Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.067
Cevap
122
Favori
234.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan diyelim 1 milyon mr olursa katalog da 2 milyon mu olacak mrlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Katalogda onu bazen degistiriyorlar. Ornegin karalogdaki puan tek ise sizin puanınızi 2 ile carpip hesaplayin. Ama bazen esas puanın ustunu cizip yariya düşürüyorlar yani siz 2 ile carpacaginiza onlar 2 ye bölüyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Şuan katsayısı nasıl peki?

• Nisan 2022 Membership Rewards Kampanyaları
    (Nisan itibariyle kampanyalar ciddi derecede azaldı ve kampanyaların minimum alışveriş tutarları arttırıldı.)

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

**** American Express kartınızla artık Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Fast Track (Hızlı Geçiş) ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.
    **** The Platinum Card ve American Express Gold Card’ınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı İç ve Dış Hatlarda bulunan Plaza Premium Lounge’dan hizmet alabilirsiniz.

• 1-30 Nisan 2022 tarihleri arasında giyim, elektronik, kozmetik, optik ve aksesuar sektörlerinde yapacağınız 750 TL ve üzeri ilk harcamalarınıza 10.000 MR , 2.ye 15.000 MR, 3.ye 20.000 MR, 4.ye 25.000 MR, 5.ye 30.000 MR toplamda 100.000 MR Puan kazanabilirsiniz.

• Ucuzabilet kampanyası ile 750 TL ve üzeri harcamanıza toplamda 50.000 MR puan kazanabilirsiniz.

• GarantiPay geçerli web siteleri ve mobil uygulamalarda GarantiPay ile gerçekleştireceğiniz her 400 TL’lik alışverişinize özel 20.000 MR Puan, toplamda 60.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• Beymen’de 1-30 Nisan 2022 tarihleri arasında alışverişlerinizde  10.000 TL ve üzeri harcamanıza 75.000 MR puan, 15.000 TL ve üzeri harcamanıza  250.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• American Express kredi kartları ile 1.000 TL ve üzeri Trendyol harcamasına 15.000, toplam 30.000 MR Puan kazanacaktır.

Nisan ayında kampanyalardan maksimum 490.000 MR puan kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 31 Temmuz 2022; 15:54:10 >

• İyice cılkını çıkarttılar
    Market alışverişini bile kaldırmışlar
    Her geçen gün daha cimri davranmaya başladılar
    Dediğim gibi katalogda 2 katı değerli olur olmaz puanları harcayıp bir daha kampanya filan takip etmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zarca kadir Z kullanıcısına yanıt
    Sizi duydular galiba hocam :)

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

2 Nisan - 4 Mayıs 2022 tarihleri arasında market ve akaryakıt sektörlerinde yapacağınız 450 TL ve üzeri ilk 5 harcamanızın her birine 15.000 MR Puan, toplamda 75.000 MR Puan kazanabilirsiniz!

• galiba😀

ama dün toplu bir alışveriş yapmış bulundum😒

neyse en azından yakıt eklemeleri işime yarar

• bi kartın daha ölüsü artık hiçbir otel için fiyat vermiyorlar...sitesinde olan select oteller normalde diğer otellerden de fiyat alıp komisyon koyup iletiyorlardı ama kaldırılmış...

• katalogta 2 katı kampanyası yapsalar ne olur ki ? fiyatlar piyasanın 3-4 katı. hatta çoğu ürün daha da fahiş.

elle tutulur otel vardı arada farklı otellere teklif alıyoduk onu da bitirmişler. geçmiş olsun.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Katalog konusunda yanlışınız var;

70PUS8506 70" Philips TV
    Teknosa'da 18.499 TL, Katalogta 22.000 TL

S20FE 128 GB Yeşil Cep Telefonu
    Media Markt'ta 8.999 TL, Katalogta 10.073 TL

WGA254X0TR Çamaşır Makinesi
    Teknosa'da 9.599 TL, Katalogta 9.550 TL

iPhone 13 128 GB Kırmızı Cep Telefonu
    Apple'da 18.999 TL, Katalogta 23.718 TL

Üründen ürüne değişmekle birlikte katalogta ben hiç piyasa fiyatının 3-4 katına satılan bir ürün görmedim.

