Şimdi Ara

America's Army 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
10.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldukça gerçekçi ve güzel bir simulasyondur.
  • oynamadım ama BF2 gibi ama daha fazla taktiğe dayalı oldugunu tahmin ediyorum.
  • http://www.gametrailers.com/video/exclusive-extended-americas-army/51453

steam dede aynı video mevcut.kendi adıma denemeyi düşünüyorum oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

Konuyla alakası olmayacak ama adından bile amerikan milliyetçiliği akan bir oyunun Türkiyede pek oynayanı olduğunu sanmıyorum.

Oyun amerikan ordusu tarafından yapttırılmış ve orduya katılım arttırmak için yapılmıştır. Ben ilkini çok denedim ama training bölümünü geçemedim. Bunuda deniyim. Oyun çok güzele benziyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

quote:

Orjinalden alıntı: Ninjatsu

Konuyla alakası olmayacak ama adından bile amerikan milliyetçiliği akan bir oyunun Türkiyede pek oynayanı olduğunu sanmıyorum.

Vallaha kola içiyorsak bu oyunu da oynarız

İşte türkiye.Açık ve net.Kıt düşünceler ve beyni yıkanmış insanlar.
  • ilk oyunu kötüydü bundan da bi beklentim yok
  • oyuna kötü diyenlerin büyük bir oranı oyunu oynamayı beceremediğinden dolayı :), zira bu oyunu oynamak için iyi bir zeka ve refleks gerekli, oyun counter strike gibi değil daha çok sindire sindire yavaş yani simulasyon tadında, oyunuda en çok oynayanlar ülkeler, amerika, almanya, fransa, israil vs. diye gidiyor türkiyeden 400 kişi civarında oyuncusu vardı sanırım, istatisliğe dökülcek olunursa toplam oyuncular içinde amerikan oyuncusu 3/10 civarlarında kalır en fazla, ayrıca bu oyunu oynuyorsunuz diye illa amerikayı destekliyorsunuz diye düşünmenize gerek yok burda türkler klanları düzenlenen lig maçlarında amerikan ve diğer yabancı ülke oyuncularına karşı büyük başarılar kazanıyorlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 17 Haziran 2009; 6:39:17 >
  • hala açılmadı:)
  • Oyun çıktı, fakat serverlarda aşırı bir yoğunluk söz konusu, çıkar çıkmaz 1.43 GB update patlatmışlar. Henüz oynamasamda çok kaliteli bir oyun olacağına eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Oyun çıktı, fakat serverlarda aşırı bir yoğunluk söz konusu, çıkar çıkmaz 1.43 GB update patlatmışlar. Henüz oynamasamda çok kaliteli bir oyun olacağına eminim.

evet bi update daha var:)
  • bu arada, bu oyunu oynayacak olan Türk arkadaşlarla birleşelim beraber oynayalım. olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

bu arada, bu oyunu oynayacak olan Türk arkadaşlarla birleşelim beraber oynayalım. olabilir mi?

Bence de. Ben indiriyorum oyunu şu an yarın bitmiş olur. Bu konuyu düzenleyerek, bi topluluk oluşturabiliriz belki?
  • Bende bi ara oynamıştım.Güzel oyun ama benim pc kaldırmadığı için silmiştim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Oyun çıktı, fakat serverlarda aşırı bir yoğunluk söz konusu, çıkar çıkmaz 1.43 GB update patlatmışlar. Henüz oynamasamda çok kaliteli bir oyun olacağına eminim.

evet bi update daha var:)

Oyunu indirdim yayınlanış tarihini bekliyordumki anlamadığım bir yükleme başlattı. Şimdi indiriyorum ama çok büyük heraldeki çok yavaş ilerliyor
  • Kayıt olabilen varmı ya? Ben bir türlü olamadım. Bİr sorun var sanki?
  • oyunda bir sorun var ama anlamadım valla. arad atakılıyor garip garip şeyler oluyor. bu arada pre-load ne zamana kadar geçerli?
  • quote:

oyunda bir sorun var ama anlamadım valla. arad atakılıyor garip garip şeyler oluyor. bu arada pre-load ne zamana kadar geçerli?

oyun beleşde kayıt olamadım. kayıt olabilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

oyunda bir sorun var ama anlamadım valla. arad atakılıyor garip garip şeyler oluyor. bu arada pre-load ne zamana kadar geçerli?

oyun beleşde kayıt olamadım. kayıt olabilen varmı?

ilk açılış ekranında hesap açma ile alakalı ekranı diyorsan , kayıt oldum oyunu bir el multiplayer oynadım ama oynayana kadar çektiğim eziyeti ben bilirim. loading süreleri bir dert, takılmalar bir dert, bu oyun adamı öldürür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 18 Haziran 2009; 22:45:14 >
  • Ya oyunu indirdim iyi güzel açıldıda ama oyunda devamlı bir sola dönme olayı var möause takılmış gibi.Çok hızlı şekilde sola dönüyür.saniyede 1 tur gibi oynanmıyo yani.Ayarlardada baktım düzeltemedim.Dolayısıyla oynayamıyoruz.Yokmudur bunun bir çözümü acaba?
  • Soruna ha bir çözüm bulamadım bir fikri olan yokmu.Oyuna giriyorum devamlı olarak olduğu yerde dönüyor oyun sola doğru.Yani mauseyi devamlı sola çekiyomuşuz gibi olduğu yerde dönüyor.Yokmu bir çözümü?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.