Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
91.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

violetin ölü olması süper olmuş. evden bi türlü çıkamamasına çok güldüm o yanık gerizekalı adamda kendini boşu boşuna hapse attı. o değilde evin ölü nüfus sayısı 100lerce oldu. bide şu var Violet nasıl ölü olduğunu anlamadı yaw ? 2-3 hafta bakkala ekmek almayada mı gitmedi ?
  • Ben de diziye başladım ve az önce 10.bölümü izledim. Dizi mükemmel gidiyor.

Önceki bölümlerde en çok Addie'nin ölmesine üzülmüştüm şimdi de Violet öldü Yazık oldu kıza. Dizide zaten yaşayan karakter kalmadı. 2.Sezonun konusu ne olacak çok merak ediyorum. Bu sezon finalinde bütün harmon ailesi ölüp, sonraki sezonun yeni bir aile ile ilgili olabilir.

Ayrıca bundan sonraki bölümün adı ''Birth''. Çok güzel olacak gibi.
  • 10. bölüm çok iyiydi be. Hiç beklemiyorum böyle bir şeyi. Uzun zamandır böyle ters köşe olmamıştım.

Violet

• violet o hapları hangi bölüm almıştı hatırlayamadım...
  • 10. bölüm efsane bir bölümdür.
  • Tahmin edemedim! Gerçekten şaşırttı&etkiledi 10 bölüm.(Şu ana kadar belkide en iyi bölüm 10 bölüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 13 Aralık 2011; 21:49:08 >
  • yanlız evin nüfusu kasabanın nüfusunu geçti ölülerle fln. hayır 100 yıllık ölü kadın mesela ölü olduğunu bilmeyebiliyo. bu kadar mı kerizsin insan demez mi ulan 1920deydim ben, 100 yılda hiç yaşlanmadım. anti ageing hapları bi yere kadar. kafasının arkasındaki deliği bile 2011 de gördü. ulan hiç mi yel girmedi yanlışlıkla basket fln atmadı çocuklar ? yağmır yağdığında bi ağırlık hissetmedin mi kova etkisiyle ? herşeyi geçtim kafanıda mı kaşımadın ey kereste kadın.
  • Dizi nasıl arladaşlar, harcadığınız zamana değiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yanlız evin nüfusu kasabanın nüfusunu geçti ölülerle fln. hayır 100 yıllık ölü kadın mesela ölü olduğunu bilmeyebiliyo. bu kadar mı kerizsin insan demez mi ulan 1920deydim ben, 100 yılda hiç yaşlanmadım. anti ageing hapları bi yere kadar. kafasının arkasındaki deliği bile 2011 de gördü. ulan hiç mi yel girmedi yanlışlıkla basket fln atmadı çocuklar ? yağmır yağdığında bi ağırlık hissetmedin mi kova etkisiyle ? herşeyi geçtim kafanıda mı kaşımadın ey kereste kadın.

Birde bu
    Tate'de
    deli gücü mü var arkadaş anlamadım ki, herkesi dövüyor

• ne biliym yaw dizi doğa üstü olmasına rağmen çok mantık hataları veriyo. dediğin gibi adamın tate in ağzını burnunu kırması lazımdı. 40 yaşında güçlü kaslı bi adam 16 yaşında veletten dayak yer mi ?

• o kızın yüzünü artık goruyor yaşlı olarak
    Kızıl kız daha yoksa diziyi izlemem valla ızlemem sebebımın yuzde 90 ı oydu
  • Az önce 11.bölümü izledim ve inanın müthişti desem müthiş kelimesine hakaret olur. Bir ton süpriz var.Yeni ölüler ve beklenen dogum!

Artık Vivien de bir ölü . Dogum sırasından ikizlerden biri ölürken kafası yarık kadın onu kapmış oldu. Ayrıca Vivien kanamadan gitti ve eve hapsoldu . Violet ise Tate nin annesine yaptıklarını ögrenince yüzleşme sahnesi harikaydı. Adam evde yaşayan tek canlı.Sag kalan tek bebek için büyük bir kapışma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 16 Aralık 2011; 1:55:21 >
  • 11.Bölüm

Nasıl bir diziyse gece gece gene kafayı bulduk !

Bebeğin biri ölü dogdugu söylendi.Muhtemelen yalan

Haftaya Final var

Her sezon yeni birileri gelse eve 5 6 sezon rahat gideri olur bu dizinin

• Yeni bölüme başladım, 15 dakika sonra arkadaş lafa tuttu izlemeyi bıraktım Yorumlara bakılırsa yine bomba bir bölüm
  • Güzel bölümdü. Sürükleyici bir konusu var.

Norman Bates'e gönderme vardı. Tate'i kastetti galiba.
    Vivien'in ölümü şaşırttı. Doktor Ben yalnız kaldı. Final bölümünde neler olacak merak ediyorum.
  • Demek forumda konusu var.Çok ilginç bir dizi.Tam olarak anlamadım ama kaçırmıyorum çok güzel bir dizi
  • Bende geçen hafta sonu öğrendim böyle bir dizi olduğunu, biraz araştırdım ve konu hoşuma gitti.10 bölümü de indirdim ve diziyi 3 günde bitirdim.Gerçekten çok farklı bir dizi yapmışlar.İnsan bir sonraki bölümü tahmin edemiyor o derece.Şuan 11. bölümü indirdim akşam izleyeceğim xD kadroda güzel bence.Oyuncular hem güzel hemde başarılı.
    Size iki fotoğraf paylaşıyorum sırf bu iki kişi için bile izlenir xD Bu iki isim:

Alessandra Torresa

Kate mara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 16 Aralık 2011; 15:39:16 >

• Moira tam bir kızıl gezegen yok böyle bir şey
  • Evet ama ben genç olandan bahsediyorum sen hangisinden bahsediyorsun :P
  • yaşlı olandan değil tabiki :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.