Şimdi Ara

America's Army 3 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
10.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cemmms

Soruna ha bir çözüm bulamadım bir fikri olan yokmu.Oyuna giriyorum devamlı olarak olduğu yerde dönüyor oyun sola doğru.Yani mauseyi devamlı sola çekiyomuşuz gibi olduğu yerde dönüyor.Yokmu bir çözümü?

joystick veya pad varsa onlari cikar tekrar dene.
  • Trainingleri geçen oldu mu?
  • Ben geçtim 1 hafta önce. En zorlandığım bölümde ''MOUT Course'' olmuştu. En az 20 kez oynamışımdır. Ama sonradan öğrendim ki sorun bende değil Serverdaymış, aşırı yoğun olduğu için bölümü geçsen bile failed yazısı çıkıyormuş
    Eğer Steam'de hesabınız varsa adım iSTaNBLueR kaydedin, aynı serverda oynayalım. Azıcık Voicetalk'ta Türkçe konuşalım

America's Army 3

Oyun içi screenshot hiç koymamışlar onlarıda ben koyayım.
    Ekran görüntüsü 1024*768 medium performance da alınmıştır. Dizüstünde 1280*800 yapınca oyunda donmalar oluyor.
    Bridge bölümünden...

America's Army 3  America's Army 3

America's Army 3  America's Army 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 8 Temmuz 2009; 12:17:07 >

• beyler sizde de hala çökmeler oluyormu, oyun sürekli çöküyo. 2 gün önce çıkan update yaptık, yine de fayda yok...
  • Yuh...Bridgeyi görünce birden hatırladım...

Bu bölüm bunun 1 inde de vardı.Hep orda oynardım fakat kar yağıyodu eskiden.:Vay bea
  • Bu oyunda propaganda yok diyenlere yuh diyorum.Körmüsünüz allasen
  • benim isim de
    "karargah" beni de akleyin
    klan felan kurulursa gelirim
  • Arkadaşlar Steam free miydi?

Yani Orj Hl veya Hl2 yok bende,gerekli deil sanırım
  • evt ücretsiz. ya server larda hala oynayan varmı acaba ona göre indircem?
  • ben kurdum hiç sevmedim oyunu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

ben kurdum hiç sevmedim oyunu ...

Gerçekçi oldu için sevmemişsindir. Bence çok güzel bir oyun. silah fazla yok belli başlı piyade tüfekleri mevcut. takım çalışması üst düzeyde. herkes işini biliyo herkes görevi yapmaya çalışıyo. sinir bozucu perkler yok. GL kullanan hiç yok bence çok güzel. 2-3 mermide ölebiliyorsunuz ve öldürebiliyorsunuz. Nerenizden vurulduğunuz ekranda. nerenizden vurulursanız hareket kabiliyetiniz vuruldugunuz yere göre değişiyor. Ayaktan vurulduysanız koşamıyorsunuz gibi. mesela çok fazla vuruldunuz ozaman kan kaybetmeye başlıyorsunuz ve doktoru çağırıyorsunuz. Medic işini yapıyor ve hemen yanınıza koşturuyor. Belki bi bad company 2 kadar olamaz ama server lar hala dolu ping ler iyi ben 2 mbit bağlantımla 50-60 arası oynadım güzeldi. tavsiye ederim.
    Oynamak isteyen olursa;
    steam id: jsf_lifetaker
    Ekleyin. oyunda takım oluşturup çatışalım.
    Oyun steam üzerinden indiriliyor ve ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 1 Ocak 2010; 0:21:21 >

• Ben de bu oyun yüzünden milliyetçi kesilenleri hiç anlamıyorum.
    En basitinden yıllardır Call of Duty serileriyle bir Amerikan bi İngiliz askeri olup (oyun icabı) bu ülkeler için savaşmadınız mı?
    Yıllardır Hollywood savaş filmlerini ağzınız açık seyretmediniz mi?
    Yıllar önceden hayatımıza giren Cnbc-e dizileri propaganda aracı olarak görülemez mi ince elersek?
    (yapmadığım şeyleri yukarı yazmadım)
    Kaç yıldır bu oyunu oynarım hala Amerikan askerine karşı bir sempatim oluşmadı :)
    kaç yıldır Cnbce dizisi izlerim daha onlara özendiğimi hatırlamıyorum.

Bence beyin yıkama, propaganda artık ne derseniz bunların gizlice yapılanları insana daha fazla zarar verir.
    Hiç olmazsa bu oyunda ne nedir biliyoruz, kim ne için yapmış biliyoruz.

Girdiğim her 2 serverdan birinde Türk oyuncularla karşılaşıyorum.
    Ben oyun yönüne bakarım, AA3 bence en iyi savaş simulasyonlarından biri bence kim ne derse desin.
    Ayrıca yapılan güncellemelerin bayağı yararı olmuş, lag, bug çok azalmış. Yakında yeni haritalar yeni silahlarla daha da beğeni toplayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 28 Ekim 2010; 7:22:18 >

• ben ilk versiyonun oynamıştım online sarıyor gerçekten eskiden counter ın yanına çok iyi bir alternatifti bildiğin askeri simulasyon silahın savaşın ortasında jam olması gibi güzel ayrıntıları vardı birde diyorlardıki amerika bu oyunla kendi kelle avcılarını topluyor dünyanın her yerinde sam amcaya çalışmak istermisin diye mesajlar geliyormuş bana geldimi yok gelmedi sanırsam iyi oynayanlara geliyormuş :D zaten kendi source girişte kulalncı adı şifre istiyor zaten source developer kısmına bakarsanız u.s army ibaresini görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 5 Ocak 2010; 13:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

nasıl bu oyun arkadaşlar zevklimidir?

Bireysel değil takım halinde oynamayı seviyorsan,
    Takımından biri yaralandığında ve "Medic!" diye bağırdığında yardımına koşmayı seviyorsan,
    VoiceTalk ta takım arkadaşın "Sniper balkonun sağ köşesinde!" dediği zaman arkasına saklandığın çıkıntıdan kafanı çıkartamadığın zaman, ramboluk yapıp yola dalmak ve bir kurşun harcayamadan kafana mermiyi yemek yerine arkadaşların yardıma gelene kadar taşın arkasında durmayı, sis bombası atıp çıkış yolu aramayı seviyorsan,

kısacası efekt olarak çok iyi olmasa bile tarzı bakımından gerçekçi bir oyun arıyorsan tavsiye ederim, zevklidir :)
  • oyunda scope flan ve yenı sılahlar ne zaman acılıyo onlıne da rutbe e-3 suan nasıl acılır butun mıllette var boyle olmaz 2. oyunda boyle degıldı 3 u de ılk cıktıgında oynamaya calıstım sorunluydu bahsedıldıgı gıbı sımdı yıne ındırdım de bu olayı nasıl cozucem antrenman bolumunden mı acılıyo onlıne ıcın acaba ?
  • Ben oyunu iki yıl önce oynadığımda 250den aşağı ping yoktu eğer pingler iyiyse denemek lazım
  • yüksek ping sorununu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: woxow

yüksek ping sorununu nasıl çözebilirim

cozemezsın bende cozemıyorum netı hızlandırmadıkca olcak sey degıl 1 mb le cebellesıyrum serverlarda kıcklenmekten bıktım artık
  • Hortlasmis gibi oldum ama arkadaslar hic oyniyan yokmu bu oyunu ? Cok guzel bence evet
  • selam arkadaşlar bu americas army 3 gerçekten cok güzel ama bilmediğim çok şey var şu an 3 şeyi anca öğrene bildim :) birincisi farenin tekerleğini kullandığın zaman elindeki silahı seriye ala biliyorsun birde w tuuşuna 2 sefer bastımı hızlı koşuyor vede yerde yatan rahmitlinin silahını alabiliyorum tek sorun şu milletin elinde dürbünlü silahlar var bu silahları nasıl elde ediliyor onu bilmiyorum veya bazı donanımları nasıl elde ediliyor gece görüş veya bomba atar birde bomba atarı elimdeki silaha nasıl taka bilirim :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.