Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.067
Cevap
122
Favori
234.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba, eskiden kampanya koşulları içerisinde bu ibare geçiyordu ama ben de şimdi baktım, böyle bir detay göremedim. Ödülünüzü kazandıktan sonra iptal ederseniz bir sorun olacağını sanmıyorum ama emin değilim malesef.

Kart aidat yansıması konusuna gelince, bu konuda sizin için bir kart sözleşmesine göz atacağım. Bu arada Müşteri Temsilcileri bazı konularda bilgisiz. Ben de zamanında Platinum Card'ı, Metal Platinum Card'a upgrade ettim ve normal Platinum Card'ı kullanmama rağmen onun ücreti kesintisiz iade edildi.

Şube temsilcim, bunun bir upgrade işlemi olduğu için iade konusunda yardımcı oldu ama ben yine de merak ederek Müşteri Temsilcileri ile görüştüğümde, upgrade diye bir işlem olmadığını söylediler. Sonuç olarak öyle bir işlem varmış ve eski kartımın aidatı 2 ay kullanmama rağmen iade edildi.

Bu arada MR puanlar, katalogta 2 katı değerli olsa bile o katalog fiyatlarını arttırırlar yani müşterinin kârlı olmasına genelde müsade edilmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 10 Mart 2022; 12:1:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam geçen sene katalog ürünlerinde iki katı puan bizim için baya iyiydi
    I phone 12 4 milyon puan civarıydı
    Şimdi ise 12 milyon civarında
    Gerçi dün ı phone zam yaptıktan sonra ı phone ürünlerini katalogdan kaldırdılar
    Güncelleme yapıp tekrar koyacaklardır
    Ben geçen sene baktığımda indirim genel piyasa fiyatlarına yakındı
    Yani gerçek anlamda karda olmamızı saglıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, biriktirdiğiniz puanları nasıl değerlendiriyorsunuz ?

ben bikaç otel baktım hiçbirinde geçerli değil, listelerindeki oteller de çok absürt fiyatlarda.

ortalama fiyatlarda ultra herşey dahil konseptte otel alabilen oldu mu ? kendi listelerinin dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 16 Mart 2022; 11:27:16 >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genelde uçak bileti için kullanıyorum. Malum MR puanların 3x değerli kullanılması olayı var. Onun dışında hediye kataloğu da kullanılabilir. Otel konusunda fazla bilgim yok ama genel anlamda American Express x Hilton anlaşması olduğu için Hilton otelleri ve Hilton'un alt markası olan diğer otelleri bir denemeye çalışın derim, eğer oluyorsa tabi.

Sizden önce birkaç kişi daha özelden mesaj atarak oteller konusunda soru sormuştu ancak çok bir bilgim yok o konuda ama en kısa zamanda Seyahat hattından bazı bilgiler almaya çalışacağım.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Merhaba uçak bilet fiyatlarını kontrol edebileceğimiz yer var mı?

• ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    Hocam yoktur sadece sitesinde verilen telefon numarasından almak mumkun fakat fıyatlar abartılı degıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    Kontrol edebileceğiniz bir sistem yok hocam ama size şu şekilde bir bilgi vereyim oradan az çok bir fiyat hesaplaması yapabilirsiniz, tabi yine de kesin cevap için Seyahat Hattı ile görüşmeniz sağlıklı olacaktır.

30 Mart 2022
    Istanbul Airport (IST) > Berlin Brandenburg Airport (BER)
    Tek Yön

Türk Hava Yolları'nın kendisi,
    Ekonomi Sınıfı bileti 2.719 TL'ye satıyor.

Seyahat & Concierge Hattı,
    Ekonomi Sınıfı biletini, 3x değerli kullanırsanız 618.000 MR puana veriyor.

(!) Business için herhangi bir fiyat teklifi verilmedi.

618.000 MR puan hesaplarıma göre Gold Card ve Metal Platinum Card için 3.090 TL etmeliydi ancak seyahat hattı 2.719 TL'lik bilet yerine sayıyor. Bu da seyahat hattının 300-400 TL daha pahalı sattığı anlamına geliyor. Bence iyi bir oran.

