Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre bu senenin yeni çıkanlar arasında , bomba dizisi. :)

Her bölüm bitmesin gözüyle izliyordum ama bitti.
  • Sezon finali biraz değişik oldu ama hoşuma gitti Dizi beklentilerimin üstünde çıktı umarım gelicek sezonları da iyi olur.

Ben sağ kalır diye düşünüyordum ama o da gitti.Gerçi en başta onun gitmesi lazımdı Dizinin yapımcıları/senaristleri vs cesur bir karar almışlar zira her sezon yeni kadro yapmak ve konuyu işlemek gerçekten cesaret ister.Sanırım Çekirdek kadroyu ellerinde tutup yeni ev sahipleri/aileler ile yola devam edicekler.Finalde bazı yerlerde komedi unsuru biraz fazla gibi görünse de yine de keyif aldım.

• Sezon finali çok iyiydi. 2.sezonda hayal kırıklığı yaratmazsa daha çok bölüm izlenir.
  • Bittiyse izleyebilirim demektir. Zaten izlemiştim bi kaç bölüm, devamına bakalım.
  • Tosnaklar görmüş hemşire.İmana gelmiş kadının bebeğini görünce:D
  • bunun sezon finali olduğunu bilmiyodum,

tüm aile ölü artık, milleti korkutup eğlencesine takılıyolar hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

olaya bak canlı bir tek adam kaldı hoş kız herşeyi adama söyledi ama dur bakalım...

Constance da canlı . Öldüğünü gösteren bi işaret göremedim.

Bu arada Tate'in kütüphanede öldürdüğü liseliler neden öldükten sonra dirildiler? Evde ölmediler aslında.

hocam o elemanlar cadılar bayramında dirildiler. zaten dikkat edersen cadılar bayramında evin içinde hapsolmuş hayaletlerde evin dışına çıkabildi.

O zaman tüm ölülerin dirilmiş olması gerek. Ev ile bi alakaları yoktu çünkü onların.

Cadılar bayramında bütün ölülerin dirildiğine inanılır, bu yüzden farklı kostümler giyilerek onları korkutmaya çalışır insanlar. Esprisi burdan geliyor yani.

Sezon finali iyiydi, güzeldi de, ne biliyim keşke böyle olmasaydı. Ellerindeki konu daraldı gibi geldi bana.

Deccal iş başında, şimdi uğraşıp dursunlar.

• Bu bölümde güzeldi.Evi yapanların fotografları bulmuştu Vavien.Annesine gösterdiğinde kafasını delik olan kadını görünce şok geçirdi.

O doktor ne yapıyordu da ev lanetli oldu onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

O doktor ne yapıyordu da ev lanetli oldu onu anlamadım.

Evin en eski sahibinden bahsediyorsun sanırım. 1920'de inşa edildiği andan itibaren dehşete düşüren cinayetlere sahne oluyor. Ölüler eski sahiplerini bırakmıyorlar. Doktorun yaptığı iş bodrumda yasadışı kürtaj gerçekleştirmek. Galiba haksız yere ölüm gerçekleştiği için ruhlar gitmiyor. Ruhların evi terk etmemesi durumunu ben de pek idrak edemedim.

American Horror Story: NYC | 11. Sezon

• 7ci bölümü izledim de aklıma birşey takıldı.

ben , tatein doktoru. peki ya ben hiç araştırmadı mı ? tate katil o kadar insanı öldürdü ve kendiside ölü. bir hayaletle konuşuyor bunu ben nasıl anlamaz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

7ci bölümü izledim de aklıma birşey takıldı.

ben , tatein doktoru. peki ya ben hiç araştırmadı mı ? tate katil o kadar insanı öldürdü ve kendiside ölü. bir hayaletle konuşuyor bunu ben nasıl anlamaz ?

Bir çocuğun bunları yapabileceğini düşünmek biraz uç nokta olacaktır. Geçmişini pek kayda değer görmediği için üstelememiştir. Ben de aynısını yapardım.

• Farklı bir dizi izlemeye değer.Keşke dizi 1 saat falan sürseydi.

Ben evdeki ruhların halen neden gidemediğini anlamadım.Bence evin eski sahipleri dışında başka sebepleri de olabilir.İlerleyen bölümlerde görürüz.

• Anlamadığım bi nokta daha var. Hizmetçi neden yaşlı olarak gözüküyo? Öldüğünde gençti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomos

masters of horror'dan sonra izlediğim en güzel korku dizisi.Ama okulum yüzünden vakit ayıramıyorum diziye.

Bu okul galiba 24 saatini
  • quote:

Anlamadığım bi nokta daha var. Hizmetçi neden yaşlı olarak gözüküyo? Öldüğünde gençti.

bende sen sorunca düşündüm ama öyle birşey olamayacağını farz ederek gözünden vuruldu ama ölmedi diye düşündüm sonra yaşlanınca öldü işte ecel ya

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Anlamadığım bi nokta daha var. Hizmetçi neden yaşlı olarak gözüküyo? Öldüğünde gençti.

bende sen sorunca düşündüm ama öyle birşey olamayacağını farz ederek gözünden vuruldu ama ölmedi diye düşündüm sonra yaşlanınca öldü işte ecel ya

aÇıklaman mantıklı xD

• Güzel bir çalışma.

• Dizi 2.sezonda farklı bir hikaye ile geliyormuş.

Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy yaptığı açıklamada; "Dizinin her sezonu farklı bir hikaye anlatacak. 1. Sezonda Harmon ailesiyle ilgili söylenebilecek her şeyi söyledik. 2. Sezonda ise farklı bir mekan ve karakterlerle yepyeni bir hikaye anlatılacak"

Murphy, ayrıca 1. Sezondaki oyuncuların yeni hikayelerde de rol alabileceğini fakat bambaşka karakterleri canlandıracağını sözlerine ekledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Dizi 2.sezonda farklı bir hikaye ile geliyormuş.

Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy yaptığı açıklamada; "Dizinin her sezonu farklı bir hikaye anlatacak. 1. Sezonda Harmon ailesiyle ilgili söylenebilecek her şeyi söyledik. 2. Sezonda ise farklı bir mekan ve karakterlerle yepyeni bir hikaye anlatılacak"

Murphy, ayrıca 1. Sezondaki oyuncuların yeni hikayelerde de rol alabileceğini fakat bambaşka karakterleri canlandıracağını sözlerine ekledi.

Sağolasın hocam bilgiler için.

Bu açıklamalar dizinin uzun soluklu olacağına işaret ediyor bence. Gerilimden anlamayan birisi olmama rağmen ilk sezon beklentimi karşıladı hergün ayrı bir heyecan ve senaryo daha da izlenilesi kılacaktır diziyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Dizi 2.sezonda farklı bir hikaye ile geliyormuş.

Başka türlü bu dizi devam edemezdi zaten, çok mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.