoğurt su falan devam iyileşecek zamanla ben de oldum ilk 1 hafta zor sonra düzelicek endişe etme

insallah hocam sabrediyoruz bakalım, sizin kanama filan oldu mu?
  • Ablam ben küçük yaştayken olmuş çok sıkıntılı bir durum değil hasta olunca bademcik ağrın olmuyor fazla..
  • ruskovbulgaria R kullanıcısına yanıt
    Kanama hatırlamıyorum valla ama yutkunma sıkıntısı falan vardı

• küçükken olmuştum bende sınırsız dondurma yiyon diye kandırmışlardı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: revealling

Bende aldırdım en iyi ilaç sagopa felsefe yapmıyorum

kaç günde normal yaşantınıza döndünüz hocam? erken iyileşme için tavsiyeleriniz varsa alırım :)

1 ay kişiden kişiye değişebilir doktor 15 gün demişti bana. Bide internette okuduklarınıza kanmayın ben çok korkmuştum ama bişey yokmuş.

• quote:

quote:

quote:

kaç günde normal yaşantınıza döndünüz hocam? erken iyileşme için tavsiyeleriniz varsa alırım :)

1 ay kişiden kişiye değişebilir doktor 15 gün demişti bana. Bide internette okuduklarınıza kanmayın ben çok korkmuştum ama bişey yokmuş.

1 ay istediginiz gibi yiyip içemedeniz yani hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet zaten sonra ete abandım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet zaten sonra ete abandım

hocam ürtküttün yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Ablam ben küçük yaştayken olmuş çok sıkıntılı bir durum değil hasta olunca bademcik ağrın olmuyor fazla..

hocam ameliyat sonrası farenjit oldu mu ablanız? ve ameliyatı kaç yaşında oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruskovbulgaria -- 12 Ekim 2015; 13:48:43 >
  • quote:

quote:

Ablam ben küçük yaştayken olmuş çok sıkıntılı bir durum değil hasta olunca bademcik ağrın olmuyor fazla..

15-16 yaşlarında..
  • quote:

quote:

quote:

15-16 yaşlarında..

anladım hocam sağolun.
  • arkadaşlar küçük dilimde bir anormallik var buyudu ve genisledi yani buyuk dilime deycek kadar buyudu. Gece uyurken birden uyanıyorum ve nefes alamadıgımı hissediyorum boyle dil buyumesi problemi yaşayanlar varsa acil yazmalarını bekliyorum kafayi yiycem yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Hocam bende ağrı sızı yok ama bademcikleri aldırmak istiyorum.
    Aldırabilir miyim? Bademciklerin olmamasının bir sürü +1'i varmış

eğer ki sık sık şişip ağrımıyorsa aldırma çünkü boğazı iltihaplara karşı koruyan,hasta olmayı önleyici özelliği vardır.Benim en ufak şeyde şişiyor,ağrıyordu ondan aldırmak zorunda kalmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.