Şu ana kadar izlediğim filmler arasında beni en çok etkileyen ve üzen bir filmdi. Requiem For A Dream Bu filmin yanında sönük kalıyor. edward norton muhteşem bir oyunculuk çıkarmış.Ve filmdeki mesajlar ise çok anlamlı.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: GeNeRaL..
çok iyi,etkileyici film
quote:
Orijinalden alıntı: @XEL
çok iyi,etkileyici film
Alıntıları Göster
güzel filmdi gerçekten..
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
güzel filmdi gerçekten..
Alıntıları Göster
edward norton 'un resmen döktürdüğü filmdir,konusu,konunun anlatılışı ve finaliyle gerçekten etkileyici bir film, hele norton'un zenciyi kaldırımla bütünlestirdiği sahnenin sonrasında kardeşine fırlattığı bakış unutulmaz ( üstteki resimlerden alttan üçüncü ) , birde filmin sonu fazla sarsıcı olduğu düşünülerek yeniden çekilmiş, az sarsıcı olan buysa fazlası nasıl diye merak etmiyorda değiliz hani
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
güzel filmdi gerçekten..
Alıntıları Göster
bu haliyle süper bu adam ya saclari uzainca pek bisie benzemio ama
ha bu arada film de süper
quote:
Orijinalden alıntı: _vanilin_
bu haliyle süper bu adam ya saclari uzainca pek bisie benzemio ama
ha bu arada film de süper
Alıntıları Göster
Evet film mukemmeldi vanilin.
quote:
Orijinalden alıntı: GeNeRaL..
Evet film mukemmeldi vanilin.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
Edward Norton'un aşmış bitirmiş bi adam olduğunu anladığım enfes film.Oscar'a aday olup alamaması üzücü ama o yıl alan kişinin La Vita è bella filmiyle Roberto Benigni olduğunu öğrenince Norton alsaydı bu kez Benigni'ye yazık olurdu diye düşünmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: phoarbix
Edward Norton'un aşmış bitirmiş bi adam olduğunu anladığım enfes film.Oscar'a aday olup alamaması üzücü ama o yıl alan kişinin La Vita è bella filmiyle Roberto Benigni olduğunu öğrenince Norton alsaydı bu kez Benigni'ye yazık olurdu diye düşünmüştüm.
Alıntıları Göster
tam olarak neydi filmin konusu
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
tam olarak neydi filmin konusu
Alıntıları Göster
Babasının katilini bulup öldürme hırsıyla dolu olan Derek, tüm şiddetini dışarıya yansıtır. Oturduğu bölgede kurulan beyaz hareketin lideri olur. Son Derece zeki olan Derek, bu zekasını kasabayı karıştırmak için kullanmaktadır. Bir gün başına fena bir dert alır, birini öldürür ve hapse girer vs..
quote:
Orijinalden alıntı: _vanilin_
Babasının katilini bulup öldürme hırsıyla dolu olan Derek, tüm şiddetini dışarıya yansıtır. Oturduğu bölgede kurulan beyaz hareketin lideri olur. Son Derece zeki olan Derek, bu zekasını kasabayı karıştırmak için kullanmaktadır. Bir gün başına fena bir dert alır, birini öldürür ve hapse girer vs..
Alıntıları Göster
akşam eve gidince indireyim o zaman madem bu kadar etkileyici
quote:
Orijinalden alıntı: sleep
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: sleep
Alıntıları Göster
Filmin bir etkileyici tarafıda inanılmaz güldürdüğü bir sahne varki hatırladıkca hala gülerim izleyeli 6-7 sene olmasına rağmen Filmi unuttum ama sonunu hatırlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Raskolnikov
Filmin bir etkileyici tarafıda inanılmaz güldürdüğü bir sahne varki hatırladıkca hala gülerim izleyeli 6-7 sene olmasına rağmen Filmi unuttum ama sonunu hatırlamıyorum
Alıntıları Göster
Film MÜKEMMEL...Özellikle hapishanede geçen bölüm çok sağlam.
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
Film MÜKEMMEL...Özellikle hapishanede geçen bölüm çok sağlam.
Alıntıları Göster
vay be sansa bak,filmi az once aldim,merak edip buradan bi arastirayim dedim ilk konu basliginda burayi gordum,,iyi film almisim demekki bide syriana yi aldim o nasildir
quote:
Orijinalden alıntı: gael
vay be sansa bak,filmi az once aldim,merak edip buradan bi arastirayim dedim ilk konu basliginda burayi gordum,,iyi film almisim demekki bide syriana yi aldim o nasildir
Alıntıları Göster
izledim güzelmiş gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: gael
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gael
evet iyi seçim yapmışsın.tam arşivlik bir filmdir. syriana hakkında ise buraya bakabilirsin
evet iyi seçim yapmışsın.tam arşivlik bir filmdir. syriana hakkında ise buraya bakabilirsin