Şimdi Ara

American History X (1998) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
7.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filminde Fight Club gibi bir kitlesi oluşuyor sanki
  • yahu su filmin bilinmiyen videolarini eklerseniz cok makbule gecicek vallaha
  • çok güzel
  • İniyor şuan, birkaç güne izlerim herhalde.
  • Ya ben mi eksik izledim filmi anlamıyorum bu kadar abartılacak bir yönü yok tamam güzel film ama kurgusu çok basit
  • defalarca izleyebilirim bu filmi.
    gerçekten bazı şeyleri insanın görmesini saglıyor.hayır anlamadıgım bir insan nasıl sıkılır bu tür filmden.
    hapishane sahnesinden hic mi etkilenmez.
    körü körüne hiçbirşeye baglanma ! örnegini hiç mi idrak edemez!(faşizan düşünce)

bu tür filmler ilkokulda cocuklarımızla tanıştırılmalı aslında;sadece bu film degil...
  • Muhteşem bi filmdi.İşte hayatımızın bir gerçegi,hayattan esinlenerek yapılmış ve bunun gibi eşine az rastlanır filmlerden bir tanesi.(Hee bu arada film pulp fiction tarzı bir (mesela bi sahne sondan bi sahne ortadan ve ya baştan gibi) düz mantık bir film değil (spider man tarzı,çığlık gibi saçma filmler(tabi örnekler uzatılabilir)) bu tür film sevenler kesinlikle bakmasın 2 saati getiremezler.) Bu tür hayatın içinden bi film sevenler varsa Requiem For A Dream (Bir Rüya İçin Ağıt) filmini şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Şuan indirmeye başladım.
  • An itibari ile edward norton hayranlığımı başlatan film. Polise yakalandığında kardeşine attığı bakış çok iyiydi
  • tek kelimeyle harikaa
  • lanetli film bu yaa nezaman izlemeye kalksam başıma bi iş geldi..resmen yeniden izlemeye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

lanetli film bu yaa nezaman izlemeye kalksam başıma bi iş geldi..resmen yeniden izlemeye korkuyorum

halka filmi gibi
  • Bana göre tüm zamanların en iyi filmleri arasında ilk beşe girer. Ayrıca o yıl Oscar Edward Norton'un hakkıydı...
  • bide ben o kardeşini kız sanmıştım ne alakaysa...kız ama erkek rolü oynuyo sanmıştım
  • Dün izledim. sonu harici çok süper filmdi
  • quote:

bide ben o kardeşini kız sanmıştım ne alakaysa...kız ama erkek rolü oynuyo sanmıştım

Nasıl benzettin

American History X (1998)

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

bide ben o kardeşini kız sanmıştım ne alakaysa...kız ama erkek rolü oynuyo sanmıştım

Nasıl benzettin

yine gördüm yine benzettim sandımki kadın oyuncu saçlarını kazıtmış..filmin sonunda ilk baktığım oyuncu isimleriydi nası hayal kırıklığına uğradım..
    baksanıza surata tam baby face

• yukardaki yanlış hatırlmıyorsam terminatör 2 de john conneri (yanlış yazmış olabilirim) i oynayan çocuktu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

Nasıl benzettin

yine gördüm yine benzettim sandımki kadın oyuncu saçlarını kazıtmış..filmin sonunda ilk baktığım oyuncu isimleriydi nası hayal kırıklığına uğradım..
    baksanıza surata tam baby face

Bi baktınki erkekle fantazi kurmuşsun öylemi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.