Şimdi Ara

America's Army 3 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Zaman kaybı bir oyun

oyunların geneli zaman kaybı değilmi ama maksat içindeki can sıkıntısını gidermek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Zaman kaybı bir oyun

oyunların geneli zaman kaybı değilmi ama maksat içindeki can sıkıntısını gidermek :)

başka oyunlarda giderebilirsin yani oyunun kötü olduğunu söylemek istedim orada
  • ben bir oyunda görselliğe faszla önm vermiyorum görsellik önemli değil derken yanlış anlama benim için önemli olan oyunda kullanım kolaylığı olması mesela benim favori oyunum urban terror sebebine gelince herşeyini kavramışım oyun cok hızlı aynı Team Fortress 2 gibi ama şimdi bu amarikan armi 3 ü oynuyorum bende hırs yaptı adamlar sinek gibi avlıyor ama adamların elinde dürbünlü silahlar var :)
  • bende indiriyorum şu an
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • quote:

arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu

bu oyunda yapman gereken en son sey 'hız' oyunu cok sakın cok dıkkatlı oynaman lazım bu hemen olcak bısey degıl yavastan yavastan boyle oynamaya baslayınca cok fazla keyıf alcaksın oyundan sakın ol her yere atlama cok dıkkatlı ol basıt bı oyun degıl karsındakı adamlar zaten cok ıyı oyuncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 13 Nisan 2012; 22:22:13 >
  • ya kardeş benim sana bir kaç sorum olacak bu oyuncular dürbünlü silahları veya silah donanımlarını (bomba atar gece görüş Vs.) nerden alıyorlar yani nasıl elde ediyorlar elimde dürbünlü bir silah olsa gözlerinin yaşına bakmam valla :)
  • quote:

ya kardeş benim sana bir kaç sorum olacak bu oyuncular dürbünlü silahları veya silah donanımlarını (bomba atar gece görüş Vs.) nerden alıyorlar yani nasıl elde ediyorlar elimde dürbünlü bir silah olsa gözlerinin yaşına bakmam valla :)

durbunle alakası yok zaten oyunda oyle durbunlu bı sılah yok yanı scope cok yakınlastırmıyo bı durbun gıbı normal scopesuz sılahlada cok rhat olduren hayvanlar var antrenman bolumlerı varya onların hepsını tamamla gecer sekılde sonra oyunda bos sınıf bulursan alırsın eklerını ayarlıyosun onlıneda hatırladıgım kadarıyla
  • arkadaşlar oyun simülasyon tarzında. savaşırken gerçek hayattaki askeri taktikleri uygulamanız gerekiyor. öyle koşarak zıplayarak adam öldüremezsiniz, ancak ölürsünüz. mesela bir alanda çatışmaya gireceksiniz alanı gören sniper mevzilerinin görüş açısını kapatacak şekilde sis atmanız lazım ( zaten oyunu oynarken nerelere mevzilendiklerini anlıcaksınızdır). bunun gibi oyunu zevkli ve gerçekçi hale getiren çok ayrıntı var. hele bir de anlaşabildiğiniz güzel bir takımda oynuyorsanız tadından yenmez. öyle silahları nasıl alacaz diye counter strike zihniyetiyle hareket etmeyin. önce oyunun triningleri var onları yeterli bir başarıyla tamamlamanız lazım. ondan sonra oyuna katıldığınızda zaten seçtiğiniz taraf (gold/black) 3 takımdan (alpha/bravo/charli) oluşuyor her takımda 4 kişilik yer var siz bu takımlardaki rollerden birini seçiyorsunuz. mesela charlie takımında bir tane sniper rolü (DMR) var. geri kalan düz M16 yada bomba atma özelliği olan M16 yada takım lideri felan oluyorsunuz. tabi bomba atarlı M16 'yı sniperi (DMR) yada metal değilde lensli nişangahı (M68 Aimpoint) olan silah kullanmak için ilgili triningleri tamamlamanız gerekmekte. oyundan herkesin sevebileceğini düşünmüyorum. taktiksel ve gerçekçi çatışmadan zevk alan kişiler oyunu sevebilir.