Oteller konusunda her zaman olduğu gibi bir şey söylemiyorum ancak uçak bileti konusunda çok avantajlı oluyor. Ortalama 200-300 TL daha pahalı oluyor bilet fiyatları.

Bu kart öyle Bonus kart gibi sürekli market ya da akaryakıt alışverişi yaparak çok puan kazanabileceğiniz bir kart değil, bunu hep söyledim.

Metal Platinum Kart'ın beşinci ayındayım ve şu ana kadar bu kart bana 3.038.000 MR puan kazandırdı. Bu da Seyahat ve Concierge hattında 15.190 Türk Lirası yapıyor.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam katalog puanları ile sizin yazdığınız ₺ tutarlar uyuşmuyor, hesaplamanızda bir yanlışlık var sanırım. Misal, iPhone 13, 14.231.595 puan. 200’e bölünce 71.000 ₺ yapıyor :)

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt
    Hocam katalogta puanlarınız 3 kat değerli değil o yüzden 600'e bölmeniz lazım.

Hangi kartı kullanırsanız kullanın katalogta 600 MR = 1 TL'dir.

600 MR 1 TL ise, 14.231.000 MR 23.718 TL yapar.

Yani hesaplamada bir yanlışlık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Nisan 2022; 19:8:46 >
    Hocam bu şekilde olduğuma emin misiniz? Eğer dediğiniz gibi ise güzel :) yakın zamanda alışverişiniz oldu mu katalogdan bu şekilde?

Yanlışınız var hocam. Katalogta iPhone 13 14milyon mr ? Benim 14milyon mr puanım olsa 70bin liralık otel alırım neden 18binlik iPhone alayım ? Hesap ortada. 4 kat fark var .

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Yanlışım yok hocam, normalde 600 MR puan 1 TL'ye eşit. Garanti şu anda puanlarını daha değerli kullanmak isteyen müşteriler için Gold Card ve Metal Platinum Card müşterileri için puanlarını Seyahat ve Concierge hattında 3 kat değerli kullanma imkanı veriyor. (Bu 1 sene sonra sonada erebilir, bunu bir kampanya gibi düşünün)

Evet dediğiniz hesaba göre puanları katalogta kullanmak çok anlamsız. (Gold ve Metal Platinum Card kullanıcıları için)

Puanlarını otellerde veya uçaklarda kullanmak istemeyen ya da bu iki seçeneği kullanmayan müşteriler de olabilir. Tercih size bırakılmış ancak benim hesaplamam da bir hata yok Garanti veya Seyahat Concierge hattından teyit edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Nisan 2022; 21:27:33 >
  • Aleksioss A kullanıcısına yanıt
    Katalogta 3 kat değerli kullanma imkanı verilmediği sürece kullanmam hocam kataloğu. Çünkü ben zaten sık sık uçuş yapan bir insanım benim açımdan uçuş bileti almak daha hesaplı oluyor.

" Bu kart öyle Bonus kart gibi sürekli market ya da akaryakıt alışverişi yaparak çok puan kazanabileceğiniz bir kart değil, bunu hep söyledim. "

Nerelerde kullaniyorsunuz daha çok

• Sevgili arkadaşlar, hiç birinize kötü niyetle bir şey yazmadım. Garanti ve Seyahat & Concierge hattından öğrendiğim, deneyimlediğim ve sizin paylaştığınız bilgileri her zaman konunun ana iletisine eklemeye özen gösterdim.

Bilgilerime güvenmemek sizin kendi tercihiniz kimseyi zorla inandıramam ama bilin ki tüm bilgileri teyit ederek ana gönderiye yazdım.

Ben yine teyit ettiğim ve öğrendiğim bilgileri buraya yazmaya devam edicem.

Kullanan tüm arkadaşlar da iyi biliyor ki bu kartların senelik aidatı çok yüksek ve burada yazdığımız tüm bilgileri Google'da arama yapan herkes görüyor. Ben insanları yanlış yönlendirip mağdur etmemek ve zarara sokmamak için elimden geldiğince gerçekçi yazmaya çalışıyorum, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Hocam, ben kendi adıma yazdıklarınızda kötü veya art niyet sezmiyorum. Aksine olabildiğince detaylı bilgilerle konuyu canlı tutuyorsunuz. Bu şekilde devam bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksioss -- 7 Nisan 2022; 22:34:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.