Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.067
Cevap
122
Favori
234.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kart limitinizin istettiğiniz kartla bir bağlantısı yok, o sizin müşteri limitiniz. 5.000 TL limitli Metal Platinum Card'ınız da olabilir, 200.000 TL limitli Bonus Genç kartınız da.

Müşteri limitinizi yükseltememenizin en büyük sebebi muhtemelen diğer bankalardaki limitlerinizin çok yüksek olmasıdır.

Bankalar kendi aralarında BDDK'ın belirlediği usüller esasında müşterilerin kart limitlerini paylaşıyor ve ona göre ortak bir müşteri limiti oluşturuluyor.

3 farklı bankadaki toplam limitiniz söylediğinize göre 210.000 TL. Bundan dolayı artık dördüncü bir bankada tıkanıyorsunuz.

Garanti ile görüşüp limitinizin neden yükselmediğini sormanızı öneririm, size yazdıklarıma benzer bir açıklama yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Şubat 2022; 23:21:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bu limit olayi biraz muallak bence. Ornegin benik garanti limit 65k iken baska bankadan yeni kart alamıyordum garanti limitimi 75k yapti nasil is anlamıyorum

• Bir süredir Almanya'dayım ve American Express'in geçerliliği konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Global markalarda (Starbucks, Shell vb.) bir sıkıntı yaşanmıyor lakin lokal restoran, market, benzin, kafe gibi yerlerde Amex geçmiyor. Bazı büyük süpermarketler de bile geçmeyebiliyor.

Bu durum düzelecek bir durum değil, bu kredi kartı ABD dışında sürekli sorun çıkaracaksa global pazarda neden sunuluyor anlamış değilim. Bir sonra ki kart yenileme dönemine kadar her işlemimde kullanmaya çalışacağım eğer bu dönem içerisinde yaşadığım sorunlar artarsa, puanlarımı kullandıktan sonra malesef kartımı iptal edeceğim.

"Dünyanın en prestijli kartı" sadece müşteri kandırma odaklı bir slogan. Prestijli bir kartın geçmemesi skandaldır. Bu slogan muhtemelen sadece ABD için geçerlidir.

Çok seyahat ediyorsanız Mastercard'tan şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 12 Şubat 2022; 18:0:8 >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

hocam bu sınır 750 tl değil mi ?

• Lider.25 L kullanıcısına yanıt

carrefour dan amazon mu alıyosunuz hocam . ben sordum 100 liralık varmıuş.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Ben artık market kampanyasını kazanmak için migrostan hediyem kart alıyorum 500 tl lik kampanyadan yararlanıyorum.kartın içindeki ne zaman biterse tekrar 500 tl lik yükleme yapıyorum tekrar kazanıyorum.

hediyem kartları biriktirip yükleyebileceğimiz biyer yok mu hocam. mesela ayda 2500 yapıp telefon filan alsak. tek seferde uğraşmadan

Sadece migrosta geçerli, şöyle yapraın örnek veryorum bugün 500 tl lik karta yükleme yaptın, yarın tekrar 500 tl diğersi gün tekrar 500 tl, 2500 tl toplamda kartta pra oldu sonra onunla alışveriş yaparsın amaç ayrı ayrı günde 500 tl yükleme yapmak

öyle oluyosa tamam hocam iş görür. teşekkürler. moneypay diyolar ama onda 350den fazla yükletmiyomuş. hediye kart yeterli

Hediyem kart en iyisi :)

Hocam Migros ‘un farklı şubelerinde aynı gün yaparsanızda olur sanırım, ben s&f için yapmıştım bir kampanyada hepsi saydı. Tabii Migros’lar yakınsa :))

yok maalesef degil. 500e de razıyım ama 300 hala. hersey cok zamlandı artık 3-5 bişey alsan 300ü hemen buluyor o acıdan migrosun bunu dikkaete alıp tek kalemde yukleme bakiyelerini yukseltmesi gerek.

• American Express kartları Trendyol da geçiyor artık

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

• Yeni Gold kartı aldım, ilerleyen süreçte platium'a geçebiliyor muyum? Başvuru sırasında platium yapmıştım, gold onaylandı.

• kampanyada moneypay yuklemesi magazadan mi yapilmali? online yuklemede de oluyor mu?

• brooks hatlen B kullanıcısına yanıt
    Mağaza geçerli sadece

• Mart 2022 Membership Rewards Kampanyaları

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

*** Mart 2022 itibari ile Trendyol alışverişlerinizde, American Express kredi kartlarınızı kullanabilirsiniz.

• 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında market ve elektronik sektörlerinde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk 5 harcamanızın her birine 20.000 MR puan, toplamda 100.000 MR puan kazanabilirsiniz!

• 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında giyim, kozmetik, optik ve aksesuar sektörlerinde yapacağınız 750 TL ve üzeri ilk harcamalarınıza 15.000 MR , 2.ye 20.000 MR, 3.ye 25.000 MR, 4.ye 30.000 MR, 5.ye 40.000 MR toplamda 130.000 MR Puan kazanabilirsiniz.

• Kampanyaya katılan müşteri American Express kredi kartları ile 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında Trendyol’da yapacağı 1.000 TL ve üzeri harcamasına 30.000 MR Puan kazanacaktır.

• Beymen’de 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında alışverişlerinizde  10.000 TL ve üzeri harcamanıza 75.000 MR puan, 15.000 TL ve üzeri harcamanıza  250.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• GarantiPay geçerli web siteleri ve mobil uygulamalarda GarantiPay ile gerçekleştireceğiniz her 400 TL’lik alışverişinize özel 20.000 MR Puan, toplamda 60.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• Ucuzabilet kampanyasından tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri tek ödemeli veya taksitli alışverişlerinizde en fazla ekstra 50.000 MR Puan kazanabilir.

• 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında verilecek ilk yeni otomatik fatura talimatı için 12000, 2 fatura talimatı için 24000 ,3 fatura talimatı için 36000, 4 fatura talimatı için 48000, 5 ve üzeri talimat için toplam 60.000 MR Puan kazanılacaktır.

Mart ayında kampanyalardan maksimum 680.000 MR puan kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 4 Mart 2022; 23:32:11 >

• Hocam merhaba

bu fatura talimatında şu zamana kadar durmalısınız diye bir ibare göremedim

acaba talimat verip geri iptal etsem olur mu ?

bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold kartımın aidatını ödedikten 3 ay sonra metal kart istedim

Aralık 31 de geldi

Sözleşmede o süreçte kart ücreti 3000 liraydı

Şubat ekstremde kart ücreti olarak 4000 lira kesildi

Aradım bana kartın geldiği zamanda kart ücreti 3000 di

Sözleşmede 3000 yazıyordu

Ama siz 4000 kesmişsiniz

Aldığım cvp yansıdığı zaman uygulanan fiyatlar geçerli olur oldu

Gold için para iadesi istedim

3 ay kullanıldığını söyleyerek 1000 lira yerine 750 lira verdiler

Metal için daha sonra tekrar aradığımda 150 K puan teklif ettiler

9 ay açık kalması karşılığında

Kabul ettim ve yüklendi 

Ama kampanya koşullarını giderek zorlaştırmaya başladılar

Beymen kampanyalarının rakamları çok yükseldi

Tamam ürünlerin fiyatlarıda çok arttı ama bu kadarda artması insanı soğutuyor

Katalogta 2 katı olduğu zaman hemen kullanıp iptal ettireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.