Yani basit bir hesaplama mantığıyla, gideceğiniz destinasyonu Türk Hava Yolları resmi sitesi veya resmi uygulaması üzerinden kontrol edin. Orada göreceğiniz en düşük fiyatın üzerine 300-400 TL ekleyerek tahmini Seyahat & Concierge Hattı fiyatını tahmin edebilirsiniz.

Türk Hava Yolları zorunlu değil, Seyahat ve Concierge hattında farklı firmaların uçuşları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 19 Mart 2022; 22:45:19 >

• Otel satın alımı konusunda bilgi verecek kimse yok mu?Listelerindeki oteller çok pahalı görünüyor.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Hocam listeden kastınız Selects otelleri ise Seyahat Hattı sadece o otellerle çalışmıyor. O oteller sadece indirim uygulanan oteller.

MR puanlarla rezervasyon yapılan oteller ayrı, onlar için Seyahat hattını arayıp konaklama tarihini ve gitmek istediğiniz otelin adını söylemeniz gerekli.

O gördüğünüz Selects restoranlar ve oteller Garanti BBVA ile indirim için anlaşmış mekanlar. Seyahat ve Concierge hattının hizmeti ANTUR A.Ş. & Zubizu Bilişim A.Ş. tarafından veriliyor. Yani buradan kimse size bir bilgi veremez, arayıp gitmek istediğiniz oteli ya da gitmek istediğiniz şehri söyleyip bilgi almanız gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Mart 2022; 2:5:18 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam otel işi de çok zor, kaç defa arayıp farklı zamanlar da en az on otel ismi verdim tamam ayarlayacagiz bakalım dediler bir daha dönmediler demek istediğim ellerinde 8/10 anlaşmalı otel var o otellerde kalmak bence bizler için mümkün değil ultra lux oteller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 24 Mart 2022; 2:11:7 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Aynen hocam o yüzden soruyorum en uygun bulduğunuz otel hangisi acaba anlamadım ben.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt

uygun otel yok hocam. ben çok sordurdum ortalama otellerin hiçbirinde geçerli değil. bulabilirseniz bize de haber verirsiniz

• Bu kartin aidat iadesine Garanti nasil yaklasiyor. Su meshur metal Platinum amex 'den almak istiyorum fakat 4000 tl 'ye yakin kart ucreti oldugunu okudum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam genelde kart ücretini iade etmezler biraz MR puan yukluyorlar, yuklemedikleri de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Mart 2022; 0:17:52 >
  • Hocam KARACABEYY'in de dediği gibi direkt TL bazında iade yapılmaz yani size 4000 TL'yi ödettirip ancak bir miktar MR puan verilir ama bunu da yapmayabilirler bilginiz olsun.

• NOT: Tahmin ettiğim gibi Concierge hattı ya da bankanın konudan haberi yok, ben güncel bir kampanya olduğunu düşünüyorum çünkü bahsi geçen dergi yenilenmiş, bekleyip göreceğiz.

Selects dergisinde şöyle bir afişe denk geldim, yarın teyit ettikten sonra da bu gönderimi editleyeceğim, bilginize.

13 Nisan – 16 Mayıs tarihleri arasında Selects Üyeleri’nde indirimleriniz X2 kat değerlidir.
    The Platinum Card için %40,
    American Express Gold Card için %30,
    American Express Card için %20

indirim 13 Nisan - 16 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 27 Mart 2022; 14:1:23 >

• Sabiha Gökçen için ayda bir defa Fast track hakkı tanımlanmış.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

• Keşke online hediye kataloğunuda da 3 kat değerli olsaydı. Fiyatları çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hatırlamıyorum ama diğer arkadaşlar söylemişti, bir ara hediye kataloğunda puanlar 2 ya da 3 kat değerli kullanılabilmiş.

Tabi ki ilerleyen yıllarda da yapılabilir bu tarz kampanyalar. Bu kampanyalardan en kazançlı şekilde faydalanmak için biriken MR puanlarınızı saklamanız lazım.

Bu arada hazır bu konudan bahsetmişken, MR puanlarınız 10 yıl boyunca hesabınızda kalır.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.