< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 10 Mart 2022; 12:1:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 10 Mart 2022; 12:1:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba arkadaşlar, biriktirdiğiniz puanları nasıl değerlendiriyorsunuz ? ben bikaç otel baktım hiçbirinde geçerli değil, listelerindeki oteller de çok absürt fiyatlarda. ortalama fiyatlarda ultra herşey dahil konseptte otel alabilen oldu mu ? kendi listelerinin dışında. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 16 Mart 2022; 11:27:16 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba uçak bilet fiyatlarını kontrol edebileceğimiz yer var mı? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 19 Mart 2022; 22:45:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Otel satın alımı konusunda bilgi verecek kimse yok mu?Listelerindeki oteller çok pahalı görünüyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Mart 2022; 2:5:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 24 Mart 2022; 2:11:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam o yüzden soruyorum en uygun bulduğunuz otel hangisi acaba anlamadım ben. |
uygun otel yok hocam. ben çok sordurdum ortalama otellerin hiçbirinde geçerli değil. bulabilirseniz bize de haber verirsiniz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Mart 2022; 0:17:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |