< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Şubat 2022; 23:21:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Valla bu limit olayi biraz muallak bence. Ornegin benik garanti limit 65k iken baska bankadan yeni kart alamıyordum garanti limitimi 75k yapti nasil is anlamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir süredir Almanya'dayım ve American Express'in geçerliliği konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Global markalarda (Starbucks, Shell vb.) bir sıkıntı yaşanmıyor lakin lokal restoran, market, benzin, kafe gibi yerlerde Amex geçmiyor. Bazı büyük süpermarketler de bile geçmeyebiliyor.
Bu durum düzelecek bir durum değil, bu kredi kartı ABD dışında sürekli sorun çıkaracaksa global pazarda neden sunuluyor anlamış değilim. Bir sonra ki kart yenileme dönemine kadar her işlemimde kullanmaya çalışacağım eğer bu dönem içerisinde yaşadığım sorunlar artarsa, puanlarımı kullandıktan sonra malesef kartımı iptal edeceğim.
"Dünyanın en prestijli kartı" sadece müşteri kandırma odaklı bir slogan. Prestijli bir kartın geçmemesi skandaldır. Bu slogan muhtemelen sadece ABD için geçerlidir.
Çok seyahat ediyorsanız Mastercard'tan şaşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 12 Şubat 2022; 18:0:8 >
hocam bu sınır 750 tl değil mi ?
-
carrefour dan amazon mu alıyosunuz hocam . ben sordum 100 liralık varmıuş.
-
Ben artık market kampanyasını kazanmak için migrostan hediyem kart alıyorum 500 tl lik kampanyadan yararlanıyorum.kartın içindeki ne zaman biterse tekrar 500 tl lik yükleme yapıyorum tekrar kazanıyorum.
hediyem kartları biriktirip yükleyebileceğimiz biyer yok mu hocam. mesela ayda 2500 yapıp telefon filan alsak. tek seferde uğraşmadan
-
Sadece migrosta geçerli, şöyle yapraın örnek veryorum bugün 500 tl lik karta yükleme yaptın, yarın tekrar 500 tl diğersi gün tekrar 500 tl, 2500 tl toplamda kartta pra oldu sonra onunla alışveriş yaparsın amaç ayrı ayrı günde 500 tl yükleme yapmak
öyle oluyosa tamam hocam iş görür. teşekkürler. moneypay diyolar ama onda 350den fazla yükletmiyomuş. hediye kart yeterli
-
Hediyem kart en iyisi :)
Hocam Migros ‘un farklı şubelerinde aynı gün yaparsanızda olur sanırım, ben s&f için yapmıştım bir kampanyada hepsi saydı. Tabii Migros’lar yakınsa :))
yok maalesef degil. 500e de razıyım ama 300 hala. hersey cok zamlandı artık 3-5 bişey alsan 300ü hemen buluyor o acıdan migrosun bunu dikkaete alıp tek kalemde yukleme bakiyelerini yukseltmesi gerek.
-
-
Yeni Gold kartı aldım, ilerleyen süreçte platium'a geçebiliyor muyum? Başvuru sırasında platium yapmıştım, gold onaylandı.
-
kampanyada moneypay yuklemesi magazadan mi yapilmali? online yuklemede de oluyor mu?
-
Mağaza geçerli sadece
-
Hocam merhaba
bu fatura talimatında şu zamana kadar durmalısınız diye bir ibare göremedim
acaba talimat verip geri iptal etsem olur mu ?
bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold kartımın aidatını ödedikten 3 ay sonra metal kart istedim
Aralık 31 de geldi
Sözleşmede o süreçte kart ücreti 3000 liraydı
Şubat ekstremde kart ücreti olarak 4000 lira kesildi
Aradım bana kartın geldiği zamanda kart ücreti 3000 di
Sözleşmede 3000 yazıyordu
Ama siz 4000 kesmişsiniz
Aldığım cvp yansıdığı zaman uygulanan fiyatlar geçerli olur oldu
Gold için para iadesi istedim
3 ay kullanıldığını söyleyerek 1000 lira yerine 750 lira verdiler
Metal için daha sonra tekrar aradığımda 150 K puan teklif ettiler
9 ay açık kalması karşılığında
Kabul ettim ve yüklendi
Ama kampanya koşullarını giderek zorlaştırmaya başladılar
Beymen kampanyalarının rakamları çok yükseldi
Tamam ürünlerin fiyatlarıda çok arttı ama bu kadarda artması insanı soğutuyor
Katalogta 2 katı olduğu zaman hemen kullanıp iptal ettireceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X