• OYUN BF2 PROJECT REALTY tarzında sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

OYUN BF2 PROJECT REALTY tarzında sanırım ?

bu oyunda realty (: üstelik bedava. denemeye değer bence. ayrıca şöyle clan tarzı bişey olsaydı süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

arkadaşlar oyun simülasyon tarzında. savaşırken gerçek hayattaki askeri taktikleri uygulamanız gerekiyor. öyle koşarak zıplayarak adam öldüremezsiniz, ancak ölürsünüz. mesela bir alanda çatışmaya gireceksiniz alanı gören sniper mevzilerinin görüş açısını kapatacak şekilde sis atmanız lazım ( zaten oyunu oynarken nerelere mevzilendiklerini anlıcaksınızdır). bunun gibi oyunu zevkli ve gerçekçi hale getiren çok ayrıntı var. hele bir de anlaşabildiğiniz güzel bir takımda oynuyorsanız tadından yenmez. öyle silahları nasıl alacaz diye counter strike zihniyetiyle hareket etmeyin. önce oyunun triningleri var onları yeterli bir başarıyla tamamlamanız lazım. ondan sonra oyuna katıldığınızda zaten seçtiğiniz taraf (gold/black) 3 takımdan (alpha/bravo/charli) oluşuyor her takımda 4 kişilik yer var siz bu takımlardaki rollerden birini seçiyorsunuz. mesela charlie takımında bir tane sniper rolü (DMR) var. geri kalan düz M16 yada bomba atma özelliği olan M16 yada takım lideri felan oluyorsunuz. tabi bomba atarlı M16 'yı sniperi (DMR) yada metal değilde lensli nişangahı (M68 Aimpoint) olan silah kullanmak için ilgili triningleri tamamlamanız gerekmekte. oyundan herkesin sevebileceğini düşünmüyorum. taktiksel ve gerçekçi çatışmadan zevk alan kişiler oyunu sevebilir.

tamam işte bende böyle net bir bilgi bekliyordum bir allahın kulunu bulamamıştım yazan ellerin dert görmesin bu bana yetti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

ya kardeş benim sana bir kaç sorum olacak bu oyuncular dürbünlü silahları veya silah donanımlarını (bomba atar gece görüş Vs.) nerden alıyorlar yani nasıl elde ediyorlar elimde dürbünlü bir silah olsa gözlerinin yaşına bakmam valla :)

durbunle alakası yok zaten oyunda oyle durbunlu bı sılah yok yanı scope cok yakınlastırmıyo bı durbun gıbı normal scopesuz sılahlada cok rhat olduren hayvanlar var antrenman bolumlerı varya onların hepsını tamamla gecer sekılde sonra oyunda bos sınıf bulursan alırsın eklerını ayarlıyosun onlıneda hatırladıgım kadarıyla

bende bu oyunun steam üzerinde kurulmuşu var bu snavları geçmek için kopyaçekme varmı :) bu snavlar gercekten zor bir de başındaki ecnebi sana bişeyler anlatıyor ama anlamıyoruz saf saf bakıyoruz ben bi ara yanlışlıkla dibcık salladım garibime :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

bende bu oyunun steam üzerinde kurulmuşu var bu snavları geçmek için kopyaçekme varmı :) bu snavlar gercekten zor bir de başındaki ecnebi sana bişeyler anlatıyor ama anlamıyoruz saf saf bakıyoruz ben bi ara yanlışlıkla dibcık salladım garibime :)

bı hıle flan yok tabı ben medıc sınavını normal kagıda yazıp gectım bıldıgın calıstım cerrah oluyoduk

• BF tarzı oyunları seven bunuda sever
  • quote:

Kardeş neden bu kadar sinirlendin anlamadım.Ben kişisel olarak kola içiyorum.Çünkü tadına bayılıyorum.Onda bir sorunum yok yani.Yaşını bilmiyorum ama bizim yaş kuşağı rocky,rambo gibi amerikan propangandalığını yapan filmlerle büyüdü.Rocky 4'te Rusyada rusların alkışlarıyla bir rusu döven amerikalı boksörü hangimiz bağrımıza basmadık.Vietnam savaşını anlatan filmlerde hangimiz vietnamlı gerillalara kin beslemedik.Yani diyeceğim o ki bizim kuşak sever böyle amerikan milliyetçiliğini, oynarlarda merak etme.Ben bunu ayıplamıyorum ki.Kimseyi de amerikan ilan etmedim onu da sen uydurdun, hayal gücün epey geniş.Ben sadece sana olacağı söyledim.Bu oyun yapılırsa alan gene alır ama dandik birşeye benziyor zaten.

+1
  • Ben başladım oyuna ilk çıktığında bir dergi tarafımdan oyuna ulaşmıştım serverler düzeyli beyler takılma filan olmuyor tavsiye ederim çok duru oyun
  • arkadaşlar çıldıracağım m4a1 Training de kaldım bir türlü geçemiyorum eğitimi bu eğitimi geçmeden de multiplayer da seri atış yapamıyorum kudurmak üzereyim
  • Trainingleri geçemiyorum beyler, tüfekle bomba atmayı ve sağlıkla ilgili olanları.

Etmediğim küfür kalmadı sabahtan beri.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.