Şimdi Ara

American History X (1998) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Silinen sahne
  • Bana kalırsa film tepki çekmemek için böyle bir sonla bitmiş.Oyunlarda bile svastika artık kullanmak güç hale geldi.Bu film zenci çeteleri ve bu tür oluşumları yerden yere vuran tarihin en büyük faşizm mesajlarını veren bir filmdir.

• o vuran zenci çocuk kimdi ben onu çakamadım. niye vurdu bide ona
    vuran kişi şu başlardaki tuvalet sahnesindeki veletmiş. dikleniyorlardı vs. niye vuruyorsun olm ne zorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 26 Şubat 2015; 23:45:45 >
  • O degilde film irkciliga karsi mi degil mi anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapishane sahneleri efsaneydi tam sıkılcagimiz yerde fena sardi

• Bu filmin açılış sahnesi hala aklımda, efsaneydi.
  • Dehşet bir filmdir. Edward Norton oyunculuğu, kardeşinin karizması, verdiği mesaj, biraz hüzün... Tavsiye edilir.
  • önyargı ve ırkçılığın ne kadar kötü bir şey olduğunu gösteren muhteşem film
    izlemeden ölmeyin
  • Bu zamana kadar çok fazla film izledim. Adeta film aşığıyım. IMDB 250'de ki filmlerin %70'ini izlemişimdir.

Hayatım boyunca izlediğim filmler arasında uzak ara en sevdiğim filmdir. Her zaman bende 1 numaradır.

Eğer hala izlemediysen dikkatini dağıtacak şeylerden uzaklaşıp karanlık bir odaya geç filmi başlat
  • Konu periyodik olarak hortlatılmış ama iyi, buna değer. Zira film efsanedir. Irkçılığın dışardan nasıl göründüğünü ve nelere mâl olduğunu etkileyici bir şekilde anlatır. 10-15 yıl önce izlemiştim ben de. Madem konu hortlatıldı bari tekrardan izleyelim bu şaheseri.

• Hep erteliyordum izleyeceğim bende
  • Niye bugüne kadar izlememişim dediğim sayılı filmlerden biriside bu oldu. Efsanelerden biri oldu benim için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.