Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.067
Cevap
122
Favori
234.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur hocam, o hat üzerinden yararlanabilirsiniz. Hangi oteller ile anlaşmaları var inanın bir bilgim yok. Garanti bünyesinde olduğu için belki Shop&Fly'da da hizmet veren Karya Tur aracılığı ile yapılıyor olabilir.

Bir sonraki aramanızda hangi tur şirketi aracılığı ile rezervasyon yapıldığını da sorarsanız, bizde bilgileniriz :)

Bu arada eğer Karya Tur cevabını alırsanız, Shop&Fly sitesinden baktıklarımız sizde de geçerli mi diye sorarsanız süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Ocak 2022; 20:16:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ANTUR ile anlaşmalı uçuş hariç otel v.s konaklama olmaz çünkü hizmet verdikleri oteller çok az ve en üst segmente ki oteller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba hocam, bu mesajınız da (Giyim, aksesuar)

nasıl bir yol izliyorsunuz. İnternet siteleri üzerinden mi alışveriş yapıyorsunuz. Mesela bu 5000 TL harcamaya 150000 mr puan veriyor. Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ayberk A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam genellikle fiziksel alışveriş yapıyorum ama internetten yapılacaksa da, Giyim/Aksesuar olarak geçmesi gerekiyor.

Hocam 5000 TL fiziksel olarak yapmak için kuyumcu alışverişi vs. Onun dışında giyime 5000TL her ay vermek için ticari olarak o işi yapmak lazım gibi geldi bana.

• Aklıma birşey takıldı, şimdi market kampanyaları 450 tl ve üzeri için mr kazanımları mevcut olduğu için örnek vermek gerekir ise carfoursadan 450 tl lik hediye kartı alsam market kampanyasında ki mr kazanamazmıyım? Eğer öyleyse daha önceki migros 300 tl lik sınırdan neden bahsediyorduk

• Lider.25 L kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığınız şekil de olur.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Biz boşuna kaç aydır kazanamadık desene puanları yazık oldu zaten her ay o harcamaalrı yapıyoruz, hediye kartıda tek seferde bitirmek zorunda değilsin

Hocam yazdığınız doğru da kartın avantajlarının pek kaldığını sanmıyorum ucus harıc benım ıcın işe yaramayan kart zaten uçuş yaptığım da yok.

Ben baya ucak bileti alıyorum, kendimden cok soyadı tutan birçok kişiye aldım, onlardan tahsil ediyorum :)

Hocam sizin için iyiymiş benim böyle imkanım olmuyor : )

Teşekkürler hocam bilgi için, bunu da ilk gönderiye ekleyeyim. Konuya ilk defa girenler de bilgilenmiş olur.

quote:

American Express Seyahat ve Concierge hizmetleri ANTUR A.Ş. & Zubizu Bilişim A.Ş. tarafından verilmektedir.

Hocam rica ederim ne demek ben teşekkür ederim.

Ziraat bank posu çok fazla var

• American Express Türkiye websitesi içerisinde "Selects" noktalarını seçili şehirlerde veya konum bazlı arama özelliği eklenmiş. Aslında AMEX Türkiye için bir uygulama yapılsa daha kullanışlı olur aynı zamanda Online Hediye Kataloğu'da uygulamaya taşınır ve daha rahat alışveriş yapılır.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

• Market kampanyası alt limiti 500 ₺ olmuş, her ay katlanarak gidiyor, bakalım yıl sonu kaç olacak :) garantipay kampanyasında alt limit 400 ₺ olarak belirlenmiş, puan 20K.

• American express gold kart 9 ay açık (150000 MR) teklif var dostlar, sizce iyi mi

• Şubat 2022 Membership Rewards Kampanyaları

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

• 16 Ocak – 14 Şubat 2022 tarihleri arasında GarantiPay'e özel n11’de tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 50.000 Membership Rewards (MR) puan verilecektir.

• GarantiPay geçerli web siteleri ve mobil uygulamalarda GarantiPay ile gerçekleştireceğiniz her 400 TL’lik alışverişinize özel 20.000 MR Puan, toplamda 60.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• Beymen’de 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında alışverişlerinizde  5.000 TL ve üzeri harcamanıza 75.000 MR puan, 7.500 TL ve üzeri harcamanıza  250.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk 5 market harcamanızın her birine 25.000 MR puan, toplamda 125.000 MR puan kazanabilirsiniz!

• 1 - 28 Şubat 2022 tarihleri arasında giyim, aksesuar, kozmetik, elektronik, çiçek, optik ve saat sektörlerinde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk harcamalarınıza 15.000 MR , 2.ye 20.000 MR, 3.ye 25.000 MR, 4.ye 30.000 MR, 5.ye 50.000 MR toplamda 140.000 MR puan kazanabilirsiniz.

Şubat ayında kampanyalardan maksimum 625.000 MR puan kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 1 Şubat 2022; 16:9:57 >

• ali_ayberk A kullanıcısına yanıt
    Bence oldukca iyi bi rakam bu sartlarda

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum hocam, bende öyle karar verdim. Saygılar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.