Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir dizi ya.Tırstım birazda.Sarışın kadının karnında ne varda hemşire bayıldı onu anlamadım.Her bölümü soluksuz izliyorum.Umarım kısa sürmez 50-60 bölüm olur en az:D
  • diziyi takip edenler çoğalmış mı ne, bu ara 11. bölümü merak ediyorum henüz daha izleyemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

diziyi takip edenler çoğalmış mı ne, bu ara 11. bölümü merak ediyorum henüz daha izleyemedim...

Dizi güzel:)
  • 11 Bölümde çok iyiydi,yine bir sürpriz oldu.(Forumun tablet sürümünde spoiler opsiyonu yokum benim bulamıyorum ? Neyse sonra yazarım )
  • çok iyi bölüm oldu gerçekten.

bu şerefsizler bebekleri o kadar ısrarla niye istiyo ? gay çift bile istiyo yahu. kadınında ölmesi ters köşe oldu ama ölünce güzelleşti yüzüne renk falan geldi. tate bence iyi biri değil yani violete olan aşkı fln yalan, saplantı. bi insan niye öyle şeyler yapar ki ? hadi babasına kızı göndermesin diye saldırdı, annesine tecavüz etmesini kimse açıklayamaz.
  • Saat 00:00 gibi koysalar izleyeceğim de 23:00 gibi bizimkiler dizi izliyor.:/
  • izlemeye değer bir fizi gibi duruyor bir deneyelim bakalım
  • güzel bölümdü
  • İzlemeside güzeldi.Artık izleyemicem sanırım.

• olaya bak canlı bir tek adam kaldı hoş kız herşeyi adama söyledi ama dur bakalım...
  • masters of horror'dan sonra izlediğim en güzel korku dizisi.Ama okulum yüzünden vakit ayıramıyorum diziye.
  • quote:

olaya bak canlı bir tek adam kaldı hoş kız herşeyi adama söyledi ama dur bakalım...

Constance da canlı . Öldüğünü gösteren bi işaret göremedim.

Bu arada Tate'in kütüphanede öldürdüğü liseliler neden öldükten sonra dirildiler? Evde ölmediler aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

quote:

olaya bak canlı bir tek adam kaldı hoş kız herşeyi adama söyledi ama dur bakalım...

Bu arada Tate'in kütüphanede öldürdüğü liseliler neden öldükten sonra dirildiler? Evde ölmediler aslında.

hocam o elemanlar cadılar bayramında dirildiler. zaten dikkat edersen cadılar bayramında evin içinde hapsolmuş hayaletlerde evin dışına çıkabildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyboy34 -- 21 Aralık 2011; 23:35:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

quote:

hocam o elemanlar cadılar bayramında dirildiler. zaten dikkat edersen cadılar bayramında evin içinde hapsolmuş hayaletlerde evin dışına çıkabildi.

O zaman tüm ölülerin dirilmiş olması gerek. Ev ile bi alakaları yoktu çünkü onların.

• final bölümü mü bu çıkan??
  • quote:

final bölümü mü bu çıkan??

Aynen öyle, daha izleyemedim bende.
  • Muhteşem bir sezon finali izledim. Gerilim doluydu...

Ben'in sağ kalacağını düşünüyordum, o da ölüler arasına katıldı. Yeni gelen aileye yardım edip evden postaladılar.
    Constance'in torunu neler yapmış öyle? 3 yaşındaki çocuk kadını mutfaktan sürükleyerek boğazını kesmiş. 9.bölümde şeytan gibi varlıklardan bahsediliyordu. Acaba onun gibi bir şey mi?

2.sezon çok çetin geçecek...
  • Sezon Finali

muhteşemdi.
    Çocuk daha 3 yaşındayken Dexter'a bagladı.

Eve yeni gelenler nasıl neydi demeden yolladılar.

2.Sezonda şeytanı izlicez gibi

• 5 sayfa okudum her 10 yorumdan 9unun içinde klişe lafı geçiyor.

Eğer bir dizi size aşırı klişe geliyorsa ve klişeleri sevmiyorsanız izlemezsiniz olur biter buraya gelip bu dizinin senarist kadrosunu okuyan çoğu insan zaten dizinin klişelere gömülü olduğunu biliyordur. Lanetli ev gibi bir mottonun üzerine rozalinda koyacak değiller zaten.

Sezon sonu uçurdu cidden bu konuya da insanların heyecanını paylaşmak için girdim ancak 5 sayfa boyunca klişe kelimesini okuyunca içimde ne ateş kaldı ne bişey. Neyse gideyim de alemin kralını izleyeyim bari klişe yok pek onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 23 Aralık 2011; 2:51:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.