Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.sezon ne zaman başlayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

2.sezon ne zaman başlayacak?

Aynı zamanlarda başlar. Eylül/Ekim gibi...
  • Dizi çok değişik bir şekilde ilerliyor.Şu an 4. bölümü bitirdim elimde diğer bölümlerde var ama her akşam bir tane izleyip geriliyorum

İlk 4 bölüm üzerine;

Şimdi o siyah elbisedeki yaratık Tate mi?

Tate ise kadınla o seks yaptı demektir.Kadının bebektede bir sıkıntı var zaten onuda anladık.Asıl Hayden'ın dirilmesi allah allah dedirtti.

o değilde asıl ne garip biliyor musunuz?Hiç konuşmuyorlar bildiğiniz ne oluyorsa iletişim eksikliğinden oluyor.Mesela bizim adamla kadın bir konuşsa hizmetçi hakkında ortaya çıkıcak garipliği kadın diyicek sence biraz fazla yaşlı değil mi ? adam diyicek niye böyle taş gibi bir hatun aldın falan filan.Adamda karısını gerçekten sevse Boston'a gitmezdi bile.Yani Hayden'da ayrı manyak çıktı zaten ortalık savaş alanına döndü

Bakalım 8 bölümüm var sezon sonuna umarım bazı şeyler açıklığa kavuşurda öyle biter yoksa bir sonraki sezona yani 2012 eylül ekime kadar kafada bu kadar soru işaretiyle gidilmez unutulur dizi.

• bitirdim ilk sezonu ben beğendim gayet güzeldi
  • ben de korku filmlerinde olsun bu dizide olsun
    lanetli, perili, ruhlu evlerde ebeveynler ısrarla çocuklarına inanmazlar ya fitil oluyorum
  • Ben de 1. sezonu bugün bitirdim. keyif alarak izlediğim birkaç diziden bir tanesi de bu. 2. sezonu bekleyeceğiz artık.
  • American Horror Story'de Constance rolüyle hem Golden Globe hem de Screen Actors Guild Award kazanan Jessica Lange, Ryan Murphy'nin duyurduğu üzere dizinin bir sonraki sezonunda da yer alacak. Ama tamamen farklı biri olarak...

Önümüzdeki sezon için anlaşma yapan taraflardan Murphy; American Horror Story'nin yeni sezonu bu kez tamamen Jessica Lange'in oynayacağı yeni karakterin etrafında geçecek derken, geçen sezondaki Constance karakterinin tam zıttı bir karakter yaratacaklarını ekledi.

Jessica Lange dışında, ilk sezondan üç oyuncu daha American Horror Story'ye geri dönecekler ancak, onların kim olduklarını şimdilik yapımcıların dışında kimse bilmiyor.
  • Geçen haftaki kadroyla ilgili haberlerden sonra bu haftaki haber de çok heyecan verici.

Yapımcı Ryan Murphy ve ekibi sessiz bir şekilde 2. sezonda Jessica Lange'a(Costance) rakip arıyor ve bunu yaparken de Angelina Jolie'nin bu tarz rollerde oynadığı filmlerin şablonunu kullanıyorlar.

Gia adındaki dizi karakteri, sert, yırtıcı ve son derece cinsel ve tehlikeli bir vahşiliğe sahip, bunun yanında bir de sırrı var. "Girl, Interrupted" filmindeki Angelina'yı bu rol model olarak düşünebiliriz. 20'li yaşlarda ve beyaz aktrisler bu role uygun kişiler olarak göze çarpıyor. Temmuz ortasına kadar yapım sürecinin sürmesi bekleniyor.
  • Ne zaman başlayacak 2. sezon valla özledim.
  • 2.sezonda bitmeli bence 1. sezonun sonları bıraz sıktı sanki ama 2. sezon 1.sezon kadar iyi olamaz EN İYİ DİZİ SPARTACUSTÜR İZLEYİN DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: saw123

2.sezonda bitmeli bence 1. sezonun sonları bıraz sıktı sanki ama 2. sezon 1.sezon kadar iyi olamaz EN İYİ DİZİ SPARTACUSTÜR İZLEYİN DERİM

• '' FX ekranlarında ilk sezonunu başarılı bir ekran performansı göstererek kapatan American Horror Story, dizi yapımcılarının açıklamasına göre bu sene düzenlenecek olan Emmy Ödülleri'nde mini dizi kategorisinde yarışacak.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre American Horror Story'nin mini dizi kategorisine taşınmasının nedeni olarak dizide her sezon oyuncu kadrosunun ve hikayenin değişecek olması ve dizinin bir antoloji serisi tarzında olması gösterildi. Bu kararın alınmasının ardından dizi Game of Thrones, Mad Men ve Breaking Bad gibi güçlü yapımlarla aynı kategoride yarışmayacak.

FX basın sözcüsü John Solberg konuyla ilgili ''Akademinin televizyon sanatları ve bilimleri ödülleri komitesinin yönetim kurulu dizinin gerek drama gerekse de mini dizi kategorilerine katılımı için çifte yeterlilik onayı verdi'' açıklamasını yaptı. Ancak bu kategorilerden sadece birinin tercih edilebileceği için dizinin mini dizi kategorisinde katılımcı olması kararı alındı. American Horror Story, bu sene 69.su düzenlenen Golden Globe Awards (Altın Küre Ödülleri) 2012'de Boardwalk Empire, Boss, Game of Thrones ve Homeland ile beraber en iyi drama kategorisinde aday olmuş ve ödülü Homeland kazanmıştı.

Dizinin bu kategori değişikliği Emmy Ödülleri için gerçekleştirilen ilk değişiklik değil. Julian Fellowes'un yaratıcısı olduğu ödüllü dizi Downton Abbey'in yapımcıları geçtiğimiz ay yaptıkları açıklama ile dizinin mini seri kategorisinden çıktığını ve drama kategorisinde yarışacağını ifade etmişlerdi.

Ryan Murphy ve Brad Falchuk ikilisinin yaratıcısı olduğu korku türündeki dizinin ilk sezonu bir ailenin California'da lanetli bir eve taşınması ekseninde gelişen olayları konu ediniyordu. Üç kişilik çekirdek bir aile olan Harmon’ların (psikiyatrist bir baba Ben Harmon, eşi Vivien Harmon ve genç kızları Violet) Boston’dan Los Angeles’a taşınarak yaşadıkları kötü tecrübeleri geride bırakmaya çalışmalarını, tekrar bir aile olabilmek için yeni bir başlangıç yapmalarını ve konakta yaşanan olayları izlemiştik.

American Horror Story, ikinci sezonyla sene sonlarına doğru sonbahar döneminde FX ekranlarına geri dönecek ''

• en son 5. blümü izlemiştim..su aralar devam edelim...maktsa -yukarı-
  • Tavsiye üzerine yeni başladım normalde bir günde 3 bölüm art arda asla izlemem ama bunu izleyesim geldi niye bilmiyorum. İlk 3 bölüm hiç te fena durmuyor.
  • 1.sezon bittii...final falan çok basarılı olmuş..2 sezonu merakla bekliyoruz..

SPOILER

hizmetçi kadın gençken öldürüldüğü halde neden yaşlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

1.sezon bittii...final falan çok basarılı olmuş..2 sezonu merakla bekliyoruz..

SPOILER

Çünkü ev lanetli , erkeklere genç görünüyor ( ) .

Evde ölenlerin ruhu hep evde kalıyor yani o yaşlı kadın bir ruh . Galiba böyle bişeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 20 Nisan 2012; 23:33:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

SPOILER

Evde ölenlerin ruhu hep evde kalıyor yani o yaşlı kadın bir ruh . Galiba böyle bişeydi

eyide çoğu ruh ve evde hapsolmus ama herkes öldüğü yaşta..sadece hizmetçi kadın haric...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

SPOILER

eyide çoğu ruh ve evde hapsolmus ama herkes öldüğü yaşta..sadece hizmetçi kadın haric...

tam hatırlayamadım yav kusura bakma

• Finali dün gece bitirdim,biraz biraz tahmin edilebilirdi sonu.
    2.sezonu beklemedeyiz
    Constance 2.sezon da olsun ya
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.