Şimdi Ara

American History X (1998) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KorgenaraL

daha önce söylendimi bilmiyorum ama bu filmin 2 farklı sonu var yayımlanmayan

Nelermiş?...
  • quote:

daha önce söylendimi bilmiyorum ama bu filmin 2 farklı sonu var yayımlanmayan

kaç yıllık film ilk defa duyuyorum böyle birşeyi
  • Filmdeki son sahneden sonra Derek eve gidip saçlarını kazıyor öyle bitiyor film bulabilirsem veririm linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorgenaraL -- 21 Mart 2009; 23:00:02 >
  • Heryeri araştırdım benim söylediğimi destekleyen bi çok form ve açıklama buldum fakat video bulamadım yani kanıtladım sayılmaz. Araştırmasına güvenen varsa alternatif son olarak denesin bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorgenaraL -- 22 Mart 2009; 0:01:18 >
  • quote:

Filmdeki son sahneden sonra Derek eve gidip saçlarını kazıyor öyle bitiyor film bulabilirsem veririm linki.

Yani geri dönüyorum diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Filmdeki son sahneden sonra Derek eve gidip saçlarını kazıyor öyle bitiyor film bulabilirsem veririm linki.

Yani geri dönüyorum diyor.

Aynen öyle
  • Seyrettiğim en iyi filmlerden biri.

O kasları nasıl yapmış, sonra nasıl kaybetmiş, benim de kafama takılan noktalardan biriydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daffodil

En sevdiğim filmlerden biri

+1 Sevdiğim yerlerden biriside hapishanede zenci adam nortona burda zenci sensin ben değil diyor..
  • Arkadaşlar kas konusunu çok fazla kafanıza takmışsınız. Şöyle söylim Edward Norton'un bu filmde öyle ahım şahım kaslı bi hali yok. Sadece dazlak kafa + dövmeler + imaj ilgi çekici olmuş yakışmış. İnsanın gözüne olduğundan daha iyi görünüyor yani.

Doğru beslenme ve antreman programıyla normal bir kişi 1 seneden az bir zamanda o hali rahatlıkla alabilir. He filmden sonra büyük ihtimalle vücut çalışmayı bırakmış Fight Clup'tede kasları var ama çok cılız kavga sahnelerinden birini hatırlarsanız karın kasları gayet belli oluyordu. İğne olayı efsaneden ibaret öyle iğne vurulup şişmek diye bi olay yok. Aslında var ama bu şekilde değil. Neyse açıklayıcı olmuştur umarım. :)
  • Çok güzel bir film,izlenmesi şiddetle tavsiye olunur.
  •  American History X (1998)

2004 Makinist

American History X (1998)

2005 Batman Begins

Christian Bale.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 11 Haziran 2009; 17:26:46 >

• izlediğim en güzel filmlerden.bu film sayesinde edward norton hayranlığım tavan yapmıştır..
  • @gyükseltürk gerçekten konuyla ilgili güzel bir örnek sunmuşsun teşekkürler. ama alttaki resim batman begins'deki haline ait değil kilo vermeden önceki haline ait. batman begins'deki hali bu. :)

American History X (1998)
  • filmde ırkçılık konu alınıyor ve nasyonel sosyalizm olarak gösteriliyor. nasyonel sosyalizmde ırkçılık vardır fakat bunun birçok sebebi vardır. kimse kimseyi siyah diye öldürmez. ırkçılığın sebebi ırklar arası karışmayı engelleyip ana ırkın özelliğini korumaktır.
    yani yozlaşmayı engellemektir. örneğin günümüzde ırklar medya yoluyla özellikleri birbirine geçer ve ana ırkın özelliklerini taşımayan daha güçsüz bir melez oluşur. nasyonel sosyalizm bunu istemez ve bu yüzden ırkçılık yapar. gerçek nasyonel sosyalizmde zararsız insanlara sırf siyahlar veya ermeniler diye onlara zarar verilmez.

ayrıca amerikadaki ırkçılık olayları tamamen saçmalıktan ibaret olan dolduruşa gelmiş kişilerin oyunudur. genelde birçoğu alman özentisidir. amerikanın nasyonel sosyalizmle alakası olamaz çünkü amerikan diye bir ırk yoktur. Birço kırkın birleşimiyle meydana gelmiş bir topluluktur. Nasyonel sosyalizm ve ırkçılık tamamen soylu ve dünyanın başından beri bulunan köklü ırklara hastır.

Bu arada nasyonel sosyalsit veya ırkçı değilim sadece filmde bulduğum bazı yanlışları aktarıyorum. Bunalrın haricinde genelde çoğu doğru şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Süper bir film gerçekten.

Kaldırım sahnesi gerçekten çok kötü içim ürperiyor her seferinde.

içim cızladı yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorgenaraL

Bunu yeni görüyorum daha iyiymiş bence.
  • alternatif son olsaymış baya da iyi olurmuş bence. ama filmde durum öyle bir hale gelmişti ki, nazi grubunun Derek'i geri kabul edeceklerini zannetmiyorum.

Edward Norton bu vücudu 3 ayda yapmış diye birşey duydum. ne kadar doğrudur bilmem ama bu vücut 3 ayda zor yapılır. en az 7-8 aylık düzgün çalışma gerektirir bu vücut. steroid almış da olabilir, zaten internette hala bunlar tartışılıp duruyor. eğer steroid desteği aldıysa 3 ayda yapmış olma ihtimali doğru olabilir. zira 1 sene sonra Fight Club'da karşımıza yine cancılız Edward olarak çıkıyor.
  • Çok iyi film.
  • İzledim ama o kadar abartılacak bir film değil yinede kesinlikle izlenmeli.
  • Filmden sıkılanlara çok rastladım. Hatta sonunu bitirmeden değiştirenleri de. Ama gerçekten çok güzel bir yapım